Android tagata folau tagata folau

Pin
Send
Share
Send


Avea o se tagata e masani ona savali pe feʻaʻei se peʻa, o le i ai o le folau i luga o lau Android telefoni ma foliga aoga e le mafai lava i se auala. Tatala le auala i se mea faʻapitoa i luga o le faʻafanua, faʻaali le nofoaga e mafai ona po poʻo sina meaʻai, tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i feʻaveaʻiga lautele i se taulaga le iloa. O nisi talosaga e mafai ona tuʻuina atu mea uma, naʻo le filifili ma faʻapipiʻi i luga o lau masini. Mafaufau i ni taʻutaʻua Android e mafai ona fesoasoani i se tagata savali faʻataʻamilo feoaʻi solo i se nofoaga le iloa.

Faafanua: Felauaiga ma Navigation

Faʻafanua ma le GPS faʻatautaia mai le au atiaʻeina le tetele Google. Le polokalama taatele masani faʻasalalauga e i fafo atu o le pusa i luga o le tele Android telefoni. Afai o oe o se tagata savali ma manaʻomia se taiala, Google faʻafanua mafai faigofie fesoasoani.

O le tagata folau o le a faʻatupuina le auala i ni auala eseese, faʻaali ata o le nofoaga o loʻo siomia ai oe. O le a ia faʻailoa atu e uiga i mea tau femalagaʻiga, lea e mafai ona ave oe i le mea e te manaʻo ai. Aua le misia mea aoga i le ituaiga faleoloa, fale talavai, ATMs ma isi faʻalapotopotoga. E mafai foʻi ona faʻaoga le kata i fafo atu, pe a maeʻa ona e aumaia i lau masini.

Tuʻu mai faʻafanua: Felauaiga ma folauga

Yandex.Navigator

O le isi talosaga mai se lauiloa lauiloa e ofoina atu i le au fai pisinisi le tele o aoga ma sili ona aoga auaunaga. O le tagata folau mai Yandex e faʻatino atoatoa ana galuega. E i ai se faigofie Ofisa, vavave vave ni nai fesuiaiga o le auala. Afai i le ala i le nofoaga manaʻomia e te vaʻaia se mea manaia poʻo se ituaiga o mea e tupu lea e ono faʻalavelave i le gaioiga, oe mafai ona tuʻuina se manatu e uiga i le mea na tupu i luga o le faʻafanua.

A maeʻa ona faʻasalalauina, o isi tagata faʻaoga o le a vave vaʻaia o latou luga latou Android masini. O mea lelei faʻaopopo, e mafai ona tatou iloa se suiga i le faigofie lanumeamata tafailagi o le faʻatautasi faʻaaogaina i taʻitasi navigator, i nisi o isi i le tulaga o se taʻavale mai le ata tifaga "Transformers", o se jeep ma le tele o isi. E ese mai i leo masani a tamaʻitaʻi ma tama, o le leo a le tagata faasalalau na le tuʻuʻesea, o le talosaga o loʻo iai foi leo o nisi tagata faʻatino a Rusia ma tagata mai ata tifaga. I le faʻavaʻa o lenei mataupu, o loʻo i ai pea le minus e tasi - o loʻo taulaʻi lava i avetaʻavale, ma na mafai ona feagai ma tulaga i le tulaga sili ona maualuga.

Sii mai Yandex.Navigator

IINEI WeGo

Ose tamaʻi talosaga lea e faʻatau foʻi i tagata savavali. IINEI WeGo offline faʻafanua, faʻatusatusa i faʻaoga muamua, maua se tamai seti o gaioiga. Ae afai o oe o faimalaga na o oe, ona fesoasoani ai lea o le tagata folau i le saoasaoa auala fuafuaina pe tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le pasia femalagaiga lautele.

A faimalaga i isi taulaga ma atunuʻu, o le a ia faʻailoa mai le mea e te maua ai se meaʻai, faia faʻatau ma saili isi nofoaga aoga. Fai galuega i fafo ae tiaʻiina faʻafanua o le nofoaga manaʻomia foi le amanaiaina. Ma o iinei le leai o se folau faʻaiʻuga i faila ma le tele o aofaʻi manatua, talu ai e leai se faʻaletonu e ala i le taulaga (ina ia maua lau taulaga e tatau ona e siiina mai se faila fuaina e uiga i 500 MB).

Sii mai ii LENEI WeGo

FAAFETAI

O se atamai faʻataʻoto i lana galuega, e ofoina atu e le itiiti le manaia galuega nai lo gaioiga muamua. O faʻafanua mi ua i ai i ana auupega tutusa agavaʻa faʻapitoa e pei o tusi talosaga o loʻo talanoaina i luga. Lenei ma offline auala ma utaina faʻafanua, ma aoga nofoaga i le ituaiga o faleaiga manatu, faleoloa ma isi mea.

Le iai o auala savali ma le faʻapipiʻiina o faʻailoga eseese poʻo le faʻaopopoina o nofoaga leiloa i luga ole faʻafanua e le faia ai le MAPS.ME sili faʻatosina pe a faʻatusatusa i tagata tauva. Talu ai nei, ma le atinaʻeina o laina i luga ole laiga i luga o le initaneti, sa tuʻufaʻatasia lelei le tuʻufaʻatasia o le taʻavale iloga Uber iinei, lea e mafai ona valaʻau e aunoa ma le faʻaogaina o le talosaga aloaʻia.

Sii mai le MAPS.ME

MapFactor GPS Navigation Faʻafanua

O le tagata folau mulimuli i le aoina, galulue ma faʻafanua mai punavai lua (OpenStreetMap ma TomTom). A e ulufale mai i le tusi talosaga, o le a manaʻomia le filifilia poʻo fea o le ae faʻaaogaina. I se mea faigata tele, ae i le taimi lava e tasi o loʻo i ai se ato atoa o faʻatinoga mo galuega sili ona lelei ma le faʻataʻotoina auala. I le faʻaopopo i le fausiaina o le gaioiga e le apalai lava ia, e mafai foʻi ona faia lenei mea i le lima, e faʻaalia ai nisi vaega i le taimi muamua.

A o faʻatautaia ni faʻafanua, e mafai ona e faʻatulagaina nofoaga faʻasaina ina ia le faʻasino manatu e le amanaia lenei vaega i le taimi e fausia ai se auala. Ose mea taua tele ole faʻaaogaina "Faʻamanatu se auala", lea o le a fesoasoani ia te oe e vaʻai muamua i nofoaga o meaʻai, o le po ma isi faʻamatalaga taua o le malaga loma. O le tulaga le lelei o le polokalame: o le le mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le muamua downloadina ni kata, o loʻo fautuaina e faia i le amataga muamua.

Sii mai ile MapFactor GPS Navigation Maps

Faʻamaumauga o tagata folau o loʻo iai i se tulaga lautele e mafai ona umi se taimi ma latou galulue uma i le tulaga tutusa. Ae o tusi talosaga o i luga ua aofia uma ai galuega e mafai ona e mafaufauina. Ma o le a le mea e faʻaoga i le tagata faʻaaoga.

Pin
Send
Share
Send