Polokalame mo digitizing video tape

Pin
Send
Share
Send

Le mataupu o le fatuina o se vitio popolega e le gata faapolofesa bloggers, ae faapea foi tagata masani PC tagata. O le fesoʻotaʻiga ma le faʻatinoga o faʻatonutonu vitio o aso nei e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o ni polokalama faakomepiuta. O le tupu fua o faʻagasologa e mafai ai ona e faia gofie ni poloketi e eseese lavelave.

O oloa na faʻaalia i lou mafaufau e ese mai i se seti o mea faigaluega ma ua fuafuaina mo vasega eseese o tagata. O le fesoʻotaʻiga soʻotaga i totonu o latou o le faʻagaioia o digitizing ata puʻeina. Faʻafesoʻotaʻiga lelei masini e mafai ai ona e ausia lenei sini. Talosaga puʻeina le ata tifaga ma teu i PC i foliga lauiloa.

Movavi faatonu faatonu

Fausiaina o au lava vitio o le a le faigata e tusa lava mo se amataina, aua o lenei polokalama e i ai le manino ma faigofie 'au fesoʻotaʻiga. O loʻo faia le faʻamaumauga o kaseti ma le i ai o isi masini ma fesoʻotaʻi atu i se komepiuta. O le au atiaʻe faʻaopopo foliga masani masani i le faʻatonutonu vitio, e aofia ai le totoina ma tuʻufaʻatasia.

E le gata i lea, o le galuega o le fausiaina faʻaali mai ata o loʻo i ai poʻo ata e lagolagoina. Speed ​​pulea o se tasi o le manaia foliga o le faʻapitoa e faʻatagaina oe e faʻasolo le faasee i le itu saʻo, faʻatulagaina, alualu i lalo pe faʻavavevaveina le pueina. O le alualu i luma ole auupega o aafiaga e maua ai le lelei tele suiga. Faʻaopopoina ata i le folasaga o le a faʻamaeʻaina.

Sii mai le Movavi Vitio Faatonu

AverTV6

AVerMedia o se meafaigaluega mo le matamata televise ala i luga o se komepiuta. O polokalame ua fuafuaina o loʻo faʻasalalauina i se numera numera. I le masani ai, o se analog faʻailoga o loʻo tuʻuina atu foʻi, e maua ai nisi tele auala. O le faʻagaioiga o le liliuina ata mai VHS o loʻo faia e ala i le puʻeina. O le ki ki e foliga mai o se masini maotua, o le vaega ei ai le puʻupuʻu ma alualu i luma foliga.

O galuega a polokalame, e tatau ona maitauina pe a vaʻai faʻasalalauga, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona tusia lea i le muamua setiina le faʻatulagaina. O le siakiina o ala TV faʻaalia ai se lisi o polokalama maua uma. O le auala faatonu e mafai ai ona e suia filifiliga eseese o mea uma. E le gata i lea, o le polokalama o loʻo i totonu o le FM lagolago.

Sii mai AverTV6

Pupuni tagata fai ata

Masalo o se tasi o faigofie ma sili ona lauiloa fofo i lona faʻasologa. O le manaʻomia auupega o faʻagaioiga ma faasee faʻatagaina oe e te tipiina, tuʻufaʻatasia ma vaeluaina. Faamaumauina VHS mataupu i se komipiuta ua faia e ala ile faʻafesoʻotaʻi o se mea e maua ai. O faʻamatalaga vaaia e mafai ona faʻaaogaina i le tasi fasi vaega, ma i le avea ma fesuiaiga i le isi. E le i amanaiaina e le au atiaʻe le galuega ma le leo, ma o le mea lea o le talosaga lagolagoina le tele leo leo.

Sefe le kilipa e faʻatagaina i sili ona lauiloa ala faʻasalalau. O loʻo iai foʻi le fesoʻotaʻiga aloaʻia i lenei vaʻaiga. O loʻo i ai se fesoʻotaʻiga agavaʻa ma se gagana Lusia - e taua tele aemaise mo tagata e le masani ai.

