Polokalama mo le fuafuaina o le taualuga

Pin
Send
Share
Send

I le taimi o fauina, e tatau ona e faia ni fua faatatau, filifili le mea saʻo ma faia ni fuafuaina. E mafai ona e faʻatuina tutoʻatasi tapulaʻa o le taualuga faʻaaoga polokalame faapitoa, lea o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Tusitusiga

Google's SketchUp atonu o le sili ona lavelave polokalama i la matou lisi. O lona autu aoga e taulai atu i le galue ma tolu-dimensional ata. Ae ui i lea, o le fausia-i totonu o galuega o le a lava le lelei e faʻatautaia ai se faigofie fuafuaina o le taualuga. Ae le i faʻatau, matou fautuaina matou e faʻamasani oe i le faʻataʻitaʻiga vaega o lenei polokalama.

Sii mai le SketchUp

Folau

O le faʻatulagaina e maua ai e le au faʻaaogaina se meaʻai o mea faigaluega ma mea aoga e faʻataunuʻuina ai le galuega, peitaʻi, o avanoa o loʻo iai, e lava ma totoe e faatino ai le faʻatulagaina o se lua-vili utupoto e faia i le fafie. E naʻo oe e ulufale i le mea e tatau ai i totonu o laina.

Siiʻe Rafter

Taualuga

O lenei polokalama e faʻatagaina ai oe e fuafua mea faʻamama uʻamea, sima sima, faʻalo ma isi lava vaalele. O le tagata e faʻaaogaina mea taua i totonu o le faatonu, ina ua maeʻa ona ia mauaina faʻamatalaga auiliili i faʻafanua foliga. E masani lava, e iai avanoa talafeagai e maua ai. RoofTileRu e tufatufaina atu mo se pili, ae o le faʻataʻitaʻiga faʻaavanoaina o avanoa mo le download fua i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le au atiaʻe.

Sii mai le RoofTileRu

Onitiaine

O le OndulineRoof ua mamanuina e fuafua ai luga o taualuga. O le sauniuniga faʻatinoga lava e le tele se taimi, e te manaʻomia e taʻu tonu le ituaiga ma faʻaopopo tele. O le a faʻagaioia le polokalama, ma pe a uma le iʻuga e mafai ona sefeina i le tusi foliga. Mo tagata fou faʻaoga, matou fautua atu e te faʻamasani oe lava i le fale-faʻasino lisi ma fautuaga pe'ā iai ni faʻafitauli i le atinaʻe.

Sii mai OndulineRoof

Selena

Selena ua aoina ni faatonu, e tofu ma le o lana lava vaega faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se faʻatulagaina ata, o se tagata e tusia ni ata ma ata, ma i se laupepa faatonu - se faʻatatau. E i ai le fausia-i totonu faletusi o mea, lea o loʻo aoina le tele o faʻamatalaga aoga, e mautinoa lava e sau aoga a o galulue ma le polokalama.

Sii mai ia Selena

Mea taualuga ma atoʻe taualuga

O lenei sui e sili atu ona talafeagai mo polofesa, e oʻo lava i le faʻamamafa i galuega e faia mo latou. A fou poloaiga e fausia iinei, o mea e faʻaopopo ma o taualuga tetele e faʻaalia. O le polokalama faʻamaonia, ma o le iʻuga lava o loʻo faʻaalia i se taimi vave. Faʻafetai i le fausia-i le laulau ma mea, e faigofie a fuafua.

Sii mai Taualuga Profi

I lenei mataupu, na matou suesueina ni sui o la latou galuega autu o le fuafuaina o le taualuga. Soʻo se polokalama e ese lava lona lava ala, e i ai aʻa mea faigaluega ma agavaʻa. Suesue ma le faʻaeteete taʻitasi, ona e mautinoa lava lea pikiina se mea talafeagai.

Pin
Send
Share
Send