Sese "Talosaga le faʻapipiʻiina": mafuaʻaga ma metotia o faʻasaʻoga

Pin
Send
Share
Send


Android ua lauiloa e aofia ai ma se tele aofaʻi o talosaga mo le tele o manaʻoga. O isi taimi e tupu e le faʻapipiʻi le polokalama talafeagai - o le faʻapipiʻi e tupu, ae i le iuga e te mauaina le feau "Talosaga e le o faʻatuina." Faitau i lalo pe faʻafefea ona feagai ma lenei faʻafitauli.

Android Faʻapipiʻi E le Faʻapipiʻi Mea sese Faʻalelei i le Android

O lenei ituaiga o mea sese e masani lava ona mafua mai i faʻafitauli i masini masini poʻo lapisi i totonu o le faʻatulagaga (pe o ni siama). Ae ui i lea, e le o aofia ai mea leaga. Tatou amata i le foia o polokalama faʻatino o lenei mea sese.

Mafuaʻaga 1: Tele faʻaaoga e leʻi faʻaaogaina

Tele taimi e tupu ai lenei tulaga - na e faʻapipiʻi nisi ituaiga o talosaga (mo se faʻataʻitaʻiga, o se taʻaloga), faʻaaoga mo sina taimi, ona e le toe tagofia lea. A masani ai, galo e tape. Peitaʻi, o lenei tusi talosaga, tusa lava pe le faʻaaogaina, e mafai ona faʻaleleia, e tusa o le tuputupu aʻe i le tele. A faʻapea e i ai ni mea faʻapenei, ona ova taimi o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma faʻafitauli, ae maise i masini ma mea e teu ai totonu ole 8 GB pe itiiti ifo. Ina ia saili pe o iai sau talosaga, fai le mea lea:

  1. Tusi i totonu "Tulaga".
  2. I le tulaga masani vaega (e mafai foi ona taʻua o "Isi" pe "Tele") maua Talosaga Pule (ese tulaga valaauina "Talosaga", Lisi o Talosaga etc.)

    Ulu atu i le aitema lenei.
  3. Matou te manaʻomia se faʻapitoa tab application. I Samsung masini, atonu e mafai ona valaʻau "Ua uma ona tuu i luga", i masini o isi gaosi - Tiute pe "Faapipiiina".

    I lenei laupepa, ulu atu i le anotusi menu (i le kiliki i luga o le ki ki faaletino, pe a iai, pe i le faʻamau ma ni togi e tolu i le pito i luga).

    Filifili "Faʻavasega i lapoa" po o se mea faapena.
  4. O lenei o le polokalama faʻapipiʻi e le tagata faʻaaogaina o le a faʻaalia i le faʻasologa o le puʻeina voluma: mai le tele i le laititi.

    Vaʻai i totonu o nei tusi talosaga mo i latou e fetaui ma faʻailoga lua - lapoa ma seasea faʻaaogaina. I le avea ai o se tulafono, taʻaloga pauu i lenei vaega masani ona. Ina ia aveʻese sea tusi talosaga, faʻamau i luga o le lisi. E te alu atu i lana pusa.

    I totonu, muamua kiliki Taofimulimuli Tapē. Ia faaeteete ia aua le uninstall le talosaga e te manaomia tele!

Afai o le lisi o loʻo i ai polokalame polokalama i tulaga muamua, ona aoga lea e te masani oe i le mea o loʻo i lalo.

Faitau foi:
Aveesea polokalama komepiuta i luga o le Android
Taofi otometi faʻafouga o talosaga ile Android

Mafuaʻaga 2: E tele lapisi i totonu ole mafaufau

O se tasi o mea le lelei o Android o le le lelei i le faʻatinoina o le manatua faʻatautaia o le system ma le faʻaogaina. I le aluga o taimi, o le tele o le le faʻaaogaina ma le le talafeagai o faila e faʻaputuputu i totonu o manatua ole totonu, o le mea lea muamua o faamaumauga fale teu oloa. O le iʻuga, o le manatua e pupuni, ona o ni mea sese o loʻo tupu, e aofia ai le "Talosaga e le faʻapipiʻi." E mafai ona e manumalo i lenei amio e ala i le faamamaina soʻo le faiga o otaota.

