Faʻafefea ona tatala ZIP archives i le Android

Pin
Send
Share
Send


Ole tele o anotusi i luga ole Upega Tafaʻilagi e afifiina i faʻamaumauga. O se tasi o ituaiga sili ona lauiloa o lenei ituaiga o ZIP. O nei faila e mafai foi ona tatala saʻo i luga ole masini Android. Faitau e uiga i le auala e faia ai lenei, ma o le a le ZIP archivers mo Android masani ona i ai.

Tatala ZIP faʻamaumauga i luga o le Android

E mafai ona unzip ZIP faʻamaumauga i luga o lau telefoni poʻo le tablet e faʻaaogaina faʻapitoa archiver talosaga poʻo faila faila, o loʻo iai mea faigaluega mo le galulue ma lenei ituaiga o faʻamaumauga. Tatou amata i tagata faʻatauva.

Metotia 1: ZArchiver

O se lauiloa talosaga mo le galulue ma tele faʻamaumauga pepa. E masani lava, ZetArchiver mafai ona tatala faila ZIP foi.

Sii mai le ZArchiver

  1. Tatala le app. I le amataga muamua, faitau faʻatonuga.
  2. O le polokalama autu autu o se faila pule. E tatau ona alu i le faila o loʻo teuina ai le faʻamaumauga e te manaʻo e tatalaina.
  3. Maua i luga o le faila 1 taimi. Ua tatala le lisi o avanoa avanoa.

    O isi au gaioiga e faʻalagolago i le mea tonu e te manaʻo ai e faia i le ZIP: unzip pe naʻo le vaʻai i mea saʻo. Mo le mulimuli kiliki i Vaai Initaneti.
  4. Ua uma - e mafai ona vaʻaia le faila ma filifili poʻo le a le isi mea e fai.

ZArchiver o se tasi o sili ona faʻaaogaina-faʻaoga-uo archivers. E le gata i lea, e leai se faʻasalalauga i totonu. E i ai, ae peitai, o se totogi totogi, o le mea e fai ai le galuega e le ese ese mai le masani. Pau lava le vaivaiga o le talosaga o se mea e seasea lava bugs.

Metotia 2: RAR

Archiver mai le tagata atiaeina le amataga WinRAR. O le faʻamalosiʻina ma le faʻaputuga o laupepa na faʻafoi atu i le Android tusi ata i le sao tonu lava e mafai ai, o lea la o lenei talosaga o se filifiliga lelei mo le galulue ma le ZIP afifi faʻaogaina le faʻaogaina tuai o VinRAP.

Sii mai RAR

  1. Tatala le app. E pei foi o isi nofoaga faʻaavanoaina, o le PAP interface o se suiga o le Explorer.
  2. Alu i le faʻatonutonu ma le faʻamaumauga e te manaʻo e tatalaina.
  3. Tatala se pusa tuʻi, seʻi kiliki lea. O mea i totonu o le faila o le a avanoa mo le matamata ma nisi gaioiga.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, e unzip tagata taitoatasi faila, filifili latou i le siakiina o pusa siaki faʻafeagai, ona kiliki ai lea i le unzip button.

A e maitauina, e leai foi se mea faigata e tasi. RAR e sili mo tagata fou Android. Ui i lea, o le leai e aunoa ma ni mea sese - o loʻo iai faʻasalalauga i totonu o le fua fua, ma o nisi foʻi foliga e le maua.

Metotia 3: WinZip

Ole isi Windows archiver i le Android lomiga. Atoatoa mo le faigaluega ma ZIP faʻamaumauga i luga o telefoni poto ma papamaa.

Sii mai le WinZip

  1. Faaoso WinZip. E masani lava, oe vaʻai i se suiga o le faila pule.
  2. Alu i le tulaga o le zip folder oe manaʻo e tatala.
  3. Ina ia vaʻai poʻo le a tonu le mea o loʻo iai i le faʻamaumauga, tata i luga - o le a tatalaina le faʻatusatusaga.

    Mai iinei, e mafai ona filifili mea o loʻo e manaʻo e tatalaina.

Tuuina atu le numera o isi foliga, WinZip mafai ona valaʻauina le sili tali. Faʻasalalauga faʻasalalauga i le fua fua o le talosaga mafai ona taofia ai lenei. E le gata i lea, o nisi filifiliga e poloka i totonu.

Faiga 4: ES Explorer

O le lauiloa ma aoga faʻatonu faila mo Android ua i ai se faʻaaogaina i totonu mo le galulue ma faʻamaumauga ZIP.

Sii mai le ES Explorer

  1. Tatala le app. A uma ona e siiina le faila faila, suʻesuʻe i le mea o loʻo e teuina ai au tusitusiga i le ZIP format.
  2. Maua i luga ole faila 1 taimi. O le a matala mai Popup "Tatala ma ...".

    I totonu, filifili "ES Archiver" - o le aoga lea na fausia i le Explorer.
  3. O le faila i totonu o le faila o le a tatalaina. E mafai ona vaʻaia i latou e aunoa ma le tatalaina i lalo, poʻo le seʻeina mo seisi galuega.

O lenei fofo e talafeagai mo tagata e le manaʻo e faʻapipiʻi ni polokalama tuʻueseese ia latou masini.

Metotia 5: X-plore Faila Pule

O le talaʻaga suesue explorer, malaga i Android ma Symbian, taofia le mafai ona galulue ma faʻamalosia laupepa i le ZIP format.

Sii mai le X-plore Faila Pule

  1. Tatala Ex-Plor File Manager ma alu i le ZIP nofoaga.
  2. Tatala le teuga, kiliki i ai. O le a tatala mai o le masani faila, ma foliga uma o lenei aga.

E faigofie foi le X-plore, ae manaʻomia le faʻamasani i se faʻapitoa faʻapitoa. Le iai o faʻasalalauga ile faʻasalalauga fua e mafai foi ona avea ma faalavelave i le sologa lelei faʻaaoga.

Metotia 6: MiXplorer

Faila pule, e ui i le igoa, e leai se mea e i ai ma le tagata gaosia Xiaomi. I faʻaopopo atu i le le lava o faʻasalalauga ma totogi mea, ua i ai lautele lautele, e aofia ai le tatalaina o faʻamaumauga ZIP e aunoa ma polokalama fafo.

Sii maia le MiXplorer

  1. Tatala le app. I le tulaga masani, o le teuina i totonu totonu e matala - pe a fai e te manaʻo e sui i se kata kata, ona tatala lea o le vaega autu ma filifili "Pepa SD".
  2. Vaʻavaʻai i le faila o loʻo tu ai le faʻamaumauga e te manaʻo e tatala.

    Tatala se ZIP, tata i luga.
  3. E pei ona iai i le mataupu o X-plore, o faʻamaumauga o lea ituaiga e matala o ni faila masani.

    Ma faatasi ai ma ona anotusi e mafai ona e faia tutusa ma faila i faila masani.
  4. Mixplorer o le toetoe lava o se faʻataʻitaʻiga faila faʻatonu, ae o le manaʻoga e tuʻueseesea faʻapipiʻi le gagana Lusia i totonu e ono avea ma mo se tasi lele i totonu o le uu.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele lava metotia e tatala ZIP faʻamaumauga i luga o le masini Android. Matou te mautinoa o tagata taʻitasi o le a mauaina se talafeagai mo ia lava.

Pin
Send
Share
Send