VariCAD 2018-1.01

Pin
Send
Share
Send

Komepiuta-fesoasoani fesoasoani mamanu o se sili atu meafaigaluega mo inisinia polofesa. Ile taimi nei, e tele lava ia polokalame. O se tasi o latou ia o VariCAD, taulai muamua atu i le au mamanu ma masini fausia.

O lenei mea e talanoaina ai galuega autu a lenei CAD system.

Fausia ata e lua itu

Ole faʻatulagaga ole faiga ole komepiuta-fesoasoani uma na latou atiaʻe o le fausiaina ole ata. VariCAD o loʻo i ai se tele tele o mea faigaluega mo le tusia o ituaiga uma o mea faʻatupu mea e fai e sili ona lavelave fausaga.

Iloiloga otometi

O loʻo iai VariCAD mea faigaluega e mafai ai ona e fuaina uma auʻiliʻuga talafeagai o le ata na faia, pei o se faʻataʻitaʻiga, ole mata o le lio, le umi ole vaega ma le laufanua.

Oe mafai foi fuafua fuafua sili "alualu i luma" taua, pei o le taimi o inertia ma e oo lava i le tele o le mea.

Fausia 3D ata

O se mea ua iloa ai foʻi i le tele o polokalama CAD o le fausiaina o volumetric faʻataʻitaʻiga. Aemaise, o loʻo i ai i le polokalama iloilo. Ina ia faia 3D-ata o mea eseese, pei o vaega, VariCAD faʻaaoga le tele o mea eseese meafaigaluega.

I le faʻaopopoina o faʻailoga foliga, pei o le kofe, sipela, isi mea, ma isi mea, o loʻo iai foi isi mea sili ona faigata i mea e fai mo tagata ma fauga masini, pei o nati, nati, rivets, ma isi.

Auina mai Mea

Afai e faia se faʻataʻitaʻiga o soʻo se mea e te manaʻomia e tusi ai se vaega, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo ia te oe i se isi faila, ona e mafai lava ona e faʻauluina mai le mea mai totonu i lau ata.

Auina atu i fafo ata e pei o se ata

Ole VariCAD o loʻo iai se aoga aoga e mafai ai ona e faia se faila ma se ata i se tasi o foliga masani. O lenei ono ono aoga pe a fai, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻaalia le fua o au gaioiga i se tasi.

Lolomi

I le na o ni nai kiliki kiliki e mafai ona lolomiina lau galuega faʻaaogaina le fausia-i totonu meafaigaluega i VariCAD.

Lelei

  • Lautele galuega mo tagata faʻapitoa i le matata o inisinia masini;
  • Faigofie o fuafuaina.

Le atoatoa

  • Le faigofie tele faʻamatalaga;
  • Leai se lagolago mo le gagana Rusia;
  • Tele tau mo le atoaga.

O le VariCAD CAD polokalama o se sili tele meafaigaluega mo inisinia polofesa. O le polokalama ei ai le lautele lautele galuega mo le faia auiliiliga ata ma faia fuafuaina tuusaʻo ia i latou.

Sii mai VariCAD Trial

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Turbocad Polofesa Atenatura 3D ma le Ashampoo Le ata sili ona lelei

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
VariCAD o se komepiuta-fesoasoani-mamanu polokalama mamanuina mo masini fausia ma tagata mamanuina. Faʻatagaina oe e faia ni ata ma faia ni iloiloga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: VariCAD
Tau: $ 710
Tele: 92 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2018-1.01

Pin
Send
Share
Send