RedCafe 1.4.1

Pin
Send
Share
Send

Faʻataʻitaʻiga ma le fausiaina o laʻei o lavalava e sili ona faigofie e faʻatino i polokalama faʻapitoa ua faʻaʻau i mea uma e tatau ai ma mea faigaluega. Matou te avatu ia te oe RedCafe - polokalama faapolofesa o le a fetaui i tagata amata ma tagata poto masani i le galulue ma ata. Sei o tatou vaʻai i lenei sui i sili atu auiliiliga.

Tusitusiga Faʻatautaia Faʻamatalaga

Matou te fautua atu i tagata fou e faʻamasani i latou lava i le fausia-i faʻamaumauga o faʻasologa faaletausaga. O le lisi e aofia ai ni faʻataʻitaʻiga o laʻasaga taʻitasi. Filifili se tasi ma tamoʻe e ulufale ai i faʻaaliga auala. Le faʻaaogaina o le faʻaulufaleina o galuega, oe mafai ona puleaina lenei faʻamaumauga oe lava i le faʻaopopoina o oe lava poʻo seisi tagata faigaluega.

Gauai atu i le lisi lona lua, o loʻo aofia ai le tele o ituaiga o fua o tulaga. E leai se tele o faʻamatalaga iinei, e sili le toe faʻatumu o le database i se tulaga mananaia i au oe lava avanoa. Lalo o le pulega meafaigaluega, latou te faʻaaoga e teuteu ai lisi mea.

Mea faigaluega

Uma galuega autu na faia i totonu ole faamalama autu, mea e fai ai pulega. O le itu tauagavale e i ai ni nai mea faigaluega faigofie. Filifili se tasi o latou e faʻaopopo se laina, foliga, pe oti se vaega o le ata tusi. I le pito i luga o nai sili elemene, lea ei ai se faigofie calculator.

E taua le faʻailoa e RedCafe lagolago le galulue ma faʻaputuga, lea e faʻafaigofie ona faʻatautaia galuega faigata. O le tagata e faʻaaogaina lava ia e mafai ona taʻu mai le igoa o vaega taʻitasi, faʻavasega latou. O loʻo faʻaali le laʻasaga malosi ile lanumoana uliuli ile vaega o galuega.

Lomia lolomiina

A maeʻa ona e galue i le ata tusi, ua tatau ona sefe ma oe i lau teugatupe. Fausia se faila fou i le mea e te manaʻo e tuʻu le faila, pe tuʻu ese lava ile nofoaga saʻo. Manatua o le sitepu lea e faʻatagaina, aua o le polokalame e fesoʻotaʻi ma au oe lava faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia, le mea e lafoina atu e lolomiina.

E te otometi ona lafoina i se itulau patino i le mea o le galuega laveaʻi o le a maua ai. O i latou e ona le faʻataʻitaʻiga o le RedCafe o le a le mafai ona lafoina le mamanu e lolomi ai, ae o tagata e ona le atoa e le faʻatapulaʻaina se mea. Filifili le manaʻomia mamanu ma kiliki i luga "Lolomi"e ala i le tuiina muamua o le masini lolomitusi.

Lelei

  • Ofisa gagana Rusia;
  • Faigofie gaioiga
  • Le iai o faʻasino tusi.

Le atoatoa

  • Ua uma le totogi atoa;
  • E manaʻomia se fesoʻotaʻiga initaneti.

Lea na maeʻa le iloiloga o le RedCafe. O le aotelega, ou te manaʻo e matauina o le faʻatinoina o le galuega e ala i se teuga tupe i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia o loʻo sopoia uma mai itu lelei o le polokalame, aua e le o tagata uma o loʻo i ai le latou fesoʻotaʻiga i le Initaneti e o atu i a latou teugatupe ma lolomi a latou poloketi.

Sii maia faʻataʻitaʻiga o le RedCafe

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Laei faʻataʻitaʻiga polokalama Polokalama mo le fausiaina o mamanu Tagata tipi Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
RedCafe o se polokalame faʻapolofesa faia e faʻataʻitaʻi ai lavalava ma fausia mamanu. O mea na faia e mafai ona sefeina pe lolomiina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows XP, 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Redcafe Ltd.
Tau: $ 250
Tele: 7 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.4.1

Pin
Send
Share
Send