Faʻafefea ona e mauaina le ki o faapipiiina Windows 8 ma 8.1

Pin
Send
Share
Send

Afai o loʻo i luga o komepiuta ma komipiuta ma le Windows 7 sa i ai le faʻapipiʻi lea na tusia ai le ki o oloa, o lea ua leai se pepa faʻapipiʻi, ma e leai foi se auala manino e iloa ai le ki a le Windows 8. I se faʻaopopoga, tusa lava pe na e faʻatauina le Windows 8 i luga ole laiga, e mafai tele pe a e manaʻomia le downloadina o le tufatufaga pusa mai le ofisa aloaia Microsoft itulau, o le ki o le a leiloa, ma e tatau ona e ulufale i ai e download ai. Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona e mauaina se Windows 10 oloa ki.

E tele auala ma polokalame e sailia ai le ki o le faʻagaioioiga faiga o loʻo faʻapipiʻi i luga o le komipiuta, ae i le aofaʻiga o lenei tusitusiga o le a ou mafaufauina naʻo le tasi: faʻamaonia, galue ma leai se totogi.

Mauaina faʻamatalaga e uiga i ki o faʻapipiʻi oloa Microsoft e faʻaaogaina le polokalama fua fua ProduKey

Ina ia mafai ona e vaʻai i ki o le faʻapipiʻi faiga faʻafoe Windows 8, 8.1 ma muamua faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina le Polokalama Produkey, e mafai ona laʻuina mai i luga e aunoa ma se tupe mai le siʻitia nofoaga //www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html

E le manaʻomia le faapipiiina o le polokalama. Naʻo le faʻatinoina ma o le a faʻaali mai ki o uma faʻapipiʻi oloa Microsoft i luga o lau komepiuta - Windows, Office, ma atonu o isi.

Sa ou mauaina se puupuu faatonuga, ae ou te le iloa le isi mea e faʻaopoopo iinei. Ou te manatu o le a lava.

Pin
Send
Share
Send