OneDrive 17.3.7076.1026

Pin
Send
Share
Send

Na faia le Microsoft OneDrive cloud storage, pei o isi galuega faapena, ina ia mafai ai e tagata faʻaoga ona maua se nofoaga i luga o 'auvaʻa e teu ai soʻo se faʻamatalaga. E le gata i lea, o le tautua e ese mai isi polokalame faapena, e fetaui lelei ona galue i le Windows OS ona o le tutusa tagata atiaʻeina.

Ofisa o tuʻufaʻatasiga

E tusa ai i lenei ao teuina, o se tasi o le sili ona taua mea e le tatau ona misia, e aofia ai i le mea moni o le lata mai ma le lata mai Windows 8.1 ma 10 o loʻo faʻaaogaina faiga faʻatulagaina ua i ai ma OneDrive vaega e le masani ai. I le taimi lava e tasi, e le mafai e lenei polokalame ona aveeseina mai le OS e aunoa ma le mauaina o se malamalama tele i le faʻatautaia o le faiga.

Vaʻai foi: Faʻatu le OneDrive i totonu o le Windows 10

Tuuina mai i luga, tatou o le a mafaufau i lenei ao auaunaga i le siosiomaga o le faagaoioia faiga Windows 8.1. Peitai, tusa lava ma lenei tulaga, o le mataupu faavae o le galulue faʻatasi ma OneDrive polokalama e le tele suiga.

E taua foi le faʻalogo i le mea moni o le OneDrive cloud service na iai se isi igoa - SkyDrive. O se faʻaiuga o lenei mea, i nisi o tulaga e matua mafai lava ona faʻafetaiaʻi le fale teu oloa mai Microsoft, lea ua lisiina o le SkyDrive ma o se amataga o le auaunaga fesiligia.

Fausia pepa i luga ole laiga

Ina ua maeʻa faʻatagaina i luga o le aloaʻia Microsoft 'upega tafaʻilagi ona faʻasolo atu lea i le amataga itulau o le OneDrive auaunaga, o le mea muamua e puʻeina lou mata o le mafai ona fausia ni ituaiga eseese o pepa. O le mea autu lava iinei o le tautua e masani ona faʻaauʻuina ma faʻatonu o nisi ituaiga o faila i luga o le maua fua - e faʻatagaina oe e faia ni folasaga poʻo tusi e aunoa ma le tuʻua o le ao teuina.

I le faʻaopopoga i le faʻatulagaina o le fauina ma le faʻaleleia o faila eseese, o le tautua e mafai ai ona e faʻatulaga le fausaga faʻaaoga e faʻaaoga le tele o faʻapipiʻi.

Faʻaopopoina pepa i le server

Ole mea autu ole Microsoft ao teuina ole lafoina o faila eseese i se tautua ma le le faʻatapulaʻaina vaitaimi o le teuina o faʻamaumauga. Mo nei mafuaʻaga, o tagata faʻaoga o loʻo tuʻuina atu i se poloka faʻapitoa faʻapitoa lea e faʻatagaina le faʻaopopo o faila i le teuina tuusaʻo mai le tagata faʻataʻitaʻia o le faʻagaioiga sisitema.

A utaina laupepa a tagata taʻitoʻatasi, soʻo se faila ma ni tuʻufaʻilau e otometi ona paʻu i le fale teu oloa

Vaʻai i Tala Faʻasolopito

E le pei o isi tautua faʻapena i luga ole laiga, OneDrive cloud storage e mafai ai ona e vaʻai i le talaʻaga o talu ai nei tatala pepa. Lenei mafai tele fesoasoani fesoasoani i tagata e maua avanoa i teuina mai le tele masini eseese.

Fetufaaiga faila

I le tulaga masani, pe a uma ona lafoina se faila i le OneDrive server, o loʻo i totonu o le faʻatapulaʻaina laulau, o lona uiga, o le vaʻaiga e mafai ona naʻo le faʻatagaina i luga o le tulaga. Ae ui i lea, o tulaga faalilolilo o soʻo se pepa e mafai ona suia e ala i le faamalama mo le mauaina o se sootaga i se faila.

