Sopo DJ 3.4.0

Pin
Send
Share
Send

O le tau o mea faʻapolofesa mea fai musika, e aofia ai ma DJ, e maualuga tele. Peitai, e ui lava i lenei mea moni, e fatuina musika e mafai ona e faia e aunoa ma le faʻatauina. E i ai se tele tele o le taugofie pe lava atoa saoloto polokalama. A faʻataʻitaʻiga moni o lenei mea o le Cross DJ.

Pule faila

Ina ia mafai ona fausia se remix o musika lua musika, e tatau ona e muamua faʻailoa lo latou nofoaga i luga o le malo malosi. A maeʻa, o le a faʻaalia i totonu o le faletusi ma o le a avanoa mo le faʻatonutonuina.

E aoga tele o le mafai lea e auiliiliina faʻaopopo ala. Lenei o le a logoina oe i le umi o le musika fatuga, lona tempo ma ki faʻamatalaga o le gamut.

Pule Pulea Faatulagaga

I le ogatotonu o le Cross DJ potu faigaluega o loʻo i ai le faʻatonutonuina o leo tele, faapea foi ma se ituaiga o faʻavasega faʻatasi ma le mafai ona faʻalautele pe faʻaleleia nisi o itu o leo leo.

O se isi matau iloga o le polokalame o se gaioiga lea e mafai ai ona e suia le saoasaoa o musika playback luga poʻo lalo.

E taua foi le mafaia e taavili ai se vaega faʻapitoa o le tuʻufaʻatasiga. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻatautaia lava ia tapulaʻa o tuaoi o lenei vaega.

Overlay aafiaga

I le faʻaopopoga o mea i luga mo fesoʻotaʻiga ma musika, o loʻo i ai i le polokalame le tele o faʻasologa e mafai ai ona e faʻatinoina ni aʻafiaga i ala. I latou, tasi e mafai ona iloa ai le faʻaopopoina o nisi suiga i faʻalavelave, faʻamanatuina o leo mai puipui, ma toe fai mai.

Vaʻai ata Laʻau

O le Cross DJ o loʻo iai le tomai e vaʻavaʻai ai i musika vailauga e ogatusa ma a latou tuʻufaʻatasiga ma le teuteuga.

Tulaga lelei

Le auai o le tomai e faʻatonutonu ai tapulaʻa autu o le gaosiga ma pueina musika faʻatagaina oe e maua se paleni i le va o faʻatinoga ma le lelei. O le sili atu le lelei faʻatulagaina, o le tele foi o le avega i luga ole gaosi.

Tuʻufaʻatasiga ma tulaga lugalaina

O le polokalama e mafai ai ona e siiina pese pe lafoina au poloketi i le iTunes faleoloa i luga ole laiga poʻo le free SoundCloud tulaga.

Lelei

  • Tagata e faʻaoga faʻaoga vavalalata
  • Faʻatasiga ma luga o upega tafailagi musika tulaga;
  • E leai se totogi o le polokalama.

Le atoatoa

  • Le mafai ona faʻamauina remix ua maeʻa faia;
  • O le polokalama e le i faʻaliliu i le Lusia.

Afai ua leva ona e moemiti e avea ma DJ ma faia ni au oe toe faia o lau musika e te fiafia i ai, taumafai e faʻaaoga le Cross DJ. Mafaufau i le mea moni o loʻo tufatufaina leai se totogi ma i le taimi lava e tasi e sili atu galuega nai lo nisi tauva tauva, o le polokalama o le a sili filifiliga.

Sii mai Cross DJ mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Foobar2000 Kristal leo afi Mativa VKmusic

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Cross DJ o se maua fua remixing polokalama. E i ai ona faʻatonutonu ogaoga mafai mo musika tuʻufaʻatasiga, faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia ma tele sili lugalaina musika faletusi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Mixvibes
Tau: leai se totogi
Tele: 128 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3.4.0

Pin
Send
Share
Send