Tusitusiga faatonu mo Android

Pin
Send
Share
Send

Tele ma sili atu tagata ua amata ona tagofia pepa i luga o telefoni ma laupepa. O le telē o le faʻaaliga ma o le faʻavave o le masini e faʻatagaina ai oe e vave faʻataunuʻuina ia gaioiga.

Peitaʻi, e taua le filifilia o se tusitusiga faʻatonutonu e fetaui lelei ma manaʻoga o le tagata faʻaaoga. O le mea e lelei ai, o le numera o ia talosaga e mafai ai ona e faʻatusatusa i latou ma isi ma maua le sili. O le mea lenei tatou te faia.

Microsoft Upu

O le tusitusiga tusitusiga sili ona lauiloa na faʻaaogaina e le faitau miliona o tagata i le lalolagi atoa o le Microsoft Word. Tautala i mea e faʻatino e le kamupani i le tagata faʻaaogaina i lenei tusi talosaga, e aoga le amata mai le gafatia e faʻapipiʻi pepa i le ao. E mafai ona e faʻapipiʻi tusitusiga ma lafo i le fale teu oloa. A maeʻa, e mafai ona e faʻagaloina le papamaa i le fale pe tuʻu i ai ma le loto i ai, aua o le a lava le faʻamau i totonu o le teugatupe mai le isi masini i le galuega ma tatala ai lava faila. O le tusi talosaga e iai foʻi faʻasologa e mafai ona e faia e oe lava. Lenei o le a faʻaititia teisi le taimi e manaʻomia e fausia se faʻataʻitaʻiga faila. Uma galuega autu i taimi uma lima ma avanoa pe a uma ni nai popo.

Sii mai le Microsoft Word

Google Pepa

Seisi lauiloa tusitusiga faatonu. E vaʻaia foʻi le mafai ona teuina uma faila i totonu o le ao, ae le o luga o le telefoni. Peitaʻi, o le avanoa lona lua, o loʻo avanoa foʻi, a e talafeagai pe a le maua sau fesoʻotaʻiga Initaneti. O se vaega o lea talosaga o le faʻamaumauga e sefe pe a maeʻa gaioiga a tagata taʻitasi. E le mafai ona toe fefe o se tapunia le fuafuaina o le masini o le a taitai atu ai i le leiloa uma faʻamaumauga tusia. E taua tele e mafai e isi tagata ona ulufale i faila, ae naʻo le pule e faʻatautaia lenei mea.

Sii mai Google Docs

OfisaSuite

O sea talosaga e lauiloa i le tele o tagata e pei o le sili ona lelei lelei analog o Microsoft Word. O lenei faʻamatalaga e moni lava, aua o le OfficeSuite e taofia uma le faʻaaogaina, lagolagoina soʻo se ituaiga, ma e oʻo lava i faʻainumera saini. Ae o le mea sili ona taua o le toeititi o mea uma e manaʻomia e le tagata e atoa fua. Peitai, e i ai se eseʻesega maualuga eseʻesega. Lenei e mafai ona e faia e le gata faila tusitusiga, ae faʻapea foi, mo se faʻataʻitaʻiga, se faʻaaliga. Ma aua le popole i lona fausaga, aua o le tele o tau fua maua fua avanoa o loʻo avanoa nei.

Sii mai le OfficeSuite

Ofisa WPS

O se talosaga lea e tau le masani ai le tagata faʻaaoga, ae e leʻo se mea leaga lea pe le aoga. I se isi itu, o uiga taʻitoʻatasi o le polokalama e ono ofo ai le tagata e sili ona puipuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻailoaina pepa o loʻo i luga o le telefoni. E leai se isi na te sao i latou pe mafai foi ona faitau. E te mauaina foʻi le tomai e aunoa ma le faʻaogaina lomia soʻo se pepa, tusa lava poʻo le PDF. Ma o nei mea uma o le a matua le utaina le faʻaaogaina o le telefoni, aua o le aʻafiaga o le talosaga e itiiti. E le lava ea lea mo le faʻaaogaina atoatoa?

