Faʻafefea ona suia le tuatusi imeli

Pin
Send
Share
Send

I nisi tulaga, oe, o le e ona se pusa meli faaeletoroni, atonu e manaʻomia le suia o le tuatusi tuatusi. I lenei tulaga, e mafai ona e faia ni auala, e amata mai i le masani foliga e ofoina mai e lau imeli.

Suia le tuatusi imeli

O le mea muamua e tatau ona e faʻaeteete i ai o le le lava o le aoga mo le suia o le E-Meli tuatusi i luga o le tele o vaega o mea talafeagai. Peitaʻi, e oʻo lava i lenei auala e mafai ai ona faia ni fautuaga taua tele e faʻatatau i le fesili na fesiligia mo lenei mataupu.

Tuuina atu mea uma o loʻo i luga, e tusa lava poʻo le meli na faʻaogaina, o le sili ona faigofie o auala e sui ai le tuatusi o le lesitala lea o se teugatupe fou i le system. Aua nei galo pe a suia se pusa imeli, e taua le faʻatonutonuina o meli e otometi toe tuʻu mai le meli ulufale.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻapipiʻi meli i se isi meli

Matou te maitauina foi o tagata taʻitasi o e-meli tautua e i ai le le faʻatapulaʻaina mafai e tusia apili i le nofoaga pulega. Faʻafetai i lea, e mafai ona e maua faʻamatalaga e uiga i mea uma o loʻo tuʻuina mai ma taumafai e malilie i se suiga i le tuatusi E-Meli i luga o nisi tulaga ma le tumau tulaga.

Yandex Meli

O le auaunaga mo le fesuiaiga o imeli mai le kamupani Yandex e saʻo o le sili ona lauiloa punaoa o lenei ituaiga i Lusia. Ona o le faʻateleina o le lauiloa, faapea foi ona o le faʻateleina manaoga tagata faʻaaoga, o le au atiaʻeina lenei meli auaunaga faʻatinoina se faiga o le fesuisuiai suiga o le E-Mail tuatusi.

I lenei tulaga, matou te uiga o le mafai ona suia le igoa igoa o le pusa eletonika.

Vaʻai foi: Toefuatai le login ile Yandex.Mail

  1. Tatala le tulaga aloaia a le ofisa o le meli mai Yandex ma, i luga o le laupepa autu, tatala le iunite autu ma faʻataʻitaʻiga.
  2. Mai le lisi o vaega ua faʻaalia, filifili "Faʻamatalaga a le tagata lava ia, saini, ata".
  3. I le itulau e matala, i le itu taumatau o le mata, saili le poloka "Lafo tusi mai le tuatusi".
  4. Filifili se tasi o le muamua lua filifiliga, ona tatala ai lea o le lisi ma igoa igoa.
  5. I le filifilia o le sili talafeagai igoa igoa, tusi i lalo i lenei browser faamalama ma kiliki le faamau Sefe Suiga.

Afai o lenei suiga e le lava mo oe, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi meli faaopoopo.

  1. E tusa ai ma faʻatonuga, fausia se teugatupe fou i le Yandex.Mail system pe faʻaaoga se maumausolo faʻamaonia meli ma se tuatusi filifilia.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona lesitala ile Yandex.Mail

  3. Toe foʻi i le tapulaʻa o le vaega autu ma i le poloka faʻaalia muamua faʻaaoga le sootaga Faʻatonutonu.
  4. Itulau Imeli tuatusi faʻatumu le pusa pusa e faʻaogaina ai le E-Mail fou sosoʻo ai ma le faʻamaonia faʻaaoga le ki Faʻaopoopo tuatusi.
  5. Alu i le pusa meli faʻapitoa ma faʻaaoga le tusi faʻamaonia e faʻagaioia ai le fesoʻotaʻiga tala.
  6. O le ae aʻoaʻo e uiga i le manuia fesoʻotaʻiga mai le tali talafeagai.

  7. Alu i tua i le tagata lava ia faʻatulaga faʻatulaga o loʻo taua i le vaega muamua o le tusi lesona ma filifili le fesoʻotaʻiga E-Meli mai le lisi lata mai.
  8. A maeʻa ona sefeina le faʻatulagaga o seti, o tusi uma e lafoina mai le pusa meli faʻaaogaina o le ai ai le tuatusi o le meli faʻapitoa.
  9. Ina ia mautinoa le malupuipuia tali, fusia foi pusa meli i le tasi ma le isi e ala i feau aoina galuega.

