Faʻafefea ona tuʻu le masini Android ile toe setiina auala

Pin
Send
Share
Send


E masani ona faʻaoga e tagata Android ile mataupu ole toe faʻaleleia - ole auala faʻapitoa o le masini, e pei o le BIOS poʻo le UEFI i luga o komepiuta. E pei o le mea mulimuli, toe faaleleia e mafai ai ona e faia i fafo-faiga togafitiga ma le masini: reflash, lafoai faʻamaumauga, faia faaleoleo, ma sili atu. Ae peitai, e le o tagata uma iloa le auala e ulufale ai i le toe faaleleia faiga i latou masini. O le aso o le a tatou taumafai e faʻatumu lenei avanoa.

Faʻafefea ona ulufale i le faʻafouina auala

E i ai auala autu e tolu e ulufale ai i le vaega lea: o se ki taua, utaina faʻaoga ADB ma isi vaega lona tolu. Sei o tatou mafaufau iai.

I nisi masini (mo se faʻataʻitaʻiga, le Sony 2012 faʻataʻitaʻiga tausaga), o le toe maua mai a oloa!

Metotia 1: Keyboard Shortcuts

O le faigofie. Ina ia mafai ona faʻaogaina, faia mea nei.

  1. Tapē le masini.
  2. O isi gaioiga e faʻalagolago i le gaosi oloa lau masini. Mo le tele o masini (mo se faʻataʻitaʻiga, LG, Xiaomi, Asus, Pixel / Nexus ma Saina B-ituaiga), o se tasi o le faʻamau ki faʻatasi ai ma le mana faamau o le a galulue faʻatasi. Matou te taʻua foi mataupu faʻapitoa.
    • Samsung. Pipi pine Aiga+"Faʻateleina le aofaʻi"+"Taumafa" ma tatala i tua pe a toe faʻamanuiaina.
    • Sony. Liliu le masini. A oʻo i luga le moli logo o le Sony (mo ni faʻataʻitaʻiga - pe a suʻesuʻe le faʻailo o le faʻailoa), tuʻu i lalo "Volume Lalo". A le aoga - "Up le oso i luga". I luga o ata lata mai, e tatau ona e kiliki i luga ole logo. Taumafai foi e liliu, pipii "Taumafa", pe a maeʻa tuʻuga faʻamalosi ma e masani ona oomi le faʻamau "Up le oso i luga".
    • Lenovo ma le Motorola fou. Togafiti i le taimi e tasi Volume Maea+"Volume le tau" ma le Aofia.
  3. I le toe faʻaleleia, o le faʻatinoina o loʻo faia e ni ki faʻamau e alu i totonu o le lisi mea ma le mana faamau e faʻamaonia.

Afai e leai se tuʻufaʻatasiga e aoga, taumafai metotia nei.

Metotia 2: ADB

O le Android Debug Bridge o se mea faigaluega tele e aoga e fesoasoani ia i tatou ma tuʻuina le telefoni i le Toe Fuataina faʻatulagaina.

  1. Sii mai le ADB. Tatala le teuga i le ala C: adb.
  2. Tamoe le laina faʻatonuga - o le metotia faʻalagolago lea i lau faʻamatalaga o Windows. A matala, tusi le faʻatonugamutu c: adb.
  3. Siaki pe ua mafai ona fai ai le USB debugging i lau masini. A leai, ona ki lea, faʻafesoʻotaʻi le masini i le komepiuta.
  4. A iloa le masini ile Windows, tusi le faatonuga lea i totonu o le console:

    adb reboot toe faaleleia

    A maeʻa, o le telefoni (tablet) o le a otometi lava reboot, ma o le a amata utaina faʻafou le faʻatonuga. Afai e le tupu lea mea, taumafai e ulufale i le loomatua faasolo nei:

    adb atigi
    toe fai le toe faaleleia

    Afai e le toe aoga - le mea lea:

    adb toe fai --bnr_recovery

O lenei filifiliga e fai si faigata, ae peitaʻi e maua ai se iʻuga mautinoa.

Metotia 3: Terminal Emulator (Root naʻo)

E mafai ona e tuʻuina le masini i le faʻafouina auala faʻaaogaina le fausia-i Android laina laina, lea e mafai ona avanoa i le faʻapipiʻiina o le emulator talosaga. Talofa, e naʻo tagata e mauaa telefoni poʻo laupepa mafai ona faʻaaogaina lenei metotia.

Sii mai Terminal Emulator mo Android

Faitau foi: Faʻafefea ona mauaa ile Android

  1. Faaoso le app. A utaina le faʻamalama, ulufale i le faʻatonugasu.
  2. Ia o le 'autoe fai le toe faaleleia.

  3. Ina ua mavae sina taimi, o lau masini toe reboot i le toe faaleleia faiga.

Anapogi, lelei ma e le manaʻomia se komipiuta pe tape le masini.

Metotia 4: Vave Reboot Pro (Root naʻo)

O le vave ma sili atu avanoa talafeagai i le ulufale atu i se faʻatonuga i le tigaina o se talosaga ma tutusa lava gaioiga - mo se faʻataʻitaʻiga, Quick Reboot Pro. E pei foi o le filifiliga ma tigaina poloaiga, o lenei mea o le a aoga i masini ma faʻavae aia tatau.

Sii maia Quick Reboot Pro

  1. Tamoe le polokalame. A uma ona faitau le tagata faʻaaoga maliliega, kiliki "Le isi".
  2. I le faigaluega matala o le talosaga, kiliki i luga "Toe Fuataina Faiga".
  3. Faamautu e ala i le fetaomi atu Ioe.

    Faʻatagaina foi le apalai i le faʻaaogaina o le root access.
  4. Le masini a toe fai i toe faaleleia faiga.
  5. Lenei foʻi faigofie auala, ae o loʻo i ai faʻasalalauga i totonu o le tusi talosaga. I le faʻaopopoga i le Quick Reboot Pro, o loʻo iai isi ituaiga filifiliga i le Play Store.

O auala e ulufale ai i le toe faaleleia auala o loʻo faamatalaina i luga e sili ona taatele. Ona o faiga a Google, tagata e ona ma tufatufaina o Android, avanoa i le toe faaleleia faiga e aunoa aia tatau e mafai na o le lua auala muamua na faamatalaina i luga.

Pin
Send
Share
Send