Faʻafefea ona e mauaina le tuatusi IP o se isi komepiuta

Pin
Send
Share
Send

Ole fesoʻotaʻiga a le lalolagi, e le naʻo le tuʻufaʻatasiga o se numera tele o komupiuta. O le Initaneti e faʻavae i luga o fesoʻotaʻiga a tagata. Ma i nisi o tulaga, e manaʻomia e le tagata faʻaaogaina ona iloa le tuatusi IP o le isi PC. O lenei tusitusiga o le a talanoaina ni auala e maua ai se isi 'upega tafaʻilagi tuatusi.

Fuafuaina o le IP o se isi tagata komipiuta

E tele le tele o metotia 'eseʻese mo le sailia o seisi IP. E mafai ona e iloa ni nai na. O metotia lauiloa e aofia ai le sailia o le IP e faʻaaoga ai igoa DNS. O le isi vaega e aofia ai auala mo le mauaina o se upega tafailagi e ala i le sailia o URL. O vaega nei e lua o le a avea ma auiliili manatu i le tatou tusitusiga.

Metotia 1: DNS Tuatusi

Afai e iloa le igoa ole igoa ole komipiuta (mo se faʻataʻitaʻiga, "vk.com" pe "microsoft.com"), ona le faigata lea ona fuafua lona tuatusi IP. Faapitoa lava mo nei faamoemoe, e maua ai punaoa i luga o le Initaneti e maua ai na faʻamatalaga. Feiloai ma nisi o latou.

2ip

O se tasi o sili ona lauiloa ma sili ona leva nofoaga. E tele aoga aoga, e aofia ai le fuafuaina o le IP e faʻatusa tuatusi.

Alu i le 2ip 'upega tafaʻilagi

  1. Matou te mulimuli i le sootaga luga ile tautua itulau.
  2. Filifili "IP Initaneti punaoa".
  3. Ta i totonu le igoa ole igoa o le komepiuta oe sailia i le pepa.
  4. Tulei "Siaki".
  5. O le tautua i luga ole laiga e faʻaalia le tuatusi IP o le komepiuta e ala i lona igoa faʻailoilo. E mafai foi ona mauaina faʻamatalaga e uiga i le iai o se faʻapitoa IP domain aliases.

Mea fuafua le IP

O le isi tautua i luga ole laiga e mafai ona e mauaina ai le IP ile igoa ole igoa ole nofoaga. E faigofie le faʻaaogaina o le punaoa ma e iai le fesoʻotaʻiga vavalalata.

Alu i le 'upega tafaʻilagi IP-calculator

  1. Faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i luga, matou te o atu i le laupepa autu o le tautua.
  2. Filifili "Saili le tuatusi IP".
  3. I le fanua "Nofoaga" ulu atu i le igoa igoa ma kiliki "Fuafua IP".
  4. O le iʻuga lava o le a aliali mai vave ile laina i lalo.

Metotia 2: Suʻe URL

E mafai ona mauaina le tuatusi IP o se isi komepiuta e ala i le faia o ni suʻesuʻega faʻapitoa sootaga. I le kilikiina o sea URL, o le tagata e tuua faamatalaga e uiga i lana tuatusi tuatusi. I lenei tulaga, o le tagata ia lava, pei o le tulafono, tumau pea i le valea. E i ai 'upega tafaʻilagi luga o le Initaneti e faʻataga ai oe ona fai ni fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. Mafaufau 2 auaunaga faapena.

Saosaoa suʻega

O le Russian-gagana punaoa Speedtester ei ai le tele o galuega faʻatatau i le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga agavaʻa o komepiuta. O le a tatou fiafia i lana tasi fiafia avanoa - le faʻamatalaga o se isi tagata IP.

Alu i le Speedtester 'upega tafaʻilagi.

  1. Kiliki i luga le fesoʻotaʻiga luga.
  2. Muamua lava, lesitala i luga o le tautua. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga "Faamauina" i le itu taumatau o le itulau tautua.
  3. Matou o mai ma se igoa tauvalaau, upu faataga, ulufale i lau imeli tuatusi ma saogalemu numera.
  4. Tulei "Resitala".
  5. .

  6. Afai na sologa lelei mea uma, o le tautua o le a faʻaali ai se feʻau e uiga i le faʻamanuiaina o le lesitala.
  7. Le isi, kiliki i luga o le tusifaitau "Aʻoaʻo Alien IP" tauagavale i le navigasi pa o le tulaga.
  8. O se itulau tautua e aliali mai, i le mea e tatau ona e tusia ai faʻamatalaga e faia ai le siakiina o fesoʻotaʻiga.
  9. I le fanua "O ai ip tatou te iloa ai" tatou ulufale atu i le mea fou igoa tauvalaʻau mo le tasi o lona tuatusi IP tatou te manaʻomia. E mafai ona matua mea lava ma e manaʻomia na o le lipotia o fesuiaiga.
  10. I le laina "Ulufale url faatasi ..." faʻaali le upega tafaʻilagi e vaʻaia e se tagata i le kilikiina o le sootaga.
  11. Faʻaaliga: E le aoga le tautua ma tuatusi uma. E i ai le lisi o nofoaga na faʻasa ona faʻaaogaina i le Speedtester.

