Faʻafefea ona lafo se imeli

Pin
Send
Share
Send

I mea moni i aso nei, o le toatele o tagata Initaneti e faʻaaogaina le imeli, tusa lava poʻo le a le tele o tausaga. Ona o lenei, e tatau ona faʻagaioia ma le meli mo soʻo se tagata e i ai manaʻoga manino i le Initaneti ma fesoʻotaʻiga.

Auina imeli

O le faiga o le tusitusi ona lafo lea o feʻau e faʻaaoga ai se meli auaunaga o le mea muamua lava e manaʻomia e tagata uma ona faʻamasani i latou. I le gasologa o le mataupu, matou te faʻailoaina le autu o le lafoina o tusi e ala i le i-meli ma ni auiliiliga auiliili.

I se faʻaopopoga i mea o loʻo i luga, e taua le maitauina toetoe o meli uma auaunaga, e ui ina i ai i ai uiga faʻapitoa, o le galuega autu o loʻo tumau pea ona le suia. Lenei, o le a, faʻatagaina oe, o se tagata faʻaaogaina, e foia faigata pe a lafoina meli e aunoa ma faafitauli.

Manatua o feʻau taʻitasi e oʻo atu i le tuatusi toetoe a oʻo mai. O le mea lea, e le mafai ona toe teuteu pe tape le tusi pe a uma ona lafo.

Yandex Meli

O le meli auaunaga mai ia Yandex ua faʻaalia ai le mautu lelei i le faʻagaioiga o le lafoina o meli polokalame i le tele o tausaga. O se faʻaiuga o lenei mea, o lenei E-Mail o le sili sili ona fautuaina o le itiiti ifo i le Lusia-tautala punaoa o lenei ituaiga.

Ua uma na matou faʻafesoʻotaʻia le ulutala o le fatuina ma le toe lafo atu o feau i totonu o tusitusiga i luga ole laiga

Tagaʻi foʻi: Auina feau i Yandex.Mail

  1. Tatala le itulau autu o le imeli meli mai Yandex ma ulufale i totonu.
  2. I le pito i luga taumatau o le mata, saili le ki "Tusi".
  3. I le kalafi "Mai ia" E mafai ona e faʻatonutonuina lou sui lou igoa o se tagata lafo, faʻapea foi ma suia le faʻaaliga o foliga o le ofisa Yandex.Mail aloaʻia.
  4. Faʻatumu le laufanua "To" e tusa o le imeli tuatusi o le tagata sao.
  5. O le otometi faiga o lenei auaunaga, o le a fesoasoani ia te oe i le faʻalauiloaina o atoa E-Meli.

  6. A manaʻomia, e mafai ona faʻatumu le laufanua i lau oe lava filifiliga Mataupu.
  7. Ia mautinoa e ulufale i le feau e lafoina i le autu tusitusiga autu.
  8. Le maualuga tapulaa o le tusi, faʻapea ma faʻatapulaʻaina o le tisaini na matua valea.

  9. Ina ia faʻafaigofie ona fesoʻotaʻi mulimuli ane, ua fautuaina oe ia faʻagaioia le totonu o le mataala.
  10. A maeʻa le feʻau, kiliki "Lafo".

Faʻamolemole matau o Yandex.Mail, pei o isi tautua talitutusa, maua ai le mafai ona otometi lafoina imeli pe a uma se vaitaimi fuafuaina. I lenei tulaga, e mafai ona faʻatulagaina le auivi e ogatasi ma mea uma e ono mafai e le tagata lafo.

I le faagasologa o le teuteuina i le tulaga o le le lelei le faʻagaioia o le tautua, pe a tusia ni tusi lapopoa, o le ata e otometi lava teuina. E mafai ona e mauaina ma faʻaauau le lafoina i se taimi mulimuli ane i le vaega talafeagai e ala i le faʻafitauli menu o le meli meli.

