Fofoaina o faʻailogaina SIM faʻafitauli i Android

Pin
Send
Share
Send


E masani ona tupu o telefoni Android le toe iloaina o se SIM card. O le faʻafitauli e masani ona masani ai, o lea seʻi o tatou saʻilia pe faʻafefea ona foia.

Mafuaaga o faʻafitauli ma le faʻamatalaina o kata SIM ma o latou fofo

Faafitauli i le fesootai atu i telefoni feaveaʻi, e aofia ai SIM, tupu mo le tele o mafuaaga. E mafai ona vaevaeina i ni vaega autu se lua: polokalama ma masini. I le isi itu, o le mea mulimuli ua vaevaeina i faʻafitauli ma le kata lava ia poʻo le masini. Mafaufau i mafuaʻaga o le le-mafai mai le faigofie i le lavelave.

Mafuaʻaga 1: Faʻagaoioiga i fafo atu

Aunoa ma se isi auala, pe a fai o le “Airplane mode” o se filifiliga pe a e kiina, o fesoʻotaʻiga uma a le masini (feaveaʻi, Wi-Fi, Bluetooth, GPS ma NFC) ua le atoatoa. E faigofie le fofo i lenei faʻafitauli.

  1. Alu i le "Tulaga".
  2. Saili mo 'auala ma fesoʻotaʻiga filifiliga. I le kulupu o ia faʻatulagaga e tatau ona iai se mea Aunoa ma se initaneti ("Faigamalaga Faiga", "Faiga o Vaʻalele" Aue).
  3. Maua i luga o lenei aitema. I le taimi i totonu, siaki pe o le ki.

    Afai o toaga - faanana.
  4. I le avea ai o se tulafono, o mea uma e tatau ona toe foi i le masani ai. Atonu e manaʻomia ona aveese ma toe faaofi le SIM card.

Mafuaʻaga 2: Maliu le kata

E tupu lenei mea pe a le umi le faʻaaogaina o le pepa pe ua le toe faʻatumuina i luga. I le avea ai o se tulafono, feaveaʻi lapatai tagata faaaoga le numera e mafai ona vavaeeseina, ae le o tagata uma mafai ona gauai atu i ai. O le tali i lenei faʻafitauli o le faʻafesoʻotaʻi le tautua lagolago a lau tagata taʻavale pe faʻatau naʻo se pepa fou.

Mafuaaga 3: Card slot le atoatoa

O le faʻafitauli e masani lava mo tagata e faʻaluaina sims. E ono manaʻomia e faʻaola le SIM SIM lona lua - o lea ua faia.

  1. I totonu "Tulaga" alu atu i filifiliga fesootaiga. I latou - popo i luga o le manatu Pule SIM pe SIM Pulega.
  2. Filifili se slot ma se pepa le aoga ma faʻasolo i le ki Malosiaga.

You can also taumafai sea olaga hack.

  1. Alu i totonu i le app Savali.
  2. Taumafai e lafo atu se faʻamatalaga feʻau i soʻo se fesoʻotaʻiga. A e lafoina, filifili se kata e le ola. E manaʻomia e lou polokalame le sui. Liliu i le kiliki i luga o le mea talafeagai.

Mafuaaga 4: Faʻaleagaina NVRAM

Se faʻafitauli faʻapitoa i MTK-faʻavae masini. A faʻataʻapeina le telefoni, e faʻaleagaina le vaega taua o le NVRAM, lea e teu ai faʻamatalaga taua mo le masini e galulue ai ma le uaealesi (e aofia ai ma le sela) fesoʻotaʻiga, e ono faʻaleagaina. Oe mafai ona faʻamaonia lea.

  1. Liliu le Wi-Fi masini ma matamata i le lisi o avanoa fesoʻotaʻiga.
  2. Afai o le aitema muamua i le lisi e faʻaalia ma igoa "FAʻAALIGA NVRAM: * sese tusitusiga *" - O lenei vaega o le system memory ua faaleagaina ma ua manaʻomia ona toe faʻaleleia.

