Leko 8.95

Pin
Send
Share
Send

Leko o se atoatoa lavalava faʻataʻitaʻiga faiga. E i ai ni auala o faʻagaioiga, o se fausia-i le faatonu ma le lagolago mo algorithms. Ona o le tele o numera o galuega ma pulega faigata, o le a faigata tele mo tagata amataina ona maua le mafanafana, ae e mafai ona e masani ona faʻaaoga le fesoasoani, lea e tu i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia o le polokalama. I lenei tusitusiga, o le a tatou iloiloina lenei sui faʻamatalaga auiliili, faʻailoa mai ai ona itu lelei ma mea e faʻatusatusa ile faʻatusatusa ma isi polokalama faapena.

Faagaioiga auala filifilia

E amata uma lava ile faamalama mo le filifilia ole auala galue. E tele naʻua, taʻitasi e nafa ma ni gaioiga ma faʻagaioiga. Ina ua uma ona filifilia o se tasi o latou, e mafai ona e alu i le fou menu i le mea e tatau ai meafaigaluega. Gauai atu i le tulaga, o iina e mafai ona suia ai faatanoa, fesoʻotaʻi fafo polokalama ma faʻatonutonu le mea lolomi.

Galue ma le tele vala

O le puʻeina lapoʻa o le a fesoasoani i le tusia o ni mamanu ma isi faʻamoemoe. Muamua e tatau ona e filifilia se tasi o faʻafitauli, ona tatala ai lea o le tali filifilia filifilia.

I Leko, o ituaiga uma foliga na fausia-i, o le mea e te manaʻomia e filifili i le isi lisi. O le amataga faʻailoilo faʻailoga ma le toe teuteuina o mamanu e faʻalagolago i le faʻailoaina o ituaiga o faʻatusa.

Ina ua maeʻa faʻailoaina mai le ituaiga o faʻataʻitaʻiga, o loʻo tuʻuina atu se faʻatonu, lea e i ai le laititi o laina mo le faʻaleleia. O loʻo faʻaalia se ata i le itu taumatau, ma o le vaega galue malosi o loʻo faʻamauina i mumu. Suiga e sefe lava otometi pe a uma ona alu i fafo ole faamalama.

Mamanu Faatonu

O toega o le faʻagasologa, e aofia ai le faia o mamanu ma le galulue ma algorithms, tupu i le faatonu. I le itu tauagavale o le tele meafaigaluega pulega - fatuina o manatu, laina, suia le vaʻaiga, fua. Lalo ma taumatau o laina ma faʻasologa; latou te avanoa e tape, faʻaopoopo ma teuteu.

E mafai ona e alu i le faatonu faʻatulaga i le kiliki i luga o le faʻamau talafeagai. E faailoa le maualuga ma le mamao ole mea pueata, vaʻai i igoa o togi, seti le faʻavavevave saosaoa ma fua.

Lisi o Faʻataʻitaʻiga

Taitasi foafoaina teuina i le polokalama faila, ma ia mauaina ma tatala, o le faigofie auala o le faʻaaoga o le nofoaga autu o mea. I le faʻaopopoina o au galuega faʻasaoina, o loʻo i ai se seti o faʻatusa eseese i totonu o le database. E mafai ona vave vaʻaia a latou uiga ma tatala i le faatonu mo nisi gaioiga.

Advanced tulaga

Vavaeese, oe manaʻomia le faʻamatalaina o faʻaopopoga tapulaa o loʻo i ai i le faatonu. O loʻo i ai le lisi ma faʻagaioia mea i luga o le meafaigaluega i le itu tauagavale. Tatala i ai e filifili se tasi faʻagasologa. O iinei e mafai ona vaʻavaʻaia tulaga taua o fesuiaiga, lolomi algorithms, seti seams ma gaioiga ma mamanu.

Lelei

  • E saʻoloto Leko;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • Multifunctional faatonu;
  • Galulue ma faʻasologa.

Le atoatoa

  • Le avanoa lelei;
  • Faigata o le aʻoaʻoina o matua.

Na matou iloiloina se polokalame faapolofesa mo le faaulaina o ofu. O tagata atiaʻe faʻaopopo uma meafaigaluega talafeagai ma galuega e fai i ai, e mafai ona aoga i le taimi o le gasologa o le fausiaina o se faʻatusa poʻo se faʻataʻitaʻiga o lavalava. O le lomiga lata mai o Leko o loʻo avanoa atoa i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia, lea e te maua ai foʻi se lisi o algorithms, fesoasoani mo tagata amata ma isi faʻamatalaga aoga.

Faʻaola Leko mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.80 i fafo mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Laei faʻataʻitaʻiga polokalama Mamanu vaʻai Polokalama mo le fausiaina o mamanu Tagata tipi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Leko o se polokalama fua e mamanuina mo le faʻaleleiina o ofu. O ana galuega ma mea faigaluega o le a lava mo uma se tagata amata ma se tagata poto. O le agavaʻa e galulue ma faʻavasega eseʻese ese ai lea sui mai le aofaʻi atoa o ia polokalama.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.80 i fafo mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows XP, 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Vilar polokalama
Tau: leai se totogi
Tele: 24 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 8.95

Pin
Send
Share
Send