Android radar siaki

Pin
Send
Share
Send

O tusi talosaga na talanoaina i lenei tusitusiga, e ui ina taʻua "radar detector", e sui tulaga i le radar detector. Latou te le taofia le faʻailoga o mea faigaluega a leoleo (o se solia lea o le tulafono i Lusia ma fafo atu), ae lapatai mai o loʻo i ai se mea pueata poʻo le taavale leoleo i luma, ma faʻasaoina oe mai i sala le aoga. O le mea moni, o nei tusi talosaga e le galue lelei pei o, faʻaoga, masini faaeletonika mo le iloaina o radars, ae e sili atu ona taugofie.

O le aano o la latou galuega o se fegalegaleaiga fesuiaiga o faamatalaga i le va o avetaavale oe matauina se mea pueata po o pou, faailoga i latou i luga o le faafanua. A o le i faʻaaogaina le mea lea poʻo lena talosaga, ua fautuaina e faʻataʻitaʻi le sao o le GPS i le alu i fafo ma lau telefoni (le tali e sili ona taliaina e oʻo i le 100 mita). O le GPS Test app o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

O le faʻaaogaina o le radar detector i nisi o atunuu e faasa i le tulafono. A o le i malaga i fafo, ia mautinoa e faitau tulafono a le atunuʻu o le a e asiasi iai.

Na iloa le HUD Radar Detector

O lenei talosaga o le a mautinoa lava talisapaia e le tele uila afi. Matafaioi autu: lapataiga e uiga i mea pueata le tumau ma DPS radars. O le igoa HUD o lona uiga o le HeadUp Display, o lona uiga "faʻaalia i luga o matagi." Naʻo le tuʻu o lau telefoni i lalo o le tioata ma e te vaʻai uma i manaʻoga talafeagai i ou luma. E faigofie tele le tiʻetiʻe 'aveina, aua e le manaʻomia ni isi faʻaopopo. Na pau lava le leaga: o le fuafuaga atonu e matua le vaaia i le susulu o le tau.

O le ata mea puʻeata faafanua e aofia ai Rusia, Iukureini, Kazakhstan ma Belarus. Faʻamaumauga o faʻamaumauga i totonu o le fua avanoa e naʻo le tasi le taimi e maua i aso uma 7 aso. O le tau faʻatauga e 199 rubles, e totogi i le taimi (e aunoa ma se saofaga) ma o loʻo iai le tele o galuega aoga (e aofia ai le fesoʻotaʻi i le leitio e ala i le Bluetooth). Ae le i faʻatauina le totogi faʻatau, taumafai le polokalame mo le 2-3 aso. Mo Samsung Galaxy S8 tagata faʻaaogaina, atonu e le sao le tusi talosaga.

Sii mai HUD Radar Detector

Antiradar M. Radar Saunoa

O se multifunctional talosaga ma le mafai ona e siaki toetoe lava uma ituaiga o feaveaʻiga leoleo mea pueata. I se faʻaopopoga, tagata e mafai ona faia lava lapataiga e uiga i mea matautia ma feaveaʻi pou o leoleo mo isi avetaʻavale, ma faʻailoga ia i latou tuusaʻo i luga o le faʻafanua talosaga. E pei o le HUD Antiradar, e i ai le faʻata o le faiga mo le faʻaalia o faʻamatalaga i luga o matagi. Pe a faʻatusatusa i le tusi talosaga muamua, o le inisiua e sili atu lautele: faʻaopopo atu i Rusia, faʻafanua o Ukraine, Belarus, Kazakhstan, Armenia, Georgia, Azerbaijan, Siamani, Finelani ua avanoa. O le talosaga e mafai ona faʻaogaina i luga 'eseʻese masini - mo lenei e sili atu le lesitala o se teugatupe ina ia mafai ona avanoa i faʻamatalaga patino.

A maeʻa le faʻapipiʻiina, o se 7-aso tofotofoga auala e aoga. Ona mafai lea ona faʻatau le faʻatauga autu mo le 99 rubles pe faʻaauau ona faʻaoga fua e aunoa ma se totogi, ae i faʻatapulaʻaina (naʻo le offline mode). Manaia foliga fou "Saili mo se taʻavale" faʻaalia le nofoaga paka o lau taʻavale ma e pupuni foʻi le auala e ui atu ai.

Sii mai Antiradar M. Radar Detector

Lelei avetaavale Radar Detector

E faʻaalia foliga lautele (toetoe o CIS atunuʻu atoa ma Europa) ma galuega faʻatino. O le totogi faʻatau e galue i le saofaga (99 rubles i le masina). Lapataiga naʻo mea ia e faʻaopoopo tutoatasi le tagata faʻaaoga. I le faaopoopo atu i le logoina e uiga i mea pueata ma nofoaga lamatia, o loʻo avanoa se puʻeina vitio e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea puʻeata vitio (i le faʻamatalaga saoloto, e mafai ona e tusia le vitio e oʻo atu i le 512 MB i le tele). Galuega Vave Faʻaoso faʻatagaina oe e faʻaopopo se faʻamau mo le taimi e tasi e mafai ai se Smart Driver i le tuʻufaʻatasia ma se tagata folau poʻo faʻafanua.

