Laʻu MTS mo le Android

Pin
Send
Share
Send

I se taumafaiga e tuʻuina atu i ana aufaʻatauʻaga ma le maualuga tapulaʻa o tautua ma faigofie ona faʻatautaia ai auaunaga faʻapitoa ma teuga tupe, o le Mobile TeleSystems feaveaʻi faʻaaogaina ua atiaʻe ma ofo atu le My MTS Android talosaga. Ina ia mafai ona maua faʻamatalaga e uiga i le paleni o teugatupe, tau faʻasologa o tau ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e ofo atu e le tagata faigaluega, faʻaaogaina My MTS mo Android o se tasi o sili ona talafeagai tali.

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le polokalama ma lesitala ma le numera telefoni, e toetoe lava a le toe manaʻomia le tagata tautua MTS e asiasi i le nofoaga tautua ma / pe faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani faʻapitoa i se isi auala - o gaioiga uma faʻatasi ma le teuga tupe feaveaʻi e mafai ona faia tutoatasi ma i soʻo se taimi, e te manaʻomia se telefoni poʻo le tablet ma le mea faʻapipiʻi meafaigaluega .

Vaega taua

Le masani ai faʻaaogaina My MTS galuega avanoa mo le tagata e faʻaaogaina le apalai i le taimi lava na maeʻa ai. O le laupepa autu e aofia ai mea uma e te manaʻomia - faʻamatalaga e uiga i le paleni, paleni o fegalegaleaiga i luga o le Initaneti, paketi minute, feau SMS, faʻapea foi ma faʻamau ki e fesuiaʻi i le vaʻaiga auiliiliga o faʻamatalaga i luga o tau ma auaunaga, le aofaʻi o ponesi ma le teuina o tupe i lau teugatupe feaveaʻi.

Mo tagata fai saofaga, e mafai ona faʻatautaia ni numera e mafai ona faʻaopopoina i le lisi o faʻaaoga, ona sui ai lea o avanoa i vaega uma o lau lava teugatupe mo faʻailoa uma.

Totogi ma totogi

Tele mataupu tau tupe e aliae mai ile tagata o tausia Mobile TeleSystems kamupani mafai ona foia i le vaega "Totogi ma totogi" Laʻu MTS talosaga. A maeʻa ona sui ile suʻega talafeagai, tau faʻatonutonu ole tau, vaʻaia le talaʻaga o le mauaina o tupe i le teugatupe, faʻatu le filifiliga ua avanoa "Totogi totogi" ma le fesuiaʻiga i se tasi auala e toe faʻatumu ai le paleni.

Le Initaneti

Avanoa i le lalolagi tele auala e ala i le faʻaaogaina o auaunaga na tuʻuina mai e se tagata faʻatautaia feaveaʻi vaega taua o le faʻagaioiga o le toetoe o soʻo se taimi nei atamai telefoni. Ina ia faʻatautaia ai le faʻasologa o pili i tulaga o le mauaina o le ulufale atu i le Initaneti, faʻaopopo faʻaopopo isi auala, faʻaaoga le vaega "Initaneti" i laʻu MTS.

Faʻaopopo i le pito i luga, pe a uma ona alu i le laupepa "Initaneti" o le tagata faʻaaoga o loʻo tuʻuina atu i faʻaopoopoga, e masani ona aoga filifiliga - Tuufaatasi Initaneti e tufatufaina feʻau maua i isi masini, faʻapea foʻi ma le tautua "Siaki le saoasaoa".

Lafoga

Mo le filifilia o se pili fuafuaina e faʻafetaui manaʻoga ma faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, e tatau ona faʻaaogaina e le tagata faʻataʻitaʻi MTS le vaega "Totogi" i le Android talosaga My MTS. O iinei e mafai ona maua faʻamatalaga auiliili e uiga i le tau ma le aofaʻi o minute na tuʻuina atu mo valaʻauga i atunuʻu eseʻese, le tele o feoaiga, ma isi. E le gata i lea, e mafai ona maua faʻamatalaga e uiga i tagata uma o loʻo aoga ma avanoa e alu ai mo se numera faʻapitoa o pili o tau.

Ina ua uma ona filifilia o le mea e sili ona lelei afifi, e mafai ona vave suia tuutuuga mo le faʻaaogaina o le 'auʻaunaga tautua i le oomiina toetoe lava o le faʻamau ki luga o le lau suiga.

Auaunaga

O isi tautua, e fesoʻotaʻi i le talosaga a le pule o le numera MTS, o loʻo avea ma se vaega o soʻo se fuafuaga fuafua e faʻalautele ai agavaʻa a le tagata lesitala. Faʻamasani i le lisi o gaioiga filifilia, latou faʻaleaogaina, faʻapea foʻi ma le filifilia ma le fesoʻotaʻiga o mea fou sa leʻi faʻaaogaina o loʻo faia i le vaega "Auaunaga" i laʻu MTS.

Roaming

Tagata MTS tagata faimalaga o loʻo faimalaga tele i Rusia ma / poʻo le lalolagi e masani ona fiafia i le ono sefeina o tupe na faʻaalu i feʻaveaʻi feʻaveaʻiga pe a latou masani ona faʻaaogaina le tautua a le auvaʻa i fafo atu o le itulagi. Fuaiupu Roaming O laʻu MTS e maua ai avanoa i faʻamatalaga e uiga i le tau o valaʻauga i nofoaga mamao, faapea foi ma mea faigaluega mo le faʻatulagaina o se tau faʻasologa mo le mauaina o auaunaga fesoʻotaʻiga i fafo.

