Adguard ad poloka mo Mozilla Firefox browser

Pin
Send
Share
Send


Faasalalauga i luga o le Initaneti o se mea e le fiafia tele, ona o nisi 'upega tafaʻilagi punaoa ua matua faʻateleina i faʻasalalauga o le Initaneti surfing avea ma sauaga. Ina ia faʻafaigofie le ola mo e faʻaaogaina le browser o le Mozilla Firefox, na faʻaogaina ai le faʻaopoopoga o le Adguard.

Adguard o se seti atoa o fofo faʻapitoa e faʻaleleia atili le lelei o le upega tafailagi. O se tasi o vaega o le afifi o le Mozilla Firefox browser faʻaopoopoga, e faʻaumatia uma faʻasalalauga i totonu o le browser.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Adguard?

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le Adguard browser faʻaopoopoga mo Mozilla Firefox, e mafai ona e puʻeina vave mai le fesoʻotaʻiga i le faʻaiuga o le tusitusiga pe maua oe lava e ala i le faleoloa faaopoopo. O le a matou nonofo i le filifiliga lona lua i nisi auiliiliga.

Kiliki i luga ole lisi ole lisi ole lisi i le pito i luga taumatau ma ile faamalama e aliali mai, kiliki i le ki "Faaopopo".

Alu i le "Extensions" tab i le itu tauagavale o le faamalama, ma i le kalafi i le itu taumatau "Saili i totonu faaopoopoga" ulu atu le igoa o le aitema o loʻo e sailia - Adguard.

Iʻuga o le a faʻaalia ai le faʻaopoopoga tatou te sailia. I le itu taumatau o kiliki i le ki Faatuina.

O le taimi lava e faʻapipiʻiina le Adguard, o le faʻaopopoga icon o le a faʻaalia i le pito i luga taumatau o le browser.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Adgurd?

E ala i le masani, o le faʻaopoopoga ua uma ona malosi ma sauni e alu. Seʻi o tatou faʻatusatusaina le faʻalauteleina o le lelei i le vaʻai i le faʻaiuga aʻo leʻi faʻapipiʻi le Adguard i Firefox ma, tusa ai, a maeʻa.

Faʻamolemole ia maitau o i matou uma le faʻalavelave faʻasalalauga na mou atu, ma o le a toesea i luga o nofoaga uma, aofia ai ma le talimalo vitio, o loʻo faʻaalia faʻasalalauga e masani lava ona faʻaalia i le taimi o le playback vitio.

A maeʻa ona sui i le upega tafailagi filifilia, o le faʻaopopopoina o le a faʻaali mai ai le numera o poloka faʻasalalauga i lona aikona. Kiliki lenei aikona.

I le pop-up menu, gauai atu i le aitema "Ole faʻamama lea i luga ole laiga. Mo sina taimi i le taimi nei, na amata e poloka le upega tafailagi ona ulufale ia latou nofoaga ma se poloketi poloka.

E te le manaʻomia le faʻamuta atoa le faʻaopoopoga pe a mafai ona taofia faʻapitoa mo lenei punaoa. Ma mo lenei, oe manaʻomia le faʻaliliu o le faʻamau moli latalata i le itu "Ole faʻamama lea i luga ole laiga lē toe aoga.

Afai e te manaʻomia le faʻamuta atoa Adguard, e mafai ona e faia lea e ala i le kiliki i luga o le faʻamau i le faʻafouga lisi "Faʻamalolo Adguard Puipuiga".

O lenei i le tutusa faʻalautelega menu kiliki i le faʻamau Fetuunai Adguard.

O le faʻaopopoga tulaga o le a faʻaalia i se fou tab Mozilla Firefox.O iinei matou te fiafia lava i ai "Faʻatagaina aoga aoga"lea e faʻagaioia i le saʻili.

A e te le fia vaʻai i ni aufaʻasalalau i lau suʻesuʻega, faʻateʻia lea aitema.

Alu i lalo i le tulaga itulau i lalo ifo. Lenei o se vaega Whitelist. Lenei vaega o lona uiga o le faʻaopoopoga o le a le aoga mo tuatusi tuatusi ulufale i totonu. A manaʻomia e faʻaali faʻasalalauga i luga o nofoaga filifilia, ia ole nofoaga lea e mafai ai ona e faʻatonutonuina.

Adguard o se tasi o sili ona aoga faʻaopoopoga mo le Mozilla Firefox browser. I ai, o le faʻaaogaina o se browser e avea atili sili atu le mafanafana.

Sii maia Adguard mo Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send