Label Fausiaina Polokalama

Pin
Send
Share
Send


O se tasi o galuega taua i le faʻatulagaina o logistics o le agavaa faʻailoga lea o uta. Afai e te faʻatumauina se tamaʻi faleoloa i luga ole laiga poʻo fefaʻatauaiga i fesoʻotaʻiga lautele i ni tamaʻi voluma, ona mafai lea e se tagata masani ona faʻatautaia le galuega. A leai, e tatau ona e tausia le atinaʻeina ma le lolomiina o au oe lava igoa, lea e mafai ona avea ma se taugata tele faʻagasologa. E naʻo le tasi lava le auala i fafo - e fatu ai ni mea faʻapipiʻi e manaʻomia e oe lava ma lolomiina i luga o le lolomitusi i le ofisa. I lenei mataupu, tatou te iloiloina nisi polokalame o le a fesoasoani i lenei.

Bartender

O lenei polokalame o le aofaʻi atoa o talosaga mo le faʻatulagaina o le faʻagasologa o le atiaʻeina o igoa. I le faʻaopopoga i le faʻatonutonