Faʻafefea ona faʻapipiʻi le HP LaserJet 1018 printer

Pin
Send
Share
Send

Mo soʻo se tagata i nei ona po, o le mea moni o ia o loʻo siomia e le tele o ituaiga faʻamaumauga e talafeagai. O lipoti ia, tusitusiga suʻesuʻe, lipoti ma isi mea faapena. O le seti o le a eseese mo tagata taʻitasi. Ae tasi a le mea e tuʻu faʻatasi ai nei tagata uma - o le manaʻoga mo se masini lolomi.

Faapipiiina le HP LaserJet 1018 Lomitusi

O se faʻafitauli tutusa e ono feagai ma i latou e leʻi i ai muamua pisinisi ma mea tau komipiuta, ma lava tagata na maua, pei o se faʻataʻitaʻiga leai se avetaavale. I se tasi auala pe o le isi, o le taualumaga mo le faʻapipiʻi o le lolomiina e matua faigofie, o lea ia tatou sueina pe faʻafefea ona fai.

Talu ai o le HP LaserJet 1018 o se faigofie faigofie mea e mafai ona lolomiina, e masani lava ona lava le faʻaaogaina, matou te le mafaufau i se isi fesoʻotaʻiga. E matua leai lava.

  1. Muamua, faʻafesoʻotaʻi le lolomitusi i le eletise. Ina ia faia lenei mea, tatou te manaʻomia se manoa faʻapitoa, lea e tatau ona tuʻuina atu i se seti ma le masini autu. E faigofie ona faʻailoa, aua i le tasi itu o se tui. O le masini lolomi lava e leai ni nofoaga se tele e te mafai ona faʻapipiʻi ai se uaea, o le mea lea e le manaʻomia le taualumaga faʻamatalaga auiliili.
  2. I le taimi lava e amata ai lana galuega, e mafai ona e amata fesoʻotaʻi i le komepiuta. O se uaea USB faʻapitoa, lea e aofia ai foi, o le a fesoasoani ia i tatou i lenei. Ua leva ona maitauina o le uaea e fesoʻotaʻi i le mea e lolomi ai ma le sikuea itu, ae o le masani USB connector e tatau ona sailia i tua o le komepiuta.
  3. Sosoo ai, e tatau ona e faʻapipiʻi le avetaavale. I le tasi itu, o le Windows faʻagaioia faiga ua uma ona mafai ona filifilia tulaga masani polokalama i ana faʻamaumauga ma e oʻo foʻi fausia se masini fou. I le isi itu, o na ituaiga masini mai le gaosi oloa e sili atu le lelei, aua na faia faapitoa mo le masini lolomi fesili. O le mafuaʻaga lea matou te faʻaofi ai le disk ma mulimuli i faʻatonuga "Faʻapipiʻi Wizards".
  4. Afai ona o nisi mafuaʻaga e leai sau disk ma na polokalama, ma o se mea taua avetaʻavale lomitusi mea e tatau ai, ona mafai lea ona e faʻafesoʻotaʻi pea le gaosi oloa 'upega tafaʻilagi aloaʻia mo se fesoasoani.
  5. A maeʻa la sitepu ia, ua saunia e le masini lolomi ma e mafai ona e faʻaogaina. E naʻo le alu i le lisi Amatafilifili "Masini ma Lomitusi", saili le auala 'alo ma le ata o mea na faʻapipiʻi. Taumatau kiliki i luga ma filifili "Saʻo masini". O lenei o le faila uma o le a lafoina mo le lolomiina o le a iʻu i le masini fou, fou na faʻapipiʻi.

O se taunuuga, matou te mafai ona fai atu o le faapipiiina o sea masini e le o se mea umi. E lava ia faia mea uma i le saʻo faʻasologa ma ia i ai se atoʻatoa o faʻamatalaga talafeagai.

Pin
Send
Share
Send