I luga o lenei, o lo oi ai uma gafatia Yandex.Mail faatatau i le taualumaga mo le tusia ma le lafoina o tusi faʻaiʻu.

Meli.ru

Afai tatou te faʻatusatusaina le meli meli auaunaga e tusa ma le tuʻuina atu gafatia ma isi mea faʻapena, ona pau lava le maitauina faʻamatalaga o le mea moni o le matua maualuga maualuga o faʻamaumauga saogalemu. A leai, o gaioiga uma, aemaise lava, tusia tusi, e le tu i fafo mo se mea faapitoa.

Faitau atili: Auala e lafo ai se tusi ile meli Mail.ru

  1. A maeʻa le faʻatagaina agaʻi atu, alu i le meli meli.
  2. I le pito i luga tauagavale o le lau, i lalo o le tagavai autu o le upega tafailagi, kiliki i le ki "Tusi se tusi".
  3. Tusitusiga koluma "To" e tatau ona maeʻa ona tusa ai ma le tuatusi atoa o le imeli o le tagata e mauaina.
  4. Le ituaiga o meli meli faʻaaogaina e le afaina, talu ai soʻo se feʻau meli e fegalegaleai lelei ma le tasi ma le isi.

  5. Ua mafai foʻi ona toe faʻaopopo se isi tagata e mauaina le faʻaogaina o le kopi o le feʻau.
  6. I le ata lenei Mataupu Faaopopo se faamatalaga puʻupuʻu o le mafuaʻaga.
  7. A manaʻomia, e mafai ona e aumaia i lalo ni pepa faʻaopopo e faʻaaoga ai fale teu oloa a le lotoifale, [email protected] poʻo ni isi feʻau sa seʻi uma ona maua ma ni faila.
  8. O le autu tusitusiga poloka i luga o le itulau, tu i lalo o le toolbar, e tatau ona tumu i le tusitusiga o le apili.
  9. E mafai ona tuua le fanua i le avanoa, peitaʻi, i lenei tulaga, o le uiga o le lafoina meli ua leiloa.

  10. Lenei toe, e mafai ona configure le faiga o faasilasilaga, faamanatu, faapea foi ma le lafoina o tusi i se vaitaimi taimi.
  11. Ua maeʻa ona faʻatumuina poloka manaʻomia, i le pito i luga tauagavale i luga aʻe o le malae "To" kiliki i le ki "Lafo".
  12. I le lafoina, o le tagata e mauaina ia o le a vave ona mauaina le meli pe a faʻatagaina e lana meli ona talia lelei.

E pei ona e vaʻai, o le pusa meli mai le Mail.ru e le tele ese mai le Yandex ma e le mafai ona mafua ai ni faʻafitauli faʻapitoa i le taimi o le taotoga.

Leisi Gmail

O le tautua a le Google meli, e le pei o aʻafiaga na aafia muamua, o loʻo i ai se tulaga faʻapitoa tulaga, o le mafuaʻaga lea e masani ai ona faigata ona faʻatonutonu aga masani a le au amata. Ae ui i lea, i lenei tulaga, e tatau lava ona e faitau ma le faʻaeteete i faʻamatalaga uma i luga o le mata, e aofia ai ni laupepa.

I se faʻaopopoga i mea o loʻo i luga, e taua le tosina atu o oe i le mea moni o Gmail e mafai ona avea ma naʻo galuega e faia ile imeli. O lenei mea e faʻatatau tonu i le resitalaina o se teuga tupe i luga o isi 'upega tafaʻilagi, ona o le meli faiga ua faʻatinoina ii fegalegaleai lelei ma isi E-Meli.

