CSRSS.EXE faʻagasologa

Pin
Send
Share
Send

A e masani ona e galue ma le Windows Task Manager, e le mafai ona e fesoasoani ae matauina o le CSRSS.EXE mea o loʻo i ai pea i le lisi lisi. Sei o tatou vaʻai poʻo le a lenei elemene, taua tele mo le system ma pe o tumu i mea faigata mo le komepiuta.

Auiliiliga o CSRSS.EXE

O le CSRSS.EXE e faʻatino e le system file o le igoa lava lea e tasi. O loʻo iai nei i polokalama faʻataʻitaʻi uma a Windows, amata mai ile lomiga o le Windows 2000. E mafai ona e vaʻaia e ala ile faʻatinoina o le Task Manager (tuʻufaʻatasiga Ctrl + Siitiaga + Esc) i le tab "Faʻagasologa". O le faigofie auala e maua ai o le fausia faʻamaumauga i se koluma. Igoa ole igoa i mataʻitusi mataʻitusi.

E i ai se eseʻese CSRSS faʻagasologa mo vasega taʻitasi. O le mea lea, i luga ole masani PC, e lua faʻagasologa e faʻalauiloaina faʻatasi, ma i luga o komepiuta PC la latou numera mafai ona oʻo atu i le tele o pasene. E ui lava i lea, e ui lava i le mea moni sa faʻailoaina mai e mafai ona e lua, poʻo ni isi tulaga e tele lava faʻagasologa, e tutusa uma lava i le tasi CSRSS.EXE faila.

Ina ia mafai ona vaʻaia uma o CSRSS.EXE mea galue i totonu o le polokalama e ala i le Task Manager, kiliki i luga o le tusifaitau "Faʻaali faʻasologa o tagata uma e faʻaaogaina".

A maeʻa lena mea, afai o loʻo e galue i se masani, ae leʻo se-itu-faʻataʻitaʻiga o Windows, ona lua lea o vaega ole CSRSS.EXE o le a aliali mai i le Task Manager list.

Galuega

Muamua lava, o le a tatou iloa pe aisea e manaʻomia ai lenei elemene e le faiga.

O le igoa "CSRSS.EXE" o se faʻapuʻupuʻu mo "Client-Server Runtime Subsystem", o lona faʻaliliuga mai le Igilisi o le "Client-Server Runtime Subsystem". O lona uiga, o le faiga e fai ma ituaiga o soʻotaga fesoʻotaʻiga i le va o le tagata o tausia ma le 'auvaʻa vaega o le Windows system.

O lenei faiga e manaʻomia e faʻaali ai le vaega ata, o lona uiga o mea tatou te vaʻaia i luga o le ata. O le mea muamua lava, e aʻafia pe a tapunia le polokalame, faapea foi ma le taimi e uninstall ai pe faʻapipiʻi se autu. A aunoa ma CSRSS.EXE, o le a le mafai foi ona amata amataina faamafanafana (CMD, ma isi). O le faiga e tatau mo le faʻagaioiga o tautua tigaina ma mo mamao fesoʻotaʻiga i le kesi. O le faila o loʻo matou suesueina e faia ai foi isi filo OS i le Win32 subsistem.

E le gata i lea, afai ua maeʻa le CSRSS.EXE (e le afaina pe faʻafefea: faʻaletonu pe faʻamalosia le tagata faʻaaogaina), ona paʻu lea o le system, e iʻu ai i le faʻaali mai o le BSOD. O le mea lea, e mafai ona tatou fai atu o le faʻaaogaina o le Windows e aunoa ma le faʻagaioiga gaioiga CSRSS.EXE e le mafai. O le mea lea, taofiina e tatau ona faʻamalosia na o oe pe afai e te mautinoa o le suia i se siama mea.

Nofoaga faila

Seʻi o tatou suʻeina poʻo fea o i ai le CSRSS.EXE i luga o le mea malo. E mafai ona maua faʻamatalaga e uiga i lenei mea, faʻaaoga le Task Manager.

  1. Ina ua maeʻa le faʻaali galuega faʻatino o gaioiga o tagata uma faʻaaoga i totonu o le Task Manager, taumatau-kiliki i luga o soʻo se mea i lalo o le igoa "CSRSS.EXE". I le lisi lisi, filifili "Tatala nofoaga e teu ai faila".
  2. I totonu Tagata suʻesuʻe O le faʻatonuga o le faila o loʻo manaʻomia o le a tatalaina. E mafai ona e mauaina lona tuatusi i le faʻailoaina o le tuatusi pa o le faamalama. O loʻo faʻaalia le ala i le nofoaga faila o le mea. O le tuatusi e pei ona taua i lalo:

    C: Windows System32

I le taimi nei, o le iloa o le tuatusi, e mafai ona e alu i le faʻatulaga nofoaga o le mea e aunoa ma le faʻaaogaina o le Task Manager.

