ASRock Faʻamatalaga vave 1.33

Pin
Send
Share
Send


ASRock Instant Flash o se fausia-i flash aoga aoga e faʻafou le BIOS i ASRock motherboards.

Faaoso

O lenei aoga e leʻo se Windows desktop application, ae ua tusia i le ROM faʻatasi ai ma le BIOS o le motherboard. Avanoa i ai o loʻo fai i le alu atu i le seti i faiga boot (BIOS Setup). I luga o se tasi o tabs (Smart pe Advanced) o le mea talafeagai.

Lata mai

Ina ua amata ona amata, o le aoga otometi lava ona pueina uma le teuina o faʻasalalauga i totonu o le polokalama ma maua ai le firmware talafeagai. O se faʻasologa faʻapitoa e mafai ai ona e saʻo le faʻamaoniga pe mafai e lenei faila ona faʻaogaina mo le faʻafouina. Lenei auala aloese mai nisi o tulaga lamatia e tupu mai i le tusi lesona sailiiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le filifilia o le mea sese firmware e mafai ona oʻo atu ai i le leaga o le motherboard, faʻaliliu e avea ma "piliki".

Lelei

  • O le faʻafouga e tupu tuusao mai le BIOS faʻatulagaina menu, e faʻaitiitia ai le faʻafitauli o mea i fafo atu i le faiga;
  • Saili algorithm mo firmware lata mai.

Le atoatoa

  • Galue faapitoa ile ASrock laupapa;
  • E tufatufa faʻatasi ma le BIOS.

ASRock Instant Flash o se flash aoga mo le faʻafouina o le BIOS ma ona foliga mataina. E faʻatagaina oe ona faʻatino lenei faʻagaoioiga e tusa lava mo i latou e le faʻaogaina i na galuega.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.21 mai le 5 (47 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalame mo le faʻafouina o le BIOS GIGABYTE @BIOS ASUS BIOS Faʻafou E tatau ona ou faʻaleleia le BIOS

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
ASRock Instant Flash o se flash aoga fausia i totonu o le ROM o ASRock motherboards ma mamanuina e faʻafou le BIOS. E mafai e tutoatasi filifili le moni firmware i luga o le malo disk faʻaaogaina le muamua algorithm.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.21 mai le 5 (47 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: ASRock
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.33

Pin
Send
Share
Send