  1. Tatala Google's official email service website ma saini i totonu.
  2. I le itu tauagavale o le Initaneti suʻega faamalama i luga ae o le vaega autu ma le tuʻufaʻatasia menu, saili ma faʻaaoga le faʻamau "Tusi".
  3. O lenei i le pito i lalo taumatau o le itulau o le a faʻaalia ai oe ma se faʻavae masani mo le fausiaina o se tusi e mafai ona faʻalauteleina i luga o faʻamalama atoatoa.
  4. Tusi i totonu o le pusa pusa "To" Imeli tuatusi o tagata e manaʻomia ona lafo lenei tusi.
  5. Mo le lafoina o le feʻau faʻatele taimi, faʻaoga se avanoa vavaeʻese i le va o tagata taʻuina patino.

  6. Faitau Mataupupei ona i ai muamua, e faʻatumuina pe a tatau ai, ina ia faʻamanino mafuaʻaga na ala ai ona lafo atu meli.
  7. Faʻatumu le laufanua autu e faʻatatau i ou manatu, aua nei galo le faʻaaogaina o le agavaʻa o le tautua e tusa ma le fauina o meli lafo.
  8. Ia maitauina pe a teuteu, e teuina na o ia le feʻau ma logoina oe i lenei mea.
  9. Mo le lafoina meli kiliki i le ki "Lafo" i le pito i lalo tauagavale o le tioata malosi.
  10. A e lafoina meli o le a avatu ia te oe se faʻasilasilaga.

Ole Gmail e pei ona silafia, e sili atu ile faʻaogaina o ile galuega nai lo le fesoʻotaʻi ma isi tagata e ala ile meli.

Rambler

O le Rambler eletonika pusa meli ei ai se sitaili foliga e tutusa lelei ma Mail.ru, ae i lenei tulaga o le faʻalavelave e leʻo maua ai ni foliga. I lenei tulaga, o lenei meli e sili sili talafeagai mo fesoʻotaʻiga ma tagata faʻaaoga, nai lo le faʻatulagaina o se fale faigaluega poʻo le lisi maisisi.

  1. Muamua lava, ulufale i le tulaga aloaia a le upega tafaʻilagi a Rambler Mail ma faʻamaeʻaina le lesitala ma le isi faʻatagaina.
  2. Ile taimi lava lalo ole laina folau pito i luga ile auaunaga ole nofoaga Rambler, saili le faʻamau "Tusi se tusi" ma kiliki i luga.
  3. Faʻaopopo i le pusa tusitusiga "To" Imeli tuatusi o tagata uma e mauaina, tusa lava pe o le a le igoa igoa?
  4. E poloka Mataupu faʻaʻupu se puʻupuʻu o mafuaʻaga o fesoʻotaʻiga.
  5. I lau filifiliga, tusa ai ma ou manaʻo, faʻatumu le vaega autu ole feau e faia ai le faʻaoga e faaaoga le toolbar pe a manaʻomia.
  6. A mana e tatau, faʻaopopo soʻo se faʻapipiʻi faʻaaoga le faʻamau "Faʻapipiʻi faila".
  7. Ua maeʻa ona fausia le apili, kiliki i le ki ma le saini "Lafo se tusi" i le pito i lalo tauagavale o le upega tafailagi faamalama.
  8. Ma le auala saʻo e fausia ai se feʻau, o le a lafoina atu ma le manuia.

Pei ona e vaʻai, i le taimi o faʻagaioiga o le auaunaga e mafai ona e aloese mai faigata e ala i le mulimulitaʻi i faʻavae taua.

I se faʻaiuga, i mea uma na taʻua i lenei tusitusiga, e taua le taʻu atu o le meli e leai se eseʻesega o galuega mo le tali atu i se tasi feʻau na lafo. I lenei tulaga, o le tali ua faia i totonu o se faatonu tuuto, lea, faʻatasi ai ma isi mea, o loʻo i ai se vave tusi mai le tagata lafo.

Matou te faʻamoemoe e mafai ona e atagia avanoa mo le fausiaina ma le lafoina o tusi e ala i masani meli auaunaga.

Pin
Send
Share
Send