  1. Tatala Tagata suʻesuʻe, ulufale pe faapipii i lana tuatusi pa o le kopi kopi luga luga o le tuatusi. Kiliki Ulufale pe kiliki i le au o le aū i le itu taumatau o le address bar.
  2. Tagata suʻesuʻe o le a tatalaina le laiga faʻasino tusi CSRSS.EXE.

Faila e faailoa ai

I le taimi lava e tasi, o tulaga pe a o ese siama talosaga (rootkits) e faʻaʻofesa o CSRSS.EXE e le masani ai. I lea tulaga, e taua le faʻailoa o le faila e faʻaalia se vaega faapitoa CSRSS.EXE i le Task Manager. O lea, ia tatou saili i lalo o tuʻutuʻuga faʻailoilo tatau ona tosina lou mafaufau.

  1. Muamua lava, fesili e tatau ona aliali mai pe a fai o le Task Manager i le faʻaali auala o faʻagasologa o tagata uma e masani ai, nai lo le faigaluega sisitema, o le a e vaʻaia sili atu nai lo CSRSS mea. O se tasi o na mea e foliga mai o se siama. Pe a faʻatusatusaina mea faitino, mafaufau lelei i le faʻaaogaina o mea. I lalo o tulaga masani, o le tapulaʻa o 3000 Kb ua seti mo CSRSS. Faʻailoa i le Task Manager le faʻailoga talafeagai i le koluma "Manatua"O le sili atu o le tapulaʻa i luga o lona uiga o loʻo iai se mea o loʻo tupu

    I se faʻaopopoga, e tatau ona maitauina e masani lava o lenei faʻataʻitaʻiga e matua le utaina le tutotonu tutotonu (CPU). O nisi taimi e faʻatagaina e faʻateleina ai le taumafaina o punaoa a le CPU e oʻo atu i le pasene pasene. Ae, a o le uta i le fiasefulu o pasene, o lona uiga a le o le faila lava e viral, poʻo se mea e sese i le system atoa.

  2. I le Task Manager i le koluma "Tagata faʻaaogaina" ("Igoa Igoa") faafeagai le mea faitino o loʻo suʻesuʻe e tatau ona avea ma taua "Ofisa" ("FAATINOAfai o loʻo faʻaalia seisi tusitusiga e i ai, e aofia ai ma le igoa o le aufaʻamatalaga o loʻo iai nei, ona faʻapea lea ma se tulaga maualuga e mafai ona matou fai atu o loʻo matou feagai ma se siama.
  3. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻamaonia le moni o se faila e ala i le taumafai e taofi faʻamalosi lona faʻatino. Ina ia faia lea mea, filifili le igoa o le masalosalo mea "CSRSS.EXE" ma kiliki ile tusitusiga "Faamaʻa le gaioiga" i le pule pule.

    Ina ua mavae lena, e tatau ona tatala se faʻatalanoaga pusa, lea e fai mai o le taofia o le faʻatulagaina faʻagasologa o le a oʻo atu i le maeʻa o le polokalama. E masani, e te le manaʻomia e taofi, o lea kiliki i le ki Soloia. Ae o le foliga mai o lea feʻau, ua uma ona avea ma faʻamaoniga tuʻusaʻo e moni le faila. Afai o loʻo misi le feau, ia e mautinoa lava lona uiga o le tala o le faila e pepelo.

  4. Faʻapea foi, nisi faʻamatalaga e uiga i le moni aʻiaʻi o le faila e mafai ona mauaina mai ana meatotino. Kiliki i luga o le igoa o le masalosalo mea i le Task Manager ma le taumatau ki ki. I le lisi lisi, filifili Meatotino.

    O meatotino matala e tatalaina. Alu i le tab "Lautele". Gauai atu i le tapulaa "Nofoaga". O le auala i le faila nofoaga e tatau ona fetaui ma le tuatusi na matou taʻua i luga:

    C: Windows System32

    A faʻapea e taʻua mai isi tuatusi, o lona uiga e pepelo le faiga.

    I le tutusa tab latalata i le tapulaa Tele faila e tatau ona 6 KB. A faʻapea e eseese le lapoʻa iina, e pepelo le mea.

    Alu i le tab "Auiliiliga". Latalata ane le fuainumera Pule tau fatuga tatau ona aoga Microsoft Faalapotopotoga ("Kamupani Microsoft").