Ponesi ma meaalofa

E le gata i galuega faʻavae a le faʻatautaia o se telefoni feaveaʻi ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, E faigofie ona faʻaaogaina e tagata faʻaaogaina le MTS le tautua a le tagata faʻatuatuaina. I vaega MTS Ponesi ma le "Meaalofa" Tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i faʻaputuga togi ma e i ai le avanoa e filifili ai se taui mo le tautinoga i le tagata faʻafoe.

Faʻafiafiaga

Faʻafiafiaga avanoa i Laʻu MTS, e ui i le vaiti vaʻai o le mea faigaluega, o loʻo iai. I le vaega talafeagai o le tusi talosaga, e mafai ona maua (e le o saʻoloto!) Avanoa e faitau lauiloa ma taʻutaʻua lolomi lolomi, faʻapea foi ma le faʻalogo i musika lauiloa.

Oloa

E pei ona outou silafia, i le aotelega o gaioiga a le kamupani Mobile TeleSystems, faʻaopopo atu i le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, e aofia ai ma le faʻatau atu o masini eseese o aso nei e fesoʻotaʻi ma le lalolagi o masini feaveaʻi i le tasi tikeri poʻo se isi. Mo le mauaina o faʻamatalaga i luga o tuʻufaʻatasiga o oloa ma tau na ofo atu e le kamupani, faʻaaoga le vaega "Faleoloa luga ole laiga" i laʻu MTS. O le mea moni, pe a uma ona filifilia se oloa, le avanoa e faia ai se faʻatauga ua avanoa e ala i le tuʻuina atu o se faʻatonuga ma le filifilia o se kilivaina auala tuusaʻo i le tusi talosaga.

Afai e le o se mea faʻamuamua le auala o le faʻatau mai le Initaneti, o le tagata o loʻo maua le avanoa e vave maua ai le faleoloa MTS lata mai i luga o le faʻafanua faʻaalia i luga o le lau pe a e alu i le vaega "Faleoloa", ma asiasi i le nofoaga o faʻatau mo se faʻamatalaga sili atu ona masani faʻatatau ma oloa ofo.

Lagolago

Ina ua maeʻa le faʻaalia o le Android mea faigaluega i luga o le telefoni, lea e mafai ai ona e mauaina uma galuega a le MTS tagata fai a le tagata lava ia tala, o le manaʻoga e asiasi atu i ofisa o le tagata faʻafoe e maua ai le fesoasoani a le au faʻapitoa faʻapitoa e mou ese atu. Liliu atu i le vaega "Lagolago" O aʻu talosaga a le MTS, o faʻamatalaga e uiga i numera o fesoʻotaʻiga, tali i fesili e masani ona fesiligia e tagata o loʻo faʻaaogaina, ma le fesoasoani a le mea faigaluega o loʻo avanoa mo le tagata.

Valaʻau lelei

Mo le tautua a le MTS, o loʻo tuʻuina mai ai le tele o tagata ma tautua fesoʻotaʻiga, o le mea taua tele le iai o le faʻaalia o manatu ma tagata o loʻo faia auaunaga. Faʻamatalaga na tuʻuina mai e le fesoasoani faʻaaogaina le tagata o le My MTS talosaga e ala i le vaega aoga "Fesootaiga lelei", faʻataga oe e sili atu le saʻo e iloa faʻafitauli o loʻo i ai i le telefoni feaveaʻi ma faʻateʻa mea leaga i se lelei e mafai ai.

Widgets

O se sili talafeagai auala e vave maua eseese faʻamatalaga mai se Android talosaga e aunoa ma le tatalaina o se widget mo lau laupepa. O laʻu MTS e sau ma le seti o widget i lapisi ma sitaili. I le filifilia o se tasi o le elemene elemene i lau tofo, oe mafai ona maua vave faʻamatalaga e uiga i le teuga paleni, minute totoe, feaveaʻi ma SMS, na o le tatalaina o le masini mata.

Lelei

  • Maea toe faʻaogaina le aoga o le MTS tagata faʻapitoa a teugatupe a le tagata lava ia, ae o avanoa i le pulega ua faʻatulagaina i se sili atu faʻalelei auala mo le tagata faʻaaoga;
  • Po nei faʻa-Rusia gagana.

Le atoatoa

  • I nisi o tulaga, o le talosaga faʻasolosolo lemu;
  • Avanoa o faʻasalalauga.

My MTS Android talosaga o le saoasaoa ma sili ona faigofie auala e ulufale ai i agavaʻa a se tagata faʻapitoa teugatupe a le tagata lava ia i se tasi o sili ona tele faʻagaoioiga feaveaʻi i le Rusia Federasi. O lona aoga faʻatagaina oe e faʻatautaia atoatoa auaunaga ma pulea le feaveaʻi o tupe i luga o se telefoni feaveaʻi, tusa lava po o le a le aso o le aso poʻo le nofoaga o le tagata faʻaaoga.

Sii mai lau MTS mo Android mo saoloto

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send