Polokalama mo le tusia o eletise eletise

Pin
Send
Share
Send

Faʻataʻitaʻitaina eletise ma ata tusi e avea o se faigofie faʻafaigaluegaina pe a fai o lenei e faʻaaoga e faʻapitoa polokalama. Polokalame saunia se tele tele o mea faigaluega ma mea e lelei mo lenei galuega. I lenei mataupu, matou filifilia se laʻititi lisi o sui o foliga tutusa polokalama. Seʻi o tatou faamasani ia i latou.

Microsoft visio

Muamua, mafaufau i le Visio polokalame mai Microsoft, o se kamupani ua lauiloa i le toʻatele. O lona autu, o le tusiina o ata faʻavasega ata, ma faʻafetai i lea e leai ni tapulaa faʻapolofesa. E leai se totogi a le eletise mo le fauina mai o ata ma ata tusi i lalo o nei mea.

E i ai se fuainumera eseese o foliga ma mea faitino. O le latou tuʻufaʻatasiga e faia naʻo le tasi kiliki. E faʻaavanoaina foi e le Microsoft Visio le tele o filifiliga mo le faʻaalia o le ata, itulau, lagolagoina le faʻapipiʻiina o ata o ata ma isi ata. O le lomiga faʻataʻitaʻi o le polokalame e avanoa mo le download fua i le itulau i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia. Matou te fautua atu ia e faʻamasani ia te oe ae e te leʻi faatauina atoa.

Sii mai le Microsoft Visio

Aeto

Mafaufau nei i se mea faʻapitoa mo masini eletise. Eagle fale faʻatulaga, lea e iai le tele o ituaiga mea e masani ai. A amata galuega fou ma le faia o se lisi, o mea uma o loʻo faʻaaogaina mea ma pepa o le a faʻavasegaina ma teuina.

O le faatonu e faʻatinoina lelei. E i ai se faʻavae masani o mea faigaluega e fesoasoani ia te oe e vave faʻavasega vave ai le ata saʻo. I le lona lua faatonu, ua faia laupapa matagaluega. E ese mai le muamua i le i ai o isi gaioiga e tatau ona sese e tuu i le faatonu o le manatu. O le gagana Lusia o loo iai, ae le o faʻamatalaga uma ua faʻaliliuina, atonu e avea ma se faʻafitauli mo nisi tagata faʻaaoga.

Sii mai o le Eagle

Fufui faailoga

Dip Trace o se aofaʻiga o faʻatonutonu ma lisi o loʻo faʻatautaia eseʻese gaioiga ma eletise eletise. Ole faʻaliliuina atu i se tasi o avanoa e faʻaaogaina o loʻo faia e ala i le tagata faʻatau mea.

I le auala o le faʻagaioiga ma matagaluega, o gaioiga autu e tupu ma lomia laupapa matagaluega. Vaega o loʻo faʻaopoopoina ma teuteuina iinei. O auiliiliga e filifilia mai se mea faʻapitoa le mea e tele ai mea e seti i se mea faʻaletonu, ae e mafai e le tagata faʻaaogaina ona fausiaina se mea e faʻaaoga ai se isi auala faʻagaoioiga.

Sii mai le Dip Trace

1-2-3 Polokalame

O le "1-2-3 Circuit" na mamanuina faʻapitoa e filifili le fale eletise eletise talafeagai e tusa ai ma mea faʻapipiʻiina vaega ma le faʻatuatuaina o puipuiga. Fausiaina o se fou fuafuaga tupu mai le taulaitu, e tatau ona faʻaaoga e le tagata e filifili le talafeagai tapulaʻa ma ulufale i nisi faʻatauaina.

O loʻo i ai se ata ata o lea ata, e mafai ona lafoina e lolomi, ae le mafai ona teuteuina. I le maeʻa o le galuega, o le talita ua filifilia. I le taimi nei, o le "1-2-3 Polokalame" e le lagolagoina e le tagata atiaeina, o faʻafouga ua tatalaina mo se taimi umi ma e foliga mai o le a le toe i ai lava.

Sii mai 1-2-3 Polokalama

S Fuafuaga

sPlan o se tasi o mea faigofie meafaigaluega i luga o la tatou lisi. E naʻo le mea e maua ai mea faigaluega ma gaioiga e faʻafaigofie, faʻafaigofie le faiga o le fausiaina o se taʻamilosaga i le tele e mafai ai. E tatau naʻo le faʻaaogaina e le tagata faʻaopopo ia vaega, fesoʻotaʻi ma lafo le laupapa e lolomi, pe a uma ona faʻatuina.

I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se tamai vaega faʻatonu aoga mo i latou e mananaʻo e faʻaopopo a latou lava elemene. O iinei e mafai ona e tusia igoa ma sui faʻailoga. A faʻasaoina se mea, e tatau ona e faʻaeteete ina ia aua le toe suia le uluaʻi i le faletusi pe a le manaʻomia.

Sii mai le sPlan

Tapasa 3D

Compass-3D o se polokalama faʻapolofesa mo le fausiaina o faʻataʻitaʻiga ma ata eseese. O lenei polokalame fesoasoani e le gata galue i totonu o le vaalele, ae faʻatagaina foi oe e fausia ni faʻataʻitaʻiga 3D atoa. O le tagata e mafai ona faʻasaoina faila i le tele o ituaiga ona faʻaaoga lea i isi polokalame.

O le fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina gofie ma atoatoa Russified, e oʻo tagata amataina e tatau ona vave faʻaaoga i ai. O loʻo i ai se numera tele o mea faigaluega e maua ai le vave ma saʻo ata o le polokalame. E mafai ona e siiina le faʻataʻitaʻiga o le Compass-3D i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia a le au atiaʻe fua.

Sii mai Kompas-3D

Le eletise

E faʻamuta le lisi i le "Eletise" - o se mea aoga a latou mo i latou e masani ona faʻatinoina eseese eletise eletise. O le polokalama e faʻauʻuina ma sili atu nai lo le luasefulu eseʻese fuainumera ma algorithms, faatasi ai ma le fesoasoani o faʻatusatusaga o loʻo faʻatinoina i le puʻupuʻu puʻupuʻu. E tatau ona faʻaaoga e le tagata faʻaaogaina laina faapitoa ma maka ese laina talafeagai.

Sii mai le Eletise

Ua matou filifilia mo oe ni polokalame e mafai ai ona e galue i masini eletise. E tutusa uma i latou, ae o loʻo iai foʻi a latou galuega faʻapitoa, faʻafetai ia i latou ua avea ma lauiloa i le lautele o tagata e faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send