O le toe faʻaleleia o le NVRAM e le faigofie, ae i le fesoasoani mai o le SP Flash Tool ma le MTK Droid Tools, e mafai lava. Faʻapea foi, o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e ono aoga le mea oi lalo.

Faitau foi:
Smartphone firmware ZTE Blade A510
Smartphone firmware Explay fou

Mafuaaga 5: Faʻaleleia masini

O lenei faʻafitauli e mafai ona feagai i luga o le firmware aloaia ma i le tolu-vaega firmware. I le tulaga o le aloaʻia polokalama, taumafai e toe seti i fale gaosi tulaga - o lenei faʻatautaia o le a toe suia uma suiga, toe faʻafoi le masini le leiloa galuega. Afai o le faʻafouga ua faʻapipiʻiina se laiga fou o le Android, ona tatau lea ona e faʻatali mo le toso mai le au atiaʻe pe tutoʻatasi faʻaleleia le tuai le lomiga. O le toe faʻaliliuga o le pau lea o filifiliga i le tulaga o ia faʻafitauli i luga o tu masani polokalama.

Mafuaʻaga 6: Le lelei le fesoʻotaʻiga i le va o le kata ma le tagata e faataʻitaʻi

E tupu foʻi le faʻafesoʻotaʻi o le SIM card ma le slot i le telefoni e ono palapala ai. Oe mafai ona faʻamaonia lea i le aveeseina o le kata ma iloilo totoʻa. A iai le palapala, solo ma se 'ava malosi. E mafai foi ona taumafai e fufulu le slot lava ia, ae e tatau ona e matua faʻaeteete. A leai se palapala, aveʻesea ma le toe tuʻuina o le pepa e mafai foi ona fesoasoani - masalo ua paʻu i lalo o se iʻuga o le gatete poʻo le teʻi.

Mafuaʻaga 7: Loka faʻapitoa i se faʻafoe faʻapitoa

O nisi masini faʻataʻitaʻiga e faʻatau atu e le aufaʻagaʻitele feaveaʻi i se tau paʻu i faleoloa kamupani - o se tulafono, o ia ituaiga o telefoni ua nonoa i le fesoʻotaʻiga o lenei tagata faʻatautaia lava ia ma e le galulue ma isi SIM card e aunoa ma le tatalaina. I se faʻaopopoga, talu ai nei, na faʻatauina ai foʻi le lauiloa o masini "efuefu" (e le o faʻamaonia) i fafo atu, e aofia ai lava tagata faʻagaioia ia, e mafai foi ona lokaina, ua lauiloa foi. O le fofo o lenei faʻafitauli o se le tatalaina, e aofia ai le aloaʻia mo le pili.

Mafuaʻaga 8: Meaini faʻaleaga i le SIM card

E ese mai i le faigofie i fafo, o se SIM pepa o se faigata tele auala e mafai foi solia. O mafuaʻaga ua paʻu, e le saʻo pe e masani ona aveʻese mai le lisiti. I se faʻaopopoga, o le tele o tagata, nai lo le suiina o foliga-atoa SIM cards ma micro- poʻo le nanoSIM, na o le tipiina i le tele manaʻomia. O lea la, o mea lata mai masini atonu o le a iloa sese o "Frankenstein". I soo se tulaga, e te manaʻo e sui le pepa, e mafai ona faia i le faʻailoga o lau kamupani.

Mafuaʻaga 9: Faʻaleagaina le slot SIM card

Le mafuaʻaga sili ona le lelei o faʻafitauli i le iloaina o fesoʻotaʻiga pepa o se faʻafitauli ma le tagata e taliaina. Latou te aʻafia foi paʻu, faʻafesoʻotaʻi ma vai, poʻo le fale gaosi mea leaga. Oi talofa, e faigata tele ona e feagai ma oe ma lenei ituaiga o faʻafitauli, ma e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le tautua.

Mafuaʻaga ma fofo faʻamatalaina i luga e masani i le tele o masini. E i ai foi maoti faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma se faʻasologa tonu poʻo se faʻataʻitaʻiga o masini, ae e manaʻomia ona mafaufau eseese.

Pin
Send
Share
Send