I le avea ai o se vaega o le faila fefaʻasoaaʻi, e mafai ona lafoina se pepa e ala i fesoʻotaʻiga lautele pe ala i le meli.

Ofisa tioata

Faʻatasi ai ma isi faatonu o loʻo faʻaogaina i totonu, OneDrive e faʻaogaina i le Ofisa o le Lens, ma e mafai ona faʻaleleia atili le faʻaalia o le siʻitia o pepa. Aemaise lava, e faʻatatau lea i ata e, a maeʻa ona faʻaopopo i le teuina o mea, e maʻea ai lo latou amataga lelei.

Faʻatinoina o pepa mo punaoa a le isi vaega

I totonu o isi gaioiga o le ao teuina i fesili, e le mafai e se tasi ona le amanaiaina se avanoa pei o le faʻalauiloaina o pepa mai le OneDrive i tulaga tolu-nofoaga.

O se mea taua maitauina iinei o le auaunaga otometi tatala avanoa i le filifilia faila ma tuʻufaʻatasia se numera e mafai mulimuli ane faʻaaoga i luga o le upega tafaʻilagi po o le blog.

Vaʻai faila faʻamatalaga

Talu ai o le OneDrive teuina ua saunia ni tomai e faʻatagaina ai oe e galulue ma faila e aunoa ma le faʻaogaina o le faʻagaioiga o loʻo i ai, o loʻo i ai foʻi se poloka ma faʻamatalaga e uiga i se faila patino.

A manaʻomia, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona tusia ni faʻamatalaga e uiga i le tusitusiga, mo se faʻataʻitaʻiga, sui faʻailoga poʻo le faʻamatalaga.

Galue totogi suia

I luga o le resitalaina o le fou OneDrive cloud storage, o tagata taʻitasi e mauaina le 5 GB o le laʻasaga o avanoa avanoa i luga o le maua fua.

Ole tele o taimi, ole a maua fua, e ono le lava, ae a fua mai e mafai ona alu atu ile faʻaofiina o totogi totogi. Faʻafetai i lenei, o le fale faigaluega mafai ona faʻalauteleina mai le 50 i le 1000 GB.

Auaunaga Faigaluega

E pei ona e iloa, o loʻo fesoasoani Microsoft e faʻaaogaina le aufaʻailogaina le faʻaaogaina o oloa ua tatalaina. Le tutusa lava e mafai ona fai mai e uiga i le OneDrive auaunaga, lea ua tuʻuina atu atoa le itulau faʻapitoa e mafaufau ai i avanoa uma o ao teuina.

Soʻo se teuina mea totino e mafai ona talosaga mo se fesoasoani faʻapitoa e ala i faʻamatalaga.

Faasaoina pepa i luga ole PC

Polokalama OneDrive PC, ina ua maeʻa faʻapipiʻiina ma faʻagaioiga, faʻatagaina tagata faʻaaoga e sefe ai faʻamatalaga mai le ao tuʻu saʻo i le Windows OS. Lenei foliga vaʻaia e mafai ona faʻatulagaina e ala ile faʻasologa talafeagai vaega.

I le avea ai o se vaega o le faʻasaoina pepa, e taua le maitauina o le kalani faʻamatalaga o OneDrive mo PC faʻatagaina oe e sefe faila i luga o le sapalai. E mafai ona e faia lea mai le teuina i totonu o le tautua fesili i le aitema "Faasoa" i le RMB lisi.

Faila faila

Ina ua maeʻa ona faʻaaogaina le teuina o ao i totonu, o le tautua otometi otometi synchronizes le OneDrive vaega faila i le faʻagaioia siosiomaga faʻamaumauga ma faʻamatalaga i luga o le server.

