Maua fua Vitio Alu ma Rotate 1.1.35.831

Pin
Send
Share
Send

Soʻo se galuega ma ata vitio e faia lea i faatonu faʻapitoa. Le tele o taimi, latou ua faʻaauʻuina ma se seti o mea faigaluega ma galuega e sili ona lelei mo lenei. Peitaʻi, e i ai le polokalama faʻapitoa e naʻo le tasi faʻagaioiga. O le aso o le a tatou vaʻavaʻai atu ai i se tasi o ia sui - Free Video Flip and Rotate, o lona tiute taua o le flip video.

Galue ma vitio

O galuega uma o loʻo faia i le tasi faamalama, lea e faʻapipiʻi ai le vitio. O loʻo faʻaalia le tulaga muamua i le itu tauagavale, ma le teuteuga faʻaali i le itu taumatau. Lalo o pulega talafeagai ma nisi faʻaopopo foliga. Tatalaina se faila o loʻo faia e le toso ma togi pe ala ile suʻega o loʻo fausia i totonu.

Matamata i le ata

Sei o tatou vaʻai i le galuega autu o le Free Video Flip and Rotate - faʻafefeteina ata. Ole faʻagaioiga o loʻo faʻatinoina i le faʻaaogaina o mea faigaluega faʻapitoa. O u maʻa e faʻailoa le itu o le a faʻatautaia le ata. Suiga e mafai ona maitauina vave ile itu taumatau o le mata.

Liua

O le polokalama ofoina se faʻaopoopoga foliga - liua i le tasi o le lima faʻailoga. O le lima na te tatalaina ina ua maeʻa faʻatauga le vaega sili ona taua. Le gaosi gaioiga lava ia e le tele se taimi ma e le aveina le tele o le tino.

Faʻamolemole ia matau o le lelei ma le bitrate o le vitio ua filifilia i le sefe faamalama. O laina i le pop-up menu o le a suia e fuafua i le faʻatulagaina faʻapitoa. Uma filifiliga lauiloa o loʻo i ai, ae e le mafai ona filifilia le vaega fuaitau.

Hotkeys

Faʻaaogaina Free Vitio Fati ma Rotate e sili atu faigofie pe a fai o oe faʻapipiina keyboard auala 'alo. Latou te fesoasoani ia te oe e vave faʻatumu nisi faʻagasologa, mo se faʻataʻitaʻiga, amata le taʻalo pe faʻafilemuina le ata. O ki e le mafai ona faasaʻosaʻoina.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • E le tele se avanoa;
  • Faigofie ma faigofie vavalalata.

Le atoatoa

E leai ni mea sese i le faʻaaogaina o le Free Video Flip ma Rotate.

I lenei iloiloga e oʻo i le iuga. O lenei polokalama o le a aoga tele mo i latou e faʻaaogaina na o latou e manaʻomia le susueina o le ata pe faia se faigofie faʻaliliu. Leai ni isi mea e avanoa.

Siiina mai Free Vitio Flip ma Rotate Free

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Hamster Free Vitio Faʻaliliuina Maua mai Vitio i MP3 Tagata liliu mai iWisoft Free Vitio Faʻaliliuina Soʻo se Video Faʻaliliuina fua

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Free Vitio Flip ma Rotate o se faigofie saoloto polokalama ua mamanuina faʻapitoa e faʻatino se tasi gaioiga - video rotation. E faigofie ona faʻatautaia ma e le aveina se tele avanoa i luga o le komepiuta.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: DVDVideoSoft
Tau: leai se totogi
Tele: 32 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.1.35.831

Pin
Send
Share
Send