Ae o le mea e leaga ai, tusa lava pe ua ausia uma manaʻoga o loʻo i luga, o le CSRSS.EXE faila e mafai ona avea ma viral. O le mea moni o se siama e le gata e faafoliga ia lava o se mea faitino, ae e afaina ai foi se moni faila.

I se faʻaopopoga, o le faʻafitauli o le soona taumafaina o punaoa a le CSRSS.EXE faiga e mafai ona mafua mai e le gata i se siama, ae o le leaga foi i le tagata faʻaoga پروفائل. I lenei tulaga, e mafai ona e taumafai e "toe fola mai tua" le OS i se mea e toe faʻafou le nofoaga poʻo le fausiaina se fou faʻaoga tagata faʻaaoga ma galue ua uma ona i ai.

Aveesega taufaamatau

O le a le mea e fai pe a e iloa o CSRSS.EXE e mafua mai e le o le muamua OS faila, ae e ala i se siama? O le a matou faʻapea o le a masani oe antivirus le mafai ona faailoaina le faʻailoga leaga (a leai e te le iloa le faʻafitauli). O le mea lea, tatou te faia isi laasaga e aveese ai le faiga.

Metotia 1: Antivirus Scan

Muamua lava, siaki le saienisi ma le talitonuina aneti-siama scanner, mo se faʻataʻitaʻiga Dr.Web CureIt.

E taua le maitauina o loʻo fautuaina e suʻe le faiga mo siama e ala i le saogalemu auala o Windows, i le taimi na o na gaioiga e mautinoa o le faavae galuega o le komepiuta o le a galue, o lona uiga, o le siama o le a "moe" ma o le a sili atu faigofie ona maua i lenei auala.

Faitau atili: Ulufale Safe Mode ala BIOS

Metotia 2: Tusi Lesona Aveesea

A faʻaletonu le siaki, ae e te vaʻai manino lava e le o iai le faila CSRSS.EXE i le faʻatulagaga e tatau ona i ai, ona tatau lea ona e faʻaaogaina le faʻatulafonoina tuʻufaʻatasiga faʻatulagaina.

  1. I le Task Manager, faailoga le igoa e tutusa ma le mea sese, ma kiliki i le ki "Faamaʻa le gaioiga".
  2. Ina ua uma na faʻaaoga Avetaavale alu i le faʻatonuga nofoaga o le mea faitino. E mafai o soʻo se faʻatonuga vagana se faila "System32". Kiliki taumatau i luga o se mea faitino ma filifili Tapē.

Afai e te le mafai ona taofia le faʻagasologa i le Task Manager pe tape se faila, ona tapē lea o le komipiuta ma ulufale i le Safe Mode (ki U8 pe tuʻufaʻatasiga Sifi + F8 i le boot, fuafua i le OS version). Ona faʻataunuʻu lea o le faʻasologa o le tapeina o le mea mai le laiga o lona nofoaga.

Faiga 3: Faʻafou le System

Ma le mea mulimuli, pe afai e le o le muamua poʻo le lua metotia faʻaalia ua aumaia le faʻaiuga talafeagai, ma e te le mafai ona faʻateʻaina le siama faʻafitauli ua faʻafoliga pei CSRSS.EXE, le faiga o le toe faʻafoliga galuega ua saunia i Windows mafai ona fesoasoani ia te oe.

O le aano o lenei galuega o le e te filifilia se tasi o loʻo iai faʻailoga o loʻo i ai nei, e mafai ai ona e toe faʻafoi atoa le faiga i le taimi filifilia: afai e leai se siama i luga o le komupiuta i le taimi filifilia, ona faʻaitiitia lea o lenei mea faigaluega.

O lenei faʻatinoga o loʻo i ai foʻi le itu faʻasolo i le tupe siliva: pe a faʻapipiʻi polokalame pe a uma ona faia le isi itu poʻo se isi itu, sa faʻatulaga ia itu i totonu, ma isi - e afaina ai le auala lava lea e tasi. O le System Restore e le aʻafia naʻo faila a tagata, e aofia ai pepa aloaia, ata, vitio ma musika.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe fuatia le Windows OS

E pei ona e vaʻai, i le tele o taimi CSRSS.EXE o se tasi o le sili ona taua gaioiga mo le faʻagaioiga o le faʻagaioioiga faiga. Ae o isi taimi e mafai ona amataina i se siama. I lenei tulaga, e manaʻomia le faʻatinoina o le aveeseina o se faʻasologa e tusa ma fautuaga ua tuʻuina mai i lenei tusitusiga.

Pin
Send
Share
Send