MCreator 1.7.6

Pin
Send
Share
Send

O le taʻutaʻuga Minecraft taʻaloga e le faʻatapulaʻaina i se seti faʻatonu o poloka, mea faitino, ma biomes. E faʻaaoga e le au fai a latou lava mods ma text packs. E faia lea mea i polokalame faʻapitoa. I le tala lea, o le a tatou vaʻavaʻai i MCreator, e sili ona lelei mo le faʻatupuina o lau oe lava tusitusiga poʻo lau mataupu.

Tele o meafaigaluega

I le faʻamalama autu e tele ni laupepa, taʻitasi e nafa ma gaioiga taitoatasi. I le pito i luga ua fausia-vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, download lau oe lava musika i le tagata faʻatau pe fatuina se poloka. Lalo o isi meafaigaluega e manaʻomia e download eseese, aemaise tutoʻatasi polokalama.

Faia gaosia

Sei o tatou vaʻai i le mea muamua - o le tagata fai tino. I totonu, e mafai e tagata faaaoga ona faia ni poloka faigofie e faʻaaoga ai le fausia-i totonu o le polokalame. O le faʻailoga o mea pe naʻo ni lanu i luga o se faʻaputuga avanoa o loʻo avanoa, ma faʻasee fetuutuunai le nofoaga o tagata elemene i luga o le poloka.

Le faʻaaogaina o se faigofie faatonu, e te tusia ai se poloka poʻo seisi lava mea mai le maʻimau. Lenei o se seti faigofie o mea faigaluega faigofie e mafai ona aoga a o e galue. O le ata e faia i le pixel level, ma le poloka tele e fetuunai i luga o le pop-up menu i le pito i luga.

Gauai atu ile lanu lanu. Ua faʻaalia i ni faʻamatalaga eseese, e avanoa le galuega i vaega taʻitasi, e te manaʻomia le fesuiaʻi i le va o afifi. E mafai ona e filifilia soʻo se lanu, paolo ma mautinoa e maua le foliga tutusa i le taʻaloga lava ia.

Faʻaopoopoina Ata

Ua faailoa mai e le au atiaʻe le galuega o le fatuina o ni ata puupuu e faaaoga poloka na fauina pe utaina i totonu o le polokalama. Taʻitasi o laina o se faʻaopopo 'eseʻese ata e tatau ona faʻaofi pea i totonu o taimi taʻimua. O lenei faʻaaliga e le faigofie tele faʻatinoina, ae o se faatonu e lava le faia o se faʻafiafiaga mo ni nai sekone.

Ofutau 'ie

Lenei, e leʻi faʻaopoopoina i latou na faia MCreator se mea manaia pe aoga. E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili le ituaiga ofutau ma lona lanu i le faʻaaogaina o soʻo se pa. Masalo i le lumanaʻi o le a tatou vaʻaia se faʻaopoopoga o lenei vaega.

Galue ma le numera code

O le polokalama ei ai le fausia-i masani faʻatonutonu e mafai ai ona e galue ma le punavai tulafono o nisi taʻaloga faila. E te manaʻomia le mauaina o le pepa manaʻomia, tatala ma MCreator ma faʻatonutonu ni laina. Ona sefe ai lea o suiga. Faʻamolemole e matau e faʻaaogaina e le polokalama lona lava faʻasologa o le taʻaloga, lea e faʻalauiloa faʻatasi ai le launcher tutusa.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Faigofie ma matagofie foliga;
  • Faigofie ona aoaoina.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • E i ai le le mautonu galuega i nisi komepiuta;
  • O le vaega faʻataʻitaʻiga e laʻititi lava.

Ua iʻu i le faʻaiuga o le MCreator. E iʻu ina feteʻenaʻi, talu ai o se polokalame e tuʻuina mai ai se laupepa e aoga tele meafaigaluega ma mea aoga e oʻo lava i se tagata e le masani ai le faʻaaogaina e mamao ese mai i taimi uma e leai se mea lilo o loʻo nana i totonu o se mea faʻapipiʻi matagofie. E le faʻatagaina e le talafeagai lea sui mo le faʻagaioiga o le lalolagi poʻo le fausiaina o ni mea fou.

Sii mai MCreator mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.83 mai 5 (12 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le fausiaina o se mod mo Minecraft Lautele usb installer WiNToBootic tuu Kalena

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
MCreator o se lauiloa polokalama freeware e fatuina fou ie, poloka ma mea mo le taʻutaʻuga Minecraft taʻaloga. E le gata i lea, e mafai ona fesoʻotaʻi lenei polokalame ma nisi mea faigaluega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.83 mai 5 (12 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Pylo
Tau: leai se totogi
Toa: 55 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.7.6

Pin
Send
Share
Send