STOIK Stitch Foafoa 4.5

Pin
Send
Share
Send

O le faagasologa o le faʻaliliuina o ata i mamanu mo embroidery o le a faia e ni polokalama faʻapitoa e tusa ai ma le tagata faʻamatalaina faʻasologa. O loʻo i ai le tele o na polokalame i luga ole Initaneti, o le aso o le a tatou mafaufau ai i se tasi o sui, o le STOIK Stitch Creator.

Tapoleni fausaga

Mai lava ile amataga e taua tele le saʻo ole faʻatulagaina ole tapoleni ia tusa ma le tasi o loʻo suʻe ai le ata i le lumanaʻi. O loʻo i ai i le polokalama se tamaʻi 'aʻai le mea e manaʻomia ai e le tagata faʻaalia le telē o le tapoleni i centimita.

I le isi faʻamalama teteʻe, filifili le ituaiga tapoleni ma lona lanu. Afai o le filifiliga filifilia e le galue ai, ona mafai lea ona suia mulimuli ane i le faatonu.

Matou te fautua atu e faʻapitoa manatu i le lanu lanu. Le faatapulaa numera o lanu ma ata ua faʻatagaina i se tasi ata. Filifili se tasi o le avanoa pe fatu lau oe lava paleti o 32 elemene maualuga. Sefe mo le lumanaʻi.

Tuʻu i luma ma teuteu foliga

A maeʻa le filifilia o tapulaʻa, oe mafai ona amata le download ma faʻatulagaina le ata manaʻomia. O loʻo iai ni mea faigaluega a le faatonu mo le gaoioi, faʻasolo ma toe suia foliga.

Alu i le sui stitch menu e vaʻai i le mulimuli foliga o le ata, ma afai e talafeagai, suia i le faʻaaogaina o le mea tusia ata meafaigaluega. Lenei e te faʻaopopo tusitusiga, tuaoi ma suia le pale lanu. Faʻamolemole e matau o nisi lanu atonu e le tutusa lelei ma mea na e maua mai i le lolomiina ona o eseesega i le lanu faʻapipiʻi o le mata mata mata.

Sauniuniga mo lolomiina

Ae totoe naʻo le lafo o le poloketi na maeʻa e lolomi. Lea o loʻo faia lea i le faʻamalama e fetaui i ai, o loʻo iai ni galuega, o loʻo iai se ata faʻaola ma se isi faʻapipiʻi tulaga. E lē manaʻomia le faʻatonutonuina o faʻasologa pe a fai e te sao lelei i mea uma pe a faʻatulaga le tapoleni.

Lelei

  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • Faʻavave tapenaga ata;
  • Faʻamatalaga auiliili tulaga.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • E leai se gagana Rusia.

Ole iuga lenei ole iloiloga a le STOIK Stitch Creator. Na matou faʻamasani i lona aoga, aumaia lelei ma mea le lelei. E mafai ona tatou fautuaina ma le saogalemu lenei polokalame ia i latou uma e manaʻomia le liliuina masani o ata i se faʻatusa mo teu. Siaki le faʻasaʻolotoga maua fua aʻo leʻi faatauina le atoa.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le STOIK Stitch Creator

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faigofie ata Pdf na faia Maua fua meme foafoa Polokalama mo le fatuina o mamanu mo le kisi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le STOIK Stitch Creator fesoasoani e faʻaaogaina e tagata faʻaaoga le ata e manaʻomia i se mamanu mo le kuluina. O se faigofie faigofie o loʻo fausia i totonu o le polokalame e fesoasoani e faʻaleleia ia stitches ma lanu lanu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: PayPro Global Inc.
Tau: $ 50
Tele: 12 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 4.5

Pin
Send
Share
Send