Keyboard siaki i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

O le keyboard o le autu masini masini mo le ulufale atu i faʻamatalaga i totonu o le PC poʻo le komepiuta feaveaʻi. I le faʻagasologa o le galuega ma lenei manipulator, e le mafai ona aliaʻe taimi le fiafia pe a ki ki, o amio tatou te kiliki i totonu ua ulufale, ma isi. Ina ia foia lenei faʻafitauli, e tatau ona e iloa tonu le mea o loʻo taoto ai: i le inisinia o le mea faigaluega sao poʻo le polokalama e te tusia ai. Ole mea lea e mafai ai ona fesoasoani ia tatou auaunaga i luga ole laiga mo le suʻega o le meafaigaluega autu.

Faafetai i le i ai o nei punaoa luga o le initaneti luga o laina, e le toe manaʻomia e tagata faʻapipiʻi polokalama, e le masani ona maua fua. Ole keyboard keyboard e mafai ona faia i ni auala eseese ma e tofu lava le latou ma lona faʻaiʻuga. E te aʻoaʻo atili e uiga i lenei mea i se isi taimi.

Tofotofoga o se masini faʻaaogaina luga o le initonetiE i ai ni mea lauiloa tautua mo le siakiina o le saʻo galuega a le manipulator. Uma i latou eseese teisi i le metotia ma auala i le faiga, ina ia mafai ona filifili le tasi latalata ia te oe. Uma punaoa web a virtual keyboard, lea o le a faʻataʻitaʻia lau masini, ma faʻataga ai oe e iloa se malologa.

Metotia 1: Initaneti KeyBoard Tester

O le tagata suʻe muamua i le fesili o le Igilisi. Peitaʻi, e le manaʻomia le malamalama o le Igilisi, aua e tuʻuina atu i le upega tafailagi le numera o galuega e manaʻomia e siaki ai lau masini mo le lolomiina. O le mea taua pe a siaki i lenei 'upega tafaʻilagi o le mataala.

Alu i luga o le Online KeyBoard Tester

  1. Fetaomi ki faafitauli tasi lava ia ma siaki o loʻo faʻamanatuina toatasi i luga o le komipiuta tafailagi. Ua uma ona omia ki ki e faʻatatau i na mea e leʻi ootia: o le faʻamalama o le ki e amata susulu atili. O lea o loʻo tilotilo i luga o le tulaga:
  2. Aua neʻi galo e fetaomi le ki NumLock pe afai e te manaʻo e siaki le poloka NumPad, a leai o le a le mafai e le tautua ona faʻagaioia ki talafeagai i luga o le masini input input.

  3. I le faamalama tautua e iai le laina mo le taina. A e oomiina se ki poʻo se tuʻufaʻatasiga, o le faʻailoga o le a faʻaalia i se isi koluma. Toe setiina mea i le faʻamau "Toe setiina" i le taumatau.

Gauai atu! O le tautua e le faʻailoga iloga faʻamau faʻamau i luga o lau keyboard. I le aofai e 4: Sifi, Ctrl, Alt, Ulufale. Afai e te manaʻo e siaki taʻitasi ia, kiliki taʻitasi taʻitasi ma vaʻai i le iʻuga na maua i le virtual manipulator window.

Metotia 2: Key-Suʻega

O le aoga o lenei 'auʻaunaga e tai tutusa ma le muamua, ae o loʻo i ai le sili atu le manaia mamanu. Pei o le mataupu i le punaoa muamua, o le faʻavae autu o le Key Suʻega o le faʻamaonia lea o mea taua uma o loʻo saʻo tonu. Ae ui i lea, e i ai laiti mea lelei - o lenei 'upega tafaʻilagi o le Lusia-gagana.

Alu i le Key-Test auaunaga

O le keyboard keyboard i luga o le Key Test service o faʻapea:

  1. Matou te o atu i le 'upega tafaʻilagi ma kiliki i faʻamau o le manipulator, i le isi itu siakiina le saʻo o latou faʻaaliga i luga o le lau. O ki na faʻamau muamua atu ua faʻapupulaina atili faʻaulaula nai lo isi ma ua paʻepaʻe. Vaʻai poʻo faʻafefea ona faʻataʻitaʻi:
  2. Ma faʻaopopoa, o faʻailoga na e tulia i le seti faʻasologa o loʻo faʻaalia i luga aʻe o le keyboard. Manatua o le amio fou o le a faʻaalia i le itu tauagavale, ae le o le itu taumatau.

  3. O le tautua e maua ai se avanoa e siaki ai le sao saʻo o le isumu ki ma lana uili. O le soifua maloloina faʻailoga mo nei mea o loʻo i lalo o le virtual input device.
  4. E mafai ona e siaki pe o le faʻamau e galue aʻo faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, tuʻu i lalo le manaʻomia taua ma vaʻai se elemene maualuga i lanumoana luga o le tafailagi sao masini. Afai e le tupu lea mea, ona e iai lea faʻafitauli i le ki filifilia.

E pei ona iai i le faiga muamua, e manaʻomia le fesuiaʻi faʻasolosolo ki o loʻo siaki ai a latou faʻatinoga. I luga o le pupuni, o le tasi o kopi e lua o le a faʻaalia o se tasi faʻamau.

O le suʻega o lau keyboard o se faigofie ae faʻatonutonu le galueaʻina. Mo suʻega atoa o ki uma, e manaʻomia le taimi ma le tausiga sili. A maua se faʻaletonu e maua pe a maeʻa le suʻega, e aoga e toe faʻaleleia le vaega ua taʻe pe faʻatau se mea fou. Afai, i se tusitusiga tusitusiga tagata, o ki na tofotofoina e le galue atoatoa, ae latou galulue i le taimi o le suʻega, ona e iai lea faʻafitauli ma le polokalama.

Pin
Send
Share
Send