Upega Tafaʻilagi 3.42

Pin
Send
Share
Send

WebTransporter o se polokalama o lona aoga o loʻo taulaʻi i le sefeina o se kopi o se 'upega tafaʻilagi poʻo se upega tafailagi patino i luga o se malo. O le tagata e mafai i so o se taimi o le a mafai ona maua le download pepa e le gata i le polokalame ma e ala i le faila o loʻo teu uma faila. O lenei polokalama e faigofie ona faʻaaogaina ma e le manaʻomia ni faʻaopoopoga malamalama, o se tagata e iai soʻo se tulaga o le a mafai ona faʻaaogaina le WebTransporter.

Polokalama Foafoaga Polokalama

O lenei faʻatinoga o le a fesoasoani ia te oe e filifili le sili ona lelei mo le downloading o mea e tatau ai, faʻapea foi ma le faigofie le fausiaina o le poloketi. Pau le mea e manaʻomia e ulufale ai i mea taua i nisi laina, filifili mea e fiafia i ai ma mulimuli i musumusuga a le wizard. I le amataga, o le tagata faʻaogaina ua fesiligia e filifili se tasi o le lua ituaiga o poloketi - downloadina o le saite i le atoa pe naʻo ni mea.

Ma na o le ulufale i le '' tuatusi tuatusi, faamaoti le ala o le a teuina uma faila. Faʻamolemole e matau e te manaʻomia ona taʻu se gaogao faila, talu ai o le poloketi lava ia e le lava lana faila, ae o le a faʻataʻapeʻapeina i le vaega atoa. Afai e te manaʻomia se username ma upu faataga e ulufale ai i le upega tafailagi, e tatau ona e faʻataʻitaʻia lea i laufanua faʻapitoa ina ia mafai e le polokalame ona avanoa i le punaoa.

Sii maia faila

I le matala autu o WebTransporter, e mafai ona e mataituina le gaioiga o le downloadina o faʻamaumauga i se komepiuta. I le aotelega, fa filo mafai ona aofia ai i le taimi lava e tasi, o le numera manaʻomia e tatau ona faamaoti mai i polokalame polokalame. Afai, a e galue ai i le poloketi wizard, e te faʻailogaina le amataga o le download i le taimi lava e faʻaopopoina ai le soʻotaga, o faila faila e leai se mea e aofia ai. E tatau ona e faʻalogo i lea mea pe a fai e te manaʻomia ni tusitusiga poʻo ni ata mai le upega tafailagi.

Poloketi faatulagaina

Afai e leʻi faʻalauiloaina e le wizard le faʻatulagaina vave i le taimi na faia ai le galuega, ona iai lea o le avanoa e faʻavasega ai auiliili: faʻatonutonu le tulaga lautele, ulufale i le faʻatagaina faʻamaumauga, pe a fai o le mea lea e leʻi faia muamua, suia le faʻatulagaina tulaga ma vaʻai le poloketi faʻatulagaina. Ou te manaʻo e taulaʻi atu i le faʻamama o faila. I lenei laupepa, e mafai ona e filifilia ituaiga o pepa o le a lauina mai. O le a fesoasoani lea e aveese sili lapisi ma sefe tele taimi.

Polokalama tulaga

I le tulaga lautele o loʻo i ai se lisi o mea vaʻaia tulaga faʻatonutonu, mo se faʻataʻitaʻiga, manatuaina le tele o le faʻamalama autu poʻo le tulaga i luga o isi faamalama. O iinei e mafai foi ona sui mataala, gagana gagana, ma le tele o isi aitema.

I le laupepa "Tuufaatasi" e mafai ona faʻaali ala 'alo polokalame i luga o le amataga, taskbar ma luga o le laulau. Ae ia e matau lelei ile tatalaina o download itulau. Afai e te le manaʻo e faʻaoga lou browser, ae manaʻo e vaʻavaʻai vave i le iuga, e tatau ona e filifili "Upega tafaʻilagi browser".

Itulau "Tapulaa" E aoga mo i latou e download ni poloketi tetele pe faʻatapulaʻa foʻi avanoa avanoa malosi. O i na e mafai filifili ai le maualuga numera o download pepa ma taofi le download pe a le lava le avanoa o loʻo totoe i luga o le hard disk.

Faʻaavanoa i totonu o le browser

A talafeagai tele foliga e fesoasoani ia te oe faʻaaliga faʻataʻitaʻiga vave tele o le fausia-i totonu o le browser. Soʻo se soʻotaga e matala ai, faʻapea foʻi ma pepa e le faʻapipiʻi. Se itulau tatala e mafai ona lafoina vave e lolomi.

Fesootaiga tulaga

Afai e tele fesoʻotaʻiga Initaneti, ona i ai lea i le faamalama se tasi o mea taua na filifilia. A manaʻomia, e mafai ona e faʻatulagaina se sui sui. Mo tagata masani masani, o lenei faʻamalama e le tauaveina aoga aoga, talu ai o le fesoʻotaʻiga ua faʻavaeina otometi ma e le manaʻomia ona faʻatulaga.

Lelei

  • Tufatufa atu mo le leai;
  • Maua le gagana Rusia;
  • Faigofie ma faigofie vavalalata.

Le atoatoa

A suʻea le polokalame, e leai ni mea sese na maua.

WebTransporter o se sili lelei polokalame mo le sefe ese itulau poʻo atoa faila i luga o le komepiuta e aunoa ma ni faʻafitauli ma faʻaaoga taimi. E talafeagai mo le faʻaogaina e le au polofesa ma tagata amata.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.79 mai le 5 (14 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Kalena Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese Faailoga Crossword Pepa lautele

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
WebTransporter e sili mo i latou e manaʻomia ona sefe le tele o faʻamatalaga mai se tulaga i luga ole laiga. O le polokalama e mafai ai ona e siiina uma itulau taʻitoʻatasi ma le atoa 'upega tafaʻilagi atoa, faʻalauiloaina faila faʻatapulaʻaina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.79 mai le 5 (14 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: RealSofts
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.42

Pin
Send
Share
Send