Sii mai le Windows Movie Maker

Etisi

E lagolagoina e lenei polokalama le ata vitio i le 4K lelei. O le faʻagaioiga o le tele-mea pueata faʻatinoina fasi vaega mai mea pueata uma i le faʻamalama ina ia faia e le tagata faʻaaoga le filifiliga mulimuli. Ole taimi nei ole leo e mafai ona faʻaleleia le leo, ae maise pe a fai o loʻo teuteu mai le tele o vaega. Ole faʻatulagaina ole faʻatonutonu e le gata i le faʻatautee, ae faapea foi ma le fesoasoani a ki vevela, o le mafuaʻaga ua teuteuina ai e le tagata faʻaaoga.

EDIUS digitizes kaseti faʻaaogaina puʻeina. E faʻavasegaina faʻamama i totonu o faila, o le mea lea, o le sailia o le sao o mea o le a avea ma se faʻasologa sili ona faigofie. O se faʻamalama matata o loʻo tuʻuina atu pe a manaʻomia e ave pe a sauni se kilipa. O le pule faʻatonutonu e tele mea faigaluega e faʻaaoga i ala savali.

Sii mai EDIUS

AVS Vitio ReMaker

I le faʻaopopoga i le faʻapitoa seti o gaioiga e pei o le totoina ma tuʻufaʻatasia vaega o le vitio, o le polokalama e tele isi aoga aoga. Faatasi ai ma i latou o loo i ai le fausiaina o se tulaga ese lisi mo le DVD-ROM, o loʻo i ai foi sauni-faia templates. O suiga e faʻavasega i le ituaiga o gaioiga, ma, o lea, e mafai ona vave maua le mea tonu, pe a fai o loʻo tuʻuina atu i se numera tele. Faatasi ai ma le fesoasoani a polokalama pueina faia e aunoa ma ni faafitauli mai soʻo se mea, e aofia ai ma VHS.

A tipiina se vaega faapitoa mai le kilipa, le polokalama e siaki mo le i ai o vaaiga i totonu, ma a uma ona filifilia mea talafeagai, o le isi mea e mafai ona tape. O le fausiaina o mataupu o se tasi o foliga o le AVS Video ReMaker, talu ai o nisi vaega o le a aofia ai i le tasi faila, e mafai ona filifilia na mea i le kiliki i luga o le igoa vaega.

Sii mai AVS Vitio ReMaker

Pinnacle potu

Faʻatulaga o se polofesa faʻataʻitaʻi, e tele mea aoga e maua ai, e aofia ai le faʻaogaina o le VHS. I totonu o faʻamasinoga o loʻo i ai se faʻatulagaga o ki vevela, ia ua setiina pei ona manaʻomia e le tagata faʻatau o le oloa. Ina ia sefe le ala o faasalalauga, mulimuli ane toe gaosia i luga o masini eseese, ua auina atu i fafo.

Le faʻaaogaina lelei o le leo e faʻaaoga ai se alualu i luma faʻataʻitaʻiga o mea faigaluega, lea e fesoasoani i le faʻaleleia o mea laiti. Afai e i ai se leo i le kilipa, ona iloa ai lea e le polokalame ma taofia le leo i tua. E le manaʻomia le alu i le sailiga o musika mo lau poloketi - filifili pese na folasia i lalo o rubrics e le au atiaʻe o Pinnacle Studio.

Sii mai le Pinnacle Studio

Faʻafetai i ia oloa, o le liliuga e faia e aunoa ma le faigata tele. Liua ata tifaga o le a faʻaaogaina e faʻaaogaina ai meafaigaluega polokalama. O le faila mulimuli e mafai ona lafo i luga ole laiga punaoa pe sefe i luga o le masini.

Pin
Send
Share
Send