Tamamatua 2.1.6.75

Pin
Send
Share
Send

O le lafoaʻi o savali i luga o selau ma selau o komipiuta faʻatonutonu, o se galuega faigata ma e manaʻomia le tele o le taimi, e leai se tasi e faʻaopopo sapalai. Ina ia mafai ona faʻatinoina le galuega faʻapitoa i otometi poʻo semi-otometi auala, e i ai polokalama faapitoa Tasi lea mea faigaluega o shareware mai Kovisoft e igoa o GrandMan.

Fausia le faasalalauga

E i ai le avanoa o le fausiaina o le faʻasalalauga lava ia, lea i le lumanaʻi ua fuafuaina e tuʻu i luga o laupapa laupapa, tuusaʻo i le GrandMan Ofisa. E le gata i lea, o faʻamatalaga e mafai ona tuʻuina faʻatasi i taimi uma i le atoa ma puʻupuʻu. I le tulaga mulimuli, pe a tuʻuina i luga o tulaga o upega tafaʻilagi, o le feʻau o le a iloa e tagata asiasi i le uluaʻi faʻamalama. I se faʻaopopoga, i vaega o tagata taʻitoʻatasi e mafai ona taʻu maia faamatalaga nei:

  • Ulutala
  • Mea totino;
  • Faʻafesoʻotaʻi auiliiliga;
  • Nofoaga;
  • Tau

E mafai foi ona faapipii se ata i le ata.

Faʻavae o nofoaga

O le GrandMan o loʻo i ai ni tapenaga faʻatulaga o ni laʻasaga mo le lafoina o faʻasilasilaga mai 1020 igoa o mea, i le aofai o le 97,225 vaega. Ae paga lea, e leʻi toe faafou mo le tele o tausaga, ma o le mea lea ua talafeagai ai lona talafeagai.

I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaopopo ni isi faʻaeletonika laupapa i le nofoaga autu o mea ma ou lima.

Tusitusiga laupepa

Ole galuega autu ole polokalame ole tufatufaina o faʻasalalauga. O le algorithm mo le puleaina o lenei gaioiga i GrandMan e matua faigofie lava ma o le a faigofie ona malamalama e tusa lava pe o le amataga. E faʻafaigofie ona lafo feau i le tele o filo.

Lelei

  • O le polokalama e matua faigofie lava e faʻaaoga;
  • Le iai o le Lusia-gagana faʻamatalaga.

Le atoatoa

  • Taua faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻa o le faʻataʻitaʻiga lomiga (naʻo 3 tulaga mo le tufatufaina atu);
  • Faʻamasanaina o faʻavae o masini komepiuta;
  • Le lava le faʻatamilo-taʻutaʻua o captcha;
  • Ua le aoga le polokalame, ona ua le lagolagoina e le fale gaosi talu mai le 2012;
  • E leai se auala e sii mai ai le 'upega tafaʻilagi aloaʻia ma faʻatau mai se totogi, ma o lea na o le faʻataʻitaʻiga galuega o loʻo avanoa.

I se tasi taimi, GrandMan na manatu o se tasi o sili ona lauiloa ma faʻafaigofie polokalame mo tele meli o faʻasalalauga. Ae o le taimi nei, e le o lagolagoina e le kamupani gaosi, le mafuaʻaga o le taua tele le maʻimau o le fesoʻotaʻiga i luga o le faʻavae faʻaeletonika ma le le mafai ona mauaina se faʻamatalaga atoa o le talosaga mai tagata atiaʻe.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalame Komiti ole Laulau Faiaʻoga Pepa poto Faaopoopo2board

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
GrandMan o se polokalama shareware mo le lafoina o feʻau i puletini laupapa mai Kovisoft. E i ai le maualuga ma le faigofie o le mea faigaluega, ae e leʻi lagolagoina e le kamupani gaosi mea mo tausaga e tele.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista, 2003, 2008
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Kovisoft
Tau: $ 35
Tele: 7 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.1.6.75

Pin
Send
Share
Send