Polokalame tau

Pin
Send
Share
Send

O le faʻatinoina o galuega ogaoga mo le fausiaina, lipea poʻo isi lava gaoioiga faʻapitoa e amata i le faʻatuina o se fuafuaga mo tupe i le lumanaʻi mo manaʻoga eseese. E faigofie ona faia se faʻatatau i polokalama faʻapitoa e ofoina mea uma e ono manaʻomia i le taimi o lenei faʻagasologa, faʻaopopoga, fesoasoani e faʻatulaga ma faʻavasega faʻamatalaga.

Manumalo

Ole autū ole polokalame ole mea lea e fausia. Ae ui i lea, e mafai ona e faia se laulau mo soʻo se galuega, e tatau lava ona e tuʻulafoaʻia nisi o le fausia-i galuega, latou te le manaʻomia. WinAvers faʻatagaina oe e teuina se faʻaputuga fuainumera o poloketi ma galulue ma le tele i le taimi e tasi. O le lisi o loʻo i ai se suʻesuʻega ma le faʻatonutonuina o meafaigaluega o le a fesoasoani i le galuega.

Vaʻai lelei i le faʻamatalaga o faʻatonuga. O le polokalama faʻavasega faʻamaumauga teuina i totonu ma faʻaalia latou i laulau lisi. Alu i le pop-menu lisi lea o loʻo i ai se lisi o faʻatonu o loʻo i ai nei. Soʻo se mea o ia mea e mafai ona lolomiina i le taimi lava e tatala ai. A faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga o WinAvers o loʻo avanoa fua i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia, peitaʻi, mo le galuega atoa e tatau ona e faʻatau mai le atoaga.

Sii mai WinAvers

TULAFONO

AvanSMETA ofo atu se seti o mea faigaluega e fai ai se faʻatatau mo le fausiaina poʻo le toe faʻaleleia o loʻo faia ni galuega. O lenei sui e ese mai i isi i se auiliiliga faʻavae ma galuega, nofoaga i le lumanaʻi ma le galuega fuafuaina. Le faʻaaogaina o le wizard, o le tagata e faia se mea fou, faʻaopopoina potu, paipa, taualuga, fola ma fesuiaiga i ai.

Faʻataʻitaʻia se gaioiga o galuega faʻatinoina o le a fesoasoani pea e tala le tau ma alualu i luma i le poloketi. Ina ua maeʻa gaioiga taʻitasi, ua tusia e le polokalame suiga i le laulau ma fefaʻatauaiga, pe a mafai e le tagata faʻaaogaina ona siaki le tulaga o lana paketi. Faʻaoga saunia pe faia sau oe lava tusi faʻasino tusi o mea ina ia i le lumanaʻi e te le faʻaaluina se tele o le taimi mataituina tau.

Faʻaola AvanSMETA

Kors Faatatauina

Kors Faʻatatau - le polokalama sili ona faigofie ma sili ona malamalama o mea uma ua faʻaalia i la matou lisi. E faʻatagaina oe ona vave tusia se poloketi, faʻaopopo galuega e faamaʻoti ai mea talafeagai. E iai le seti o faʻapipiʻi pepa o loʻo suʻesuʻeina e ala i se isi faʻamalama.

A maeʻa ona faʻatau mai le atoaga, ona tatalaina loa lea o tusi faʻasino. O lenei polokalama faʻasaoina laina ulufale uma, ina ua maeʻa faʻavasega ma tuʻufaʻatasia laulau. E le gata i lea, o le avanoa e galulue ai ma fale teu oloa. Ae e te leʻi faatauina, matou fautua le laʻuina i lalo o le demo lomiga e suʻesuʻe ai le polokalama auiliili.

Sii mai Kors Fuafuaina

Manumalo tala

O le sui mulimuli i luga o le matou lisi o WinSmeta. Faʻaaogaina fou e vave fautuaina e faamasani i latou i le fausia-i templates, latou foi e talafeagai mo le muamua iloa i foliga o le polokalama. O gaioiga uma e faia i le tasi faamalama, e te manaʻomia le fesuiaʻi i le va o laupepa i le pito i lalo o le galuega vaega.

O le au atiaʻe faʻaopopo faʻataʻitaʻiga galuega tauave i laulau eseese. O loʻo latou iai i totonu o le faʻamalama ma mea o loʻo fuafuaina. Ua faʻaalia ni siata iina, o faʻamatalaga uma tau tupe ma isi faʻamatalaga e uiga i le galuega o loʻo faʻaalia. A maeʻa ona tusia le poloketi, faamaoti mea taua uma talafeagai i ona fanua. O se faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga o WinSmet e avanoa mo le download i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia.

Sii mai WinSmeta

I lenei mataupu, matou filifilia le polokalama faʻapitoa mo oe, o le autu o le mea o le paketi. Ae o mea saʻo meafaigaluega ma faʻaaliga e mafai ona maua i isi lava pisinisi-faʻalauiloa polokalama.

Vaʻai foʻi: Pisinisi fai pisinisi

Pin
Send
Share
Send