Nisi faʻamatalaga:
Fufulu Android mai faila mataga
Talosaga mo faʻamama Android mai lapisi

Mafuaaga 3: O le aofaʻi faʻasoasoa mo talosaga i totonu o le memori ua maeʻa

Na e tapeina polokalama na seasea faʻaaogaina, kilia le faiga o lapisi, ae o loʻo i ai pea le manatua i totonu o le taʻavale i totonu (laʻititi mai lalo ifo o le 500 MB), ona o le mea lea o le faʻaletonu mea sese o loʻo aliali mai pea. I lenei tulaga, e tatau ona e taumafai e faʻaliliu atu le sili ona mamafa polokalama i se i fafo fafo. E mafai ona e faia lea i le metotia faʻamatalaina i le tusitusiga i lalo.

Faitau atili: Faʻaliliuga tusi talosaga i se SD card

Afai o le firmware o lau masini e le lagolagoina lenei faʻapitoa, masalo e tatau ona e faʻalogo i auala e faʻafesuiaʻi le totonu taʻavale ma le kata manatua.

Faitau atili: Faʻatonuga mo le fesuiaʻiina o le atamai i le smartphone i se memory card

Mafuaaga 4: Faamaʻi siama

E masani lava o le mafuaʻaga o faʻafitauli e faʻapipiʻi talosaga e mafai ona avea ma siama. O le faʻafitauli, pei ona latou fai mai, e le alu na o ia, o le mea lea a aunoa ma le "Talosaga e le o faʻapipiʻi" e tele lava faʻafitauli: o fea na sau ai le faʻasalalauga, o foliga mai o talosaga na e le faʻapipiʻiina e oe lava ia, ma le masini e masani lava le amio faʻaalia e oʻo i se le toe osofia. E faigata tele ona e aluese mai le siama e aunoa ma seisi vaega polokalama, o lea la e download soʻo se isi antivirus ma mulimuli i faʻatonuga e siaki ai le system.

Mafuaʻaga 5: Feteʻenaiga Faiga

O lenei ituaiga o mea sese e mafai foi ona tupu ona o faʻafitauli i totonu o le faiga lava ia: root root maua sese le mauaina, a tweak e le lagolagoina e le firmware ua faapipiiina, avanoa aia tatau i le system partition, ma isi ua solia.

O se fofo fofo i lenei ma le tele o isi faʻafitauli o le faia lea o le masini toe setiina malosi. O se faʻamamaina atoa o faʻamanatuga i totonu o le a faʻasaʻolotoina le avanoa, ae o le a soloia uma faʻamatalaga a le tagata (fesoʻotaʻiga, SMS, talosaga, ma isi mea), o lea aua neʻi galo e toe tuʻu mai nei faʻamatalaga ae e leʻi toe setiina. Ae ui i lea, o se auala faapena, e foliga mai, o le a le faʻasaoina oe mai le faʻafitauli o siama.

Mafuaaga 6: Hardware Faʻafitauli

Le sili ona seasea, ae o le sili ona le malie mafuaaga mo le mea sese "Talosaga le faʻapipiʻi" o le le lelei o le taʻavale totonu. I le avea ai o se tulafono, e mafai ona avea o se faaletonu fale gaosi (o se faʻafitauli o faʻataʻitaʻiga tuai o le gaosi oloa Huawei), masini leaga faʻaletonu pe faʻafesoʻotaʻi ma vai. I le faʻaopopoina o mea sese o loʻo faʻailoa mai, aʻo faʻaaoga se telefoni (tablet) ma le oti i totonu o lona mafaufau, o isi faigata e mafai ona maitauina. E faigata tele mo se tagata masani ona faʻafetauia mea faigata i luga o latou lava, o lea o le fautuaga sili mo le masalosalo i se mea le lelei o le alu i le auaunaga.

Na matou faamatalaina le tele o mafuaaga masani o le "Talosaga le faʻapipiʻiina" sese. E i ai isi, ae ua maua i ni tulaga tuʻusaʻo pe o se tuʻufaʻatasiga poʻo se tuʻufaʻatasiga o mea o i luga.

Pin
Send
Share
Send