E mafai ona tatou faʻaiʻuina lenei mea i lenei tautua, talu ai o aso nei o loʻo taʻua auala e naʻo ni filifiliga. Ae peitai, afai oe faigata ona malamalama i le mea manaʻomia, e mafai ona faitau le sili atu auiliili tala i lenei autu.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le login ile Yandex.Mail

Meli.ru

E faigata tele i tulaga tau galuega o se isi Lusia meli meli tautua mai Mail.ru. E ui i le masalosalo lavelave o tapulaʻa, e oʻo lava i le tagata fou i luga ole Initaneti e mafai ona faʻatulagaina lenei imeli pusa.

I le taimi nei, naʻo le pau lava auala talafeagai mo le suia o le E-Meli tuatusi i luga o le Mail.ru poloketi o le fausiaina o se tala fou ma le aoina mulimuli ane o savali uma. Le taimi lava e, matau e le pei Yandex, le faiga mo le lafoina o tusi e avea ai ma sui o se isi tagata faaaoga, paga lea, e le mafai.

Oe mafai ona faʻamasani oe i isi fautuaga i lenei mataupu i auiliiliga e ala i le faitauina o le tusiga tutusa i luga o la matou '' upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le meli meli

Leisi Gmail

Faʻapipiʻi i le autu o le suiga o le tuatusi imeli o se teuga i le Gmail system, e taua tele le faia o se faʻaagaga o lenei faʻaavanoaina o loʻo avanoa mo na o le faʻatapulaʻaina o le numera o tagata e tusa ma tulafono o lenei punaoa. E mafai ona e aʻoaʻo atili auiliiliga e uiga i lenei i luga o le itulau faʻapitoa tuuto i le faʻamatalaga o le ono mafai ona suia E-Meli.

Alu i le faʻamatalaga o suiga tulafono

E ui i mea o i luga, o tagata taʻitasi uma o le Gmail email account e ono fausiaina se isi faʻaopoopo tala ma mulimuli ane fesoʻotaʻi ma le autu. Faʻalatalata i le faʻatulagaina o tapulaʻa ma le amio tatau, ua mafai ai ona faʻatino se iʻa atoa o soʻotaga fesoʻotaʻiga faaeletonika.

E mafai ona e aʻoaʻo atili auiliiliga e uiga i lenei mataupu mai se tusitusiga faʻapitoa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Aʻoaʻo atili: Faʻafefea ona suia lau tuatusi imeli i le Gmail

Rambler

I le Rambler auaunaga, suia le tuatusi tuatusi pe a uma le lesitala e le mafai. Pau lava le tali talafeagai i le taimi nei o le faʻagaioiga o le lesitala o se teugatupe faʻaopopo ma faʻatulagaina otometi aoina o tusi e ala ile galuega faʻatino "Meli aoina".

  1. Tusi le imeli fou i luga o le Rambler 'upega tafaʻilagi.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona lesitala i Rambler / meli

  3. A o i ai i le meli fou, faʻaaoga le menu autu e alu i le vaega "Tulaga".
  4. Alu ile tamaititi tab "Meli aoina".
  5. Mai le tautua tuʻuina atu, filifili Rambler / Meli.
  6. Faʻatumu le faʻamalama e matala e faʻaaoga le lesitala faʻamaumauga mai le pusa muamua.
  7. Faatulaga le filifiliga i tafatafa "Sii mai tusi tuai".
  8. Faʻaogaina le faʻamau "Fesootai", faʻafesoʻotaʻi lau tala.

Ia, o imeli uma e taunuʻu mai i lau tuatusi imeli tuai o le a vave otometi toe tuʻu i se fou. E ui lava e le mafai ona faʻaigoaina o le sui atoa mo E-Mail, talu ai o le a le mafai ona e tali atu e faʻaaoga ai le tuatusi tuai, o se tasi lea o filifiliga e talafeagai i aso nei.

I le faagasologa o le tusitusiga, o loʻo manino mai le tele o tautua, e pei ona taʻua muamua, e le tuʻuina atu le avanoa e suia ai E-Meli. Lenei ua mafua mai i le mea moni o le tuatusi e masani ona faʻaogaina e lesitala ai i isi vaega mea o loʻo ia latou lava faʻamaumauga faʻapitoa.

O le mea lea, e tatau ona e malamalama afai o le au faia meli sa maua se avanoa tuusaʻo e suia lenei ituaiga o faʻamaumauga, o au faʻamatalaga uma o loʻo nonoa i le meli o le a le toe aoga.

Matou te faʻamoemoe e mafai ona e maua le tali i lau fesili mai lenei tusi lesona.

Pin
Send
Share
Send