Faʻafefea ona sync Android ma computer

Pin
Send
Share
Send

E toaitiiti tagata e iloa o le agavaʻa o le Android e faʻagaioia faiga e le faʻatapulaʻaina ile faʻaliliuina o faʻamatalaga e ala ile USB i se komipiuta. E ala i le tuʻufaʻatasia, e mafai ona e mautinoa o faila uma mai lau telefoni feaveaʻi e mafai ona maua i lau PC, ma o le fesiitaiga o le a ala i Wi-Fi poʻo se tautua i luga ole laiga. I lenei tusitusiga, tatou o le a vaʻai i ni faigofie auala e faʻafesoʻotaʻi Android i se komepiuta.

Metotia 1: Faʻaletonu le faʻaaogaina o le USB sootaga

Mo faʻatinoina se soʻotaga, e tatau ona e faʻaaogaina se polokalame faʻapitoa. E i ai le tele o latou, ae o le a tatou avea o se faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa ma saoloto filifiliga. Mulimuli i ni sitepu faigofie, a maeʻa ona mafai ona e faʻafoeina faila i luga o lau telefoni feaveaʻi e ala i le komepiuta.

Laasaga 1: Faʻapipiʻi laʻu Telefoni Explorer i le PC

O le polokalama e leai se totogi, e le aveina tele avanoa i luga o komupiuta, o le a vave ona tuʻu. Ina ia tamoe le aoga i luga o lau komepiuta, e tatau ona:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le au atiae ma download le lata mai lomiga o le polokalame.
  2. Talia laʻu Telefoni Suʻesuʻe

  3. Tamoe le faapipiiina faila ma mulimuli i faatonuga.
  4. Liliu ane i luga le polokalama, e te alu i le faʻamalama autu, ae ina ia mafai ona faʻaalia uma faila i ai, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia se masini feaveaʻi.
  5. Laasaga 2: Faʻapipiʻi laʻu Telefoni Explorer i le Android

    E leai se mea faigata i le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina, e te manaʻomia le faʻasologa o mea nei:

    1. Alu i le Play Maketi ma ulufale i lau My Explorer i totonu o le pa suʻe. Talia le polokalama fua ma tamoe.
    2. E tumau naʻo le faʻaaogaina e ala i le USB i le komepiuta o loʻo faʻapipiʻiina foʻi lenei aoga. A uma ona siiina, o faila uma o le masini feaveaʻi o le a faʻaalia i luga o le komepiuta.

    Foi faʻafesoʻotaʻi mataupu

    Tagata e ana nisi masini ono maua ni fesoʻotaʻiga faʻafitauli. Matou te ofoina atu ni faigofie tali e tatau ona fesoasoani e faʻatuina se soʻotaga.

    1. A maeʻa ona fesoʻotaʻi e ala i le USB, filifili le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma siaki le pusa i autafa "Naʻo le molia". Ia toe amata le polokalama i masini uma e lua ma toe fesoʻotaʻi.
    2. Liliu le USB debugging mode. Ina ia faia lea mea, alu i le atinaʻe faʻataʻitaʻiga ma toaga le galuega lea i le lisi talafeagai. Toe taumafai le sootaga.
    3. Faitau atili: Faʻafefea ona mafai le USB debugging mode i le Android

    Lenei ua faʻamanuiaina le synchronization, e mafai e le tagata faʻaaoga le puleaina e le gata faila, ae o fesoʻotaʻiga, nisi o talosaga ma feau i luga ole masini feaveaʻi faʻaaoga se komepiuta.

    Metotia 2: Sync faʻaaogaina se Wi-Fi sootaga

    Mo soʻotaga faapena, e manaʻomia foʻi se polokalama faʻapitoa e fesoʻotaʻi ai masini e lua, ae aunoa ma se uaea fesoʻotaʻi. E mafai ona e mautinoa o se tuʻufaʻatasiga e saogalemu, aua o le File Sync faʻatagaina oe e seti se faʻamatalaga ma faia se fesoʻotaʻiga malupuipuia. Tulaga ogatasi e faia i ni ula laasaga.