  12. O le laina mulimuli o lenei pepa e mafai ona tuua ma faʻamavae e pei ona i ai.
  13. Tulei Fausia le Sootaga.
  14. Le isi, o le tautua o le a faʻaali se faʻamalama ma fesoʻotaʻiga saunia (1). Luga o oe o le a vaʻai se fesoʻotaʻiga e alu i lau oe lava teuga tupe, i se taimi mulimuli ane e mafai ona e vaʻaia le "puʻe" (2).
  15. Ae a, e sili atu e faʻapipiʻi ma puʻupuʻu sea URL. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga "Google URL faʻapuʻupuʻu" i le laina "Afai e te manaʻo e faʻapuʻupuʻu pe faʻapipiʻi le soʻotaga ..." i le pito i lalo o le itulau.
  16. O le ua matou faaliliuina ile tautua "Google URL faʻapuʻupuʻu".
  17. Lenei ua matou vaʻaia la matou faʻagaioiga o fesoʻotaʻiga.
  18. Afai e te faʻataʻitaʻiina le ki o le mouse i luga aʻe o lenei URL (e aunoa ma le kiliki), o le a faʻaalia le faʻailoga "Kopi puʻupuʻu URL". O le kiliki i luga o lenei aikona, e mafai ona e kopi le iʻuga o le soʻotaga i le laupapa laupapa.

Manatua: I le taimi o le tusitusi, le puʻeina URL gaioiga e ala i Speedtester e le i galue lelei. O le mea lea, e mafai ona e kopiina le umi fesoʻotaʻiga mai le 'upega tafaʻilagi i le laupapa laupapa, ona e faʻapuʻupuʻu lea i le Google URL Shortener.

Aʻoaʻo atili: Faʻapefea ona puʻupuʻu fesoʻotaʻiga e faʻaaoga le Google

Ina ia ufitia ma faʻaititia soʻotaga, e mafai ona e faʻaogaina le tautua faʻapitoa Vkontakte. Tele tagata faʻatuatuaina o tuʻutuʻuga tuatusi o loʻo i o latou igoa "VK".

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapuʻupu VKontakte fesoʻotaʻiga

Faʻapefea ona faʻaaoga URL siaki? Mea uma lava faatapulaaina na o ou mafaufauga lelei. O ia mailei mafai ona aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o tusitusiga o le tusi pe i le feau ile avefeau.

Afai e kiliki e se tagata se fesoʻotaʻiga, o le a ia vaʻaia le 'upega tafaʻilagi faʻasino mai e matou (matou filifilia VK).

Ina ia vaʻai i tuatusi IP o latou na matou lafoina atu a matou soʻotaga, fai mea nei:

  1. I le itu taumatau o le Speedtester service page, kiliki i "Lisi o au soʻotaga".
  2. Matou te o atu i le vaega o 'upega tafaʻilagi matou te vaʻaia uma kiliki i la matou mailei sootaga ma se tuatusi IP.

Vbooter

A talafeagai punaoa e mafai ai ona e faia e siaki ai sootaga e faʻailoa ai seisi IP a se isi tagata. O le mataupu faavae o le galulue ma isi nofoaga na matou faʻailoa i le faʻataʻitaʻiga muamua, o le a matou mafaufau pe faʻafefea ona faʻaaoga puʻupuʻu Vbooter.

Alu i le Vbooter 'upega tafaʻilagi

  1. Matou te o i le tautua ma luga o le laupepa autu kiliki "Resitala".
  2. I le fanua "Igoa Igoa" ma le Imeli faʻaaliga faʻailoa lou igoa igoa ma le tuatusi o tuatusi. I le laina "Upu Tomua" ulu atu le upu faataga ma toe kopiina ile "Faamaonia upu faataga ".
  3. Faailoga le mea faafeagai "Tuutuuga".
  4. Kiliki i luga "Fai se teugatupe".
  5. I le ulufale atu i le tautua itulau, filifili i le itu tauagavale i le lisi menu "Totogi IP".
  6. Le isi, kiliki i luga o le lio faʻailoga ma faʻailoga faʻaopoopo.
  7. I le taumatau kiliki i le gaosia URL, e mafai ona e kopiina i le laupapa laupapa.
  8. Tulei "Tapuni".
  9. Oe mafai ona vaʻaia le lisi o tuatusi IP oi latou na kiliki i luga o la matou sootaga i le lava faʻamalama. Ina ia faia lenei mea, aua nei galo e faʻafouina taimi le itulau (mo se faʻataʻitaʻiga, e ala ile fetaomi "F5") O le lisi o tagata asiasi IP o le ai ai i le muamua koluma ("Ogalaau IP").

O le tusiga na iloiloina ni auala se lua e maua ai le tuatusi IP o le isi PC. O se tasi o i latou e faʻavae i luga o le sailiga mo se tuatusi tuatusi faʻaaogaina le igoa ole igoa ole tautua. O le isi o le faia o soʻoga fesoʻotaʻiga, ia e tatau ona faʻaofi atu i seisi tagata. O le metotia muamua o le a aoga pe a fai e iai le igoa ole komipiuta. O le lona lua e talafeagai i le toetoe o mataupu uma, ae o lona faʻaaogaina o se faiga fatufatu.

Pin
Send
Share
Send