Infix PDF Faatonu 7.2.3

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o ata sili ona lauiloa mo le faitauina o pepa ole PDF. E faigofie e tatala, teuteu ma tufa le faila. Ae ui i lea, e le o tagata uma e mafai ona i ai se mea faigaluega i luga o le latou komepiuta e vaʻai ai pepa aloaia i lenei faʻatulagaina. I totonu o lenei tusitusiga o le a tatou iloiloina le Infix PDF Editor polokalame, e mafai ona faia gaioiga faʻatasi ma ia faila.

Infix PDF Editor o se faigofie, faigofie shareware meafaigaluega mo galulue ma le faʻatulagaina * .pdf. E i ai ni aoga aoga, lea o le a tatou talanoaina atili auiliili mulimuli ane i le tusitusiga.

Ua tatalaina le PDF

Ioe, o le muamua ma le galuega taua o le polokalama o le faitauina pepa i PDF format. Faatasi ai ma se faila matala, e mafai ona e faia le tele o togafiti: kopi tusitusiga, mulimuli i soʻotaga (pe a iai), sui fon, ma isi.

Faaliliuga XLIFF

Faatasi ai ma lenei polokalama, e faigofie ona e faʻaliliu lau PDF i isi gagana e aunoa ma le tele o taumafaiga.

PDF foafoaga

I le faʻaopopoga i le tatalaina ma le faʻatonutonuina o tusitusiga PDF ua maeʻa ona faia, e mafai foi ona e faʻaogaina le mea na fausia e fausia ai pepa fou ma faʻatumuina i latou i mea taua.

Pulea vaega

O loʻo i ai i le polokalama se pusa faʻatonutonu e aofia ai toetoe o mea uma e manaʻomia i le galueina ma PDF faila. E talafeagai lenei i le tasi itu, ae mo nisi tagata e faʻaogaina le foliga e sili atu le mamafa. Ae afai se mea i le ogatotonu o le polokalame faʻalavelaveina oe, e mafai ona faigofie ona tape lenei elemene, talu ai toetoe o le vaʻaiga faʻaaliga uma e mafai ona faʻapitoa pei ona e manaʻo.

Mataupu

O lenei mea faigaluega e aoga tele i faatonu o soʻo se nusipepa poʻo mekasini. Faʻaaoga ai, e mafai ona e filifilia poloka o lapopoa eseese, lea o le a faʻaaogaina mo le faʻatonu faʻaali poʻo le faʻatau atu.

Galue ma tusitusiga

I totonu o lenei polokalame, e tele lava mea faigaluega ma faʻatulaga mo le galue ma tusitusiga ile PDF pepa. Lenei o loʻo i ai se faʻaofi, ma le iʻuga i le iʻuga numera, ma le faʻapipiʻiina o isi taimi, faʻapea foi ma le sili atu, lea o le a avea le tusitusiga i le pepa e sili atu faigofie ma sili atu ona matagofie.

Pulega o meatotino

E le naʻo le ituaiga ituaiga mea e mafai ona faʻatonutonu i totonu o se polokalama. Ata, soʻotaga, ma e oʻo lava i poloka tuʻufaʻatasia o mea ua toso.

Pepa Puipuiga

O se aoga aoga tele pe a fai o lau PDF faila o loʻo i ai faʻamatalaga e le tatau ona vaʻaia i isi tagata. O loʻo faʻaaogaina pea le galuega lea e faʻatau atu tusi, ina ia naʻo i latou e i ai lau faʻamatalaga e mafai ona maimoaina le faila.

Faaali auala

Afai o le saʻo o le nofoaga o mea taua e taua ia te oe, ona i lenei tulaga e mafai ona suia i le auivi auala. I lenei faiga, o pito ma tuaoi o poloka e iloa gofie, ma o le a avea atili sili atu ona talafeagai le faʻatulagaina o latou. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻatulagaina le faipule, ona e faʻaola ai lea ia te oe lava mai faʻataʻamilosaga sese.

Saili

E le o le sili ona taua galuega a le polokalame, ae o se tasi o sili ona taua. A le faʻapipiʻi e tagata atiaʻe, ona tele lea o le fesili e tutupu mai ia i latou. Faʻafetai i le sailiga, mafai ona vave maua le fasi vaega e te manaʻomia, ma e te le tau i lalo i lalo mo le pepa atoa.

Saini

Pei ona i ai i le tulaga o le faʻatulagaina o se tusipasi, o lenei faʻatinoga e talafeagai mo tusi tusitala e faʻapipiʻi se faʻailoga faʻapitoa e faʻamaonia ai o oe o le tusitala o lenei pepa. E mafai ona matua ata uma, e tusa lava pe o loʻo i totonu o le vector poʻo pixels. Faʻaopopo i le saini, e mafai ona e faʻaopopoina se faʻailoga vai. O le eseʻesega i le va o le lua o le faʻailoga vai e le mafai ona faʻatonutonuina pe a uma ona faʻapipiʻiina, ma le saini e mafai ona faigofie faʻatulagaina e pei ona e finagalo.

Faaletonu siaki

Ina ua fausia, faʻasaʻosaʻo, poʻo le sefeina o se faila, e ono tupu ai ni tulaga le maalofia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tupu se faʻaletonu le mana, pe a fai o se faila faila ua faia, mea sese e ono tupu ina ua tatalaina i isi PC. Ina ia aloese mai lenei mea, e sili atu le vave toe siaki e faʻaaoga ai se galuega faʻapitoa.

Lelei

  • Gagana Lusia;
  • Faigofie ma customizable Ofisa;
  • Tele isi faʻagaioiga.

Le atoatoa

  • Suavai faʻailoga i le demo mode.

O le polokalama e matua lautele fetuutuunai ma ua lava mea aoga meafaigaluega e fiafia ai soʻo se tagata faʻaaoga. Ae o nai mea e lelei atoatoa i lo tatou lalolagi, ma, o le mea e leaga ai, o le faʻalauiloaina o le polokalama o loʻo avanoa ma se faʻailoga vai i au tusitusiga uma teuteuina. Ae afai o oe o le a naʻo le faʻaaogaina o lenei polokalama e faitau tusi PDF, ona le foliga mai ai lea o lenei minus i luga o le aoga o le polokalama.

Download Trial Version o le Infix PDF Editor

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

VeryPDF PDF Faatonu Pdf faatonu Foxit Alualu i luma PDF Editor Taaloga faatonu

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Infix PDF Editor o se polokalame mo le faitauina, fausiaina ma le faʻatonutonuina o pepa PDF ma se fesoʻotaʻiga talafeagai ma le tele o foliga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Iceni Technology Ltd.
Tau: $ 10
Tele: 97 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 7.2.3

Pin
Send
Share
Send