Sii mai le WPS Office

Faanatinati

E moni lava, e faʻatatau aoga tusitusiga faʻatonutonu, ae e tutusa uma lava i le tasi ma e iai lava ni eseesega i le faʻaaogaina. Peitaʻi, i totonu o lenei ituaiga e leai se mea e mafai ai se fesoasoani i se tagata o loʻo aʻafia i le tusia o se mea e le masani ai, poʻo le sili atu, i le polokalame code. E mafai e le au fai pisinisi QuickEdit ona finau ma lenei faamatalaga, aua o lo latou oloa e iloa ai pe tusa o le 50 polokalame faʻapitoa i tulaga o syntax, e mafai ona faʻamamafa poloaʻi ma le lanu, ma e galue ma tele faila e aunoa ma le mimilo ma lags. O se po mo le avanoa avanoa mo i latou e i ai le manatu o se tulafono latalata mai i le amataga o le moe.

Sii maia QuickEdit

Tusitusiga faatonu

O se faigofie ma faigofie faʻatonutonu o loʻo i ai i lona ogalaʻau se tele numera o faatanoa, sitaili ma e oo lava autu. E sili atu ona talafeagai mo le tusia o nota nai lo nisi pepa aloaia, ae o le mea lea e ese ai mai isi. Lenei e faigofie le tusi o se mini-tala, faʻasaʻo ou mafaufauga. O nei mea uma e mafai ona faigofie ona faʻasalalau atu i se uo e ala i fesoʻotaʻiga lautele pe lolomiina i lau oe lava itulau.

Sii mai le Tusitala Tusitala

Jota faʻatonu tusi

O se lelei faavae vaigoto ma le faʻaititia o galuega eseese faia lenei tusitusiga tusitusiga agavaa mo le ulufale atu i se tasi toe iloiloga ma tagata tetele pei o Microsoft Word. Lenei o le a talafeagai mo oe e faitau tusi, lea, e ala i le auala, e mafai ona laʻuina mai i totonu o ituaiga eseese. E faigofie foi ona fai ni lanu lanu i totonu o le faila. E ui i lea, o nei mea uma e mafai ona faia i isi laupepa, e i ai taimi e le lava e faʻatusatusa ai tusitusiga e lua i seisi lava faatonu.

Sii mai le Jota Text Editor

Droidedit

O se isi lelei ma maualuga-lelei meafaigaluega mo se polokalame. I totonu o lenei faatonu, e mafai ona e tatalaina tapenaina-faia tulafono, pe e mafai ona e faia lau oe lava. O le siosiomaga galue e leai se ese mai le tasi maua i C # poʻo Pascal, ina ia le tagata vaai o le a le vaai i se mea fou iinei. Peitaʻi, e i ai le faʻailoga e tatau ona faʻailoaina uma. Soʻo se tulafono tusia i HTML faʻatulagaina e mafai ona tatalaina i totonu ole browser mai le tuʻusaʻoga. O lenei e mafai ona aoga tele mo 'upega tafaʻilagi atinaʻe poʻo le mamanu.

Sii mai le DroidEdit

Talafatai

O le faʻaiʻuga o la matou filifiliga o le tusitusiga faʻatonutonu o le Talafatai. Lenei le faʻatonutonu vave talosaga e mafai ona fesoasoani i se tagata faʻaaoga i se taimi faigata, pe a faʻafuaseʻi ona ia manatuaina na faia se mea sese i totonu o le pepa. Naʻo le tatalaina o le faila ma faʻasaʻo. Leai ni mea faʻaopopo, ofo poʻo ni mea elemene mamanu o le a le utaina le faʻagaioiga o lau telefoni.

Sii mai le Talafatai

Faavae i luga o mea na muamua atu, e mafai ona maitauina o tusitusiga faatonu e matua ese lava. E mafai ona e mauaina se tasi e faʻatinoina galuega e te le o mafaufauina mai ai, ae e mafai ona e faʻaaogaina le filifiliga faigofie, i le mea e leai se mea taua.

Pin
Send
Share
Send