E mafai ona maua tali i fesili aliaʻe i le vaega lagolago ma faʻamatalaga aoga. Totogi foliga foliga ua fuafuaina e faʻaaoga le talosaga i le tuʻufaʻatasia ma se navigator. I le taimi o le faigamalaga, e le manaʻomia se fesoʻotaʻiga Initeneti, faʻafou mea faʻavae aʻo leʻi alu ese.

Sii maia Smart Driver Antiradar

MapcamDroid Radar Detector

E pei foi o isi talosaga, e lua ni auala e avanoa i le MapDroid: talaʻaga ma le radar. Talaaga o loʻo faʻaogaina mo le faʻagaoioiga faʻatasi ma le navigator, radar - mo faʻamatalaga ma leo leo. Faʻamatalaga o loʻo avanoa i le app mo le sili atu nai lo 80 atunuʻu. Le lomiga masani galue i le lomiga fua, lapatai na o mea autu o mea pueata. E ala ile lesitala, e sili atu le fesoʻotaiga o le alualu i luma, lapataiga e uiga i se leaga auala, televave uila, auala e fai ai faʻaseʻe, ma isi.

Mo lapataiga, o le tusi talosaga e faaaoga ai faʻamatalaga ua tusia i luga o avetaʻavale portal Mapcam.info. A fetuutuunai tulaga faʻatulagaina faʻatulagaina mafai ai ona e maitauina ituaiga mataala mo ituaiga uma o mea pueata.

Sii maia Radar MapcamDroid

GPS AntiRadar

O le avanoa fua e mo na o faʻaaliga na o nisi mea e le avanoa. I le faʻatauina faʻatau, ua mauaina e le faʻaaogaina le tele o numera o faʻamaumauga o mea, o le mafai e galulue faʻatasi ma le tagata folau, le gaioiga o le faʻaopopoina ma le teuteuina o ni mea puʻeata fou.

Lelei: malamalama lelei vavalalata, gagana Rusia, faigofie faʻavae. O lenei talosaga e talafeagai mo tagata faʻaaoga e sili atu le tapulaa fuafuaina meafaigaluega ma le itiiti ifo o galuega.

Sii mai le GPS AntiRadar

Saosaoa mea pueata

Navigator tuufaatasi ma se mea puʻeata ata. E mafai ona e faʻaogaina fua faʻaoso i le avetaʻavale auala, faʻaopopo au oe lava mea faitino, maua faʻailoga. Afai e te kiliki i luga o le mea puʻeata ata, o se tolu-tolu ata o le nofoaga na faʻapipiʻiina matala. O le mea autu lava o le tele o faʻasalalauga, e aofia ai le laupepa atoa, ae faigofie ona tuʻua e ala i le faʻatauina o se tau mo 69.90 rubles - o le tau e tauva tele faʻatusatusa atu i isi talosaga.

A e ki i le auala Widget 2 tamai poloka ma faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa ma lata ane mea pueata lata ane o le a faʻaalia uma lava i luga o le mata i luga o isi faamalama. Lapataiga leo e mafai ona faia. E pei foi o le polokalame Anti-Radar M, e i ai le galuega e suʻe ai se taʻavale paka.

Sii maia Speed ​​Kamera

TomTom Kamera Taʻavale Leoleo

Lelei matamata o mea pueata i luga o le faafanua, leo ma leo mataala ao aveina, faʻaopopoina, ma a widget, pei ona i ai i le talosaga muamua. Lelei, matagofie foliga, leai ni faʻasalalauga, faʻamatalaga autu na faʻaliliu i le Lusia. O le mea sili ona leaga o le aoga faapitoa ma le Initaneti sootaga.

I le avetaʻavale auala, e le gata o le saoasaoa o loʻo faʻaalia nei, ae o lona faʻatapulaʻa i luga o lenei vaega. O se atoa e leai se totogi e mafai ona tauva ma isi mea tutusa ma totogi totogi.

Sii mai TomTom Kamera Taʻavale Leoleo

Yandex.Navigator

O se mea faigaluega tele mo fesoasoani i autafa o le auala E mafai faʻaoga i le initaneti ma le offline (pe a fai sa e siʻi mai muamua i luga le faʻafanua o le nofoaga). Leo mataala mo saoasaoa, mea pueata, ma feaveaʻi mea na tutupu i le ala o avanoa. I le faʻaaogaina o le leo faʻatonutonu, e mafai ona e mauaina ni faʻamatalaga fou mai isi avetaʻavale ma maua faʻatonuga e aunoa ma le maʻimau o le uili faʻataʻavale.

O lenei polokalama saoloto na talisapaia e le tele o avetaavale. E iai le faʻasalalauga, ae le o vaʻaia. Tele suʻesuʻe talafeagai ile nofoaga - e mafai ona vave maua le mea e te manaʻomia, ae maise pe a le masani ai le taulaga.

Sii mai Yandex.Navigator

Manatua, o le faʻagaioiga o nei talosaga e 100% faʻalagolago i le lelei o le GPS fesoʻotaʻiga, ma e le tatau ona e faʻalagolago tele iai. Mulimuli i tulafono o le auala e aloese ai mai sala.

Pin
Send
Share
Send