    Laasaga 1: Faʻamau faila Sync i PC

    E pei o le metotia muamua, e tatau ona muamua faʻapipiʻi le aoga i luga o se PC, ona fesoʻotaʻi lea ma se telefoni poʻo le tablet, ae faia lenei faigofie tele, i ni nai laasaga:

    1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia ma download le lata mai le vaega o File Sync.
    2. Sii maia le Failautusi Sync i PC

    3. Mulimuli i faʻatonuga a le tagata faʻapipiʻi, ona faʻatautaia lea o le polokalama ma alu atu i se tutusa faʻasologa i luga o le masini Android. Ae o lenei e mafai faʻatoa vave seti se isi password faʻamautuina le fesoʻotaʻiga.

    Laasaga 2: Faʻatu ma seti le faila o le Sync ile Android

    Afai i le tulaga o le komepiuta lomiga na o le manaʻomia e download ai le aoga, ona i luga o le masini feaveaʻi oe manaʻomia le faia o ni gaioiga ina ia lelei mea uma. Tatou o i le faasologa:

    1. Faʻalauiloa le Play Maketi ma ulufale i le File Sync i le sailiga.
    2. Faatu ma tamoe le tusi talosaga.
    3. Fausia se isi fesoʻotaʻiga. Filifili le komepiuta e te manaʻomia e fesoʻotaʻi ma.
    4. Ave se igoa i le fesoʻotaʻiga ma faʻailoa lona ituaiga i le filifilia o se tasi o le tolu ono mafaia.

    O lenei ua e vaʻai i faila uma o loʻo i luga ole komupiuta pe, faʻapea foʻi, i luga ole Android, pe a fai o se isi ituaiga o fesoʻotaʻiga na filifilia. E avanoa faʻamaumauga mo faʻatonutonu ma laʻuina i lalo.

    Metotia 3: Faʻafesoʻotaʻi lau Google Account

    Mafaufau i le auala mulimuli o le a fesoasoani synchronize tasi Google faʻamatalaga i luga o masini eseese, ma le faʻatapulaʻa numera o masini o le a lagolagoina, e tusa lava poʻo a latou faiga faʻagaoioiga. I lenei mataupu, tatou iloiloina le sootaga o se Android masini ma se PC. E naʻo oe e iai le lesitala faʻapitoa Google.

    Faʻafesoʻotaʻi le tasi tala i luga ole tele masini

    Afai e leai sau Google Account, e tatau ona e faia se tasi. Faʻafaigofie, naʻo le mulimuli i faʻatonuga i luga o le upega tafailagi aloaia.

    Faitau sili: Fausia Gmail Imeli

    A maeʻa ona fausiaina, e tatau ona e faia le laʻasaga nei:

    1. Saini i lau teugatupe le faʻaaogaina o faʻamaumauga na faʻamatalaina i le taimi o le lesitala.
    2. O lenei e mafai ona e alu, mo se faʻataʻitaʻiga, i fesoʻotaʻiga, faʻaopopo tagata e te talanoa i ai, fatu faʻavasega ma amata fesoʻotaʻiga.
    3. Faʻaopopo se tala fou Google i lau telefoni feaveaʻi ma faʻaali sync.

    Faitau atili: Faʻafefea ona sync Android fesoʻotaʻiga ma Google

    Na o le pau lena, o lenei ua mafai faʻatonutonu oe faʻatasi le talaaga mai le lua poʻo nisi masini, galulue ma faʻafesoʻotaʻiga, faʻapipiʻi faila i le disk, faʻaaoga le talaaga i YouTube.

    I lenei mataupu, matou iloiloina tolu auala autu o se Android masini ma se PC fesootai. E tofu lava le tagata ma ona uiga faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga, o se USB fesoʻotaʻiga e mafai ai ona e vave faʻatulagaina faila, ma o le fesoʻotaʻiga e ala i le Google account e le tuʻuina atu ai le pulea atoatoa o faila. Filifili se tasi o le faigofie auala ma faʻaaoga.

    Pin
    Send
    Share
    Send