Le faʻaaogaina o taiala ile Photoshop

Pin
Send
Share
Send


O le lelei o ata e mafai ona faʻatonu saʻo i luga o le auala e faʻatulaga ai e le matai le mea faitino: o le curvature o ata mea e mafai ona faʻaleagaina ai le ata ma le lelei o le ata o le a faʻaitiitia, faʻapitoa, o le galuega a le matai o le a manatu le aoga.

O le auala e sili ona faigofie ma sili ona taugofie e aloese ai mai lenei faʻafitauli o se laina tusia, e nafa ma le faʻatonutonuina o mea i totonu o le ata ma tuʻu i luga o le tuʻufaʻatasiga atoa o le ata.

O le ata ata o le Adobe Photoshop o loʻo tuʻuina mai ai le tele o filifiliga mo le auala e fofoina ai lenei faʻafitauli, ae o le faigofie o laina faʻasino, e mafai ona maua uma i luga o le fula faʻafuaseʻi.

Le iai o lenei ausilali meafaigaluega e mafai ona faʻamatalaina e faʻaaogaina le faʻailogaina lanumoana lanumoana. Ina ia mafai ona faʻafaigofie le mata o lenei mea faigaluega e ala i le lisi "Vaʻai" oomi le ki "Taiala fou"I le pusa talanoaga e matala i le taimi lava e te kilikiina, e tatau ona e filifilia le faʻatonuga manaʻo mo le laina ma ona faʻatulagaina.



O le itu tauagavale ma luga o le siosiomaga galuega ei ai le pule ma se fua, o le itu o loʻo faʻaalia i pixels, o lea i totonu o le matala matala e te manaʻomia foi ona taʻu mai le numera o pixels. A maeʻa ona faʻatinoina ia faiga, o le a faʻaalia se laina iloga i le ata i se vaega faʻapitoa faʻapitoa muamua.

E i ai le isi auala e faʻatagaina ai taʻiala i le Photoshop. Ina ia faia lea mea, kiliki, uʻu le ki ole itu tauagavale ma uu i le lima ile faʻatonuga manaʻo. O le taimi lava na maeʻa, na aliali mai ai se lanumoana lanumoana i le ata.

O le faia faʻatonuga e tuʻuina atu ai i le matai le tele o avanoa lea, i le tasi tikeri poʻo se isi, e mafai ona afaina lelei le faʻatusa ata. O nisi nei o:

Snap mea e taʻitaʻia ai le faʻaaogaina o le snap function - o lenei aoga o le a aoga pe a fai e te manaʻomia e ogatasi mea ma faʻapipiʻi i latou e faʻatatau ile laina lanumoana.

O le taimi e latalata mai le mea i le laina, o le a tosina pei o se maneta. Ina ia faʻaolaina lenei faʻaaliga, alu i le lisi "Vaʻai" ma filifili galuega "Alu i taʻiala".

Ogatasi le mea e faasino i le lanumoana laina, o le a mafai ona e faʻasolo i luga. Afai o le taulaiga e le aofia ai mea faʻatonu i taʻiala, e tatau ona e uuina le mea ma le agavale agavale isumu ma tuu i se mamao mamao mai le taiala, pe a uma le faiga lea, o le noatia o le a taofia le galue.

Ina ia mafai vaʻavaʻaia faʻatusatusa le iʻuga muamua ma le i tua, e mafai ona e aveʻesea le tumau le taiala i Photoshop, o se seti o ki vevela FMTL + I o le a faʻatagaina oe e faia lenei mea vave ma lelei, lea e taua pe a galue ma se tele tele o ata. Ina ia toe foʻi mai, e tatau ona e uʻuina i lalo ki lava ia: laina taʻiala o le a toe foʻi i o latou nofoaga.

Ina ia tuli 'esea le laina lanumoana e le tatau ai, na ona toso lava i le itu o le pule ma o le a mou atu.

E mafai ona e tapeina laina taʻiala uma le faʻaaogaina o le galuega View - Aveese Faʻasino.

E faʻapea foi i le Adobe Photoshop oe mafai ona pulea le taiala e pei ona e te manaʻo ai: o le galuega fesoasoani o le a fesoasoani e faʻafetaiaʻia lenei galuega "Gaioi". E mafai ona e mauaina lenei faʻatinoga i luga ole toolbar, o loʻo tu i luga o le faʻavae i luga. Filifilia o se mea faigaluega e tatau ona togafiti "V". luga o le keyboard.

A maeʻa le faʻagaioiga, o le mea faʻataʻitaʻi o le a foliga mai e pei o se ū lua-itu, e mafai ona e faʻinoʻaina laina lanumoana i soʻo se itu.

O nisi taimi o le galuega o le fetuunaiga o mea i le ata e manaʻomia se vave faʻaiuga ma e le talia le fausiaina o taiala. Mo tulaga faʻapena, e faʻatagaina oe e le polokalame e faʻaoga le grid.

O lenei mea faigaluega e faia i le lisi. Manatu - Show - Grid. E mafai foi ona e taofia le tuʻufaatasi FMTL +.


I le masani masani, o le kulini o se taʻiala, o le mamao i le va oi latou o se inisi, vaevaeina i ni vaega se fa. E mafai ona suia le mamao i le va o taʻiala i le lisi "Faʻasaʻoina - Seti - Taiala, kulimi ma fasi vaega".


O le grid o le a mafai ona fesoasoani i Photoshop matai pe afai e manaʻomia e faʻavasega le tele o mea faitino, mo se faʻataʻitaʻiga, tusitusiga mea.

Faʻavave Taiala Faiga

E i ai foʻi le faʻagaioiga o laina vave, o le a faʻaitiitia tele le faʻagaioiga o taimi. O laina nei e ese mai soʻo se isi i totonu pe a uma ona faʻagaoʻaina, o loʻo faʻaalia i luga o le galuega galue tutoʻatasi.

O nei taʻiala faʻaalia le avanoa i le va o mea i totonu o le tuatusi. O ia taiala o le a suia ai o latou tulaga e tusa ai ma le auala o le mea. Ina ia amataina lenei aoga aoga ma talafeagai, alu i le lisi Vaʻaiga - Faʻaali - Vailaau Faʻasino Vave.


E fesoasoani tele faʻataʻitaʻi i le olaga o se tagata fai ata - latou fesoasoani i le faʻapena tonu o le faʻapipiʻi o mea, o se manino manino filifiliga o nofoaga, ma faʻavasega vave faʻatagaina oe e faʻatulaga elemene faʻatusatusa i le tasi ma le isi.

Pin
Send
Share
Send