I le lumanaʻi, o loʻo manaʻomia le faʻatonutonuina o fesoʻotaʻiga, e tatau ona iai ni gaioiga mai le tagata faʻaaoga, e aofia ai le faʻaaogaina o vaega talafeagai i le Windows OS.

Ina ia vave synchronize ao ma le lotoifale teuina, e mafai ona e faʻaaogaina le lisi PCM i le tuʻuina atu OneDrive vaega.

PC Avanoa Avanoa Tulaga

Faatasi ai ma isi mea, OneDrive PC polokalama e maua ai le gafatia e faʻatulaga faila avanoa i le taumatau-kiliki menu.

O lenei faʻataʻitaʻiga o le a sili talafeagai i mataupu e manaʻomia e momoli uma ai faila mai le tasi komupiuta poʻo le teuina o sefe i seisi faʻagaioia faiga i se taimi vave.

Faʻafoʻi mai ata ma ata i mea e teu ai

Ata ma vitio mo tagata taʻitasi taʻitasi e taua, o lea OneDrive faʻatagaina oe e faʻasolo atu i latou i le ao tuusao i le taimi o le faiga fausiaina.

Faʻaliliu seti i seisi komepiuta

Ole mea pito sili lea ona taua a le OneDrive ole faʻaopoopo atoa lea ole faʻagaioiga seti faiga. Ae peitaʻi, e faʻaaogaina na o mea lata mai i tulaga o fausaga o loʻo faʻaogaina i lenei ao teuina.

Ile faʻaaogaina o le OneDrive service, e faigofie ona e fesiuaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga i luga o le mamanu o le Windows OS.

Android nota lau

O se faʻaopopoga o le OneDrive mo masini feaveaʻi, o se faiga o faʻasilasilaga o suiga i soʻo se faila. Lenei e mafai ona aoga ma le numera tele o faila e faʻasoa.

Aunoa ma se initaneti

Mo mataupu pe a le Initaneti ono mou atu i luga o le telefoni i le taimi sese, o le ao teuina i totonu fesili tuʻuina atu offline avanoa i faila.

I le taimi lava e tasi, ina ia mafai ona faʻaaoga pepa talafeagai e aunoa ma le mauaina o le initaneti teuina, e muamua ona e manaʻomia le makaina o faila e pei ona leai.

Suʻe faila i le teuina

E pei ona masani ai i soʻo se teuina o ao, OneDrive tautua, tusa lava poʻo le a le ituaiga o polokalama faʻaaoga, e maua ai le agavaʻa e vave suʻe faʻamatalaga e ala i le totonu o le polokalama.

Lelei

  • Faʻamautuina o faila faila;
  • Lagolago mo tulaga talafeagai uma;
  • Faʻasalalauga masani;
  • Maualuga maualuga o le puipuiga;
  • Tele aofaiga o mea maua fua.

Le atoatoa

  • Totogi foliga;
  • Unhurried faila lafoina faagasologa;
  • Tusi Lesona lata mai o faʻamaumauga tuʻufaʻatasi.

O le OneDrive polokalama e lelei tele mo tagata e faʻaaoga malosi masini eseese mai Microsoft. Lenei e mafua mai i le mea moni e faʻafetai i lenei ao teuina, e mafai ona e faʻatulagaina se avanoa avanoa mo le sefeina o faʻamatalaga e aunoa ma le manaʻoga mo se isi lalagaina ma faʻapipiʻi.

Sii mai OneDrive mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Aveese le OneDrive i totonu o le Windows 10 Ao Mail.ru Yandex Tisiketi Google Drive

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
OneDrive o le Microsoft's cloud storage ma le sili atu faila faʻatonutonu tulaga, faʻalilolilo, ma lana lava faʻamatalaga i luga ole laiga o le Office.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Microsoft
Tau: leai se totogi
Tele: 24 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 17.3.7076.1026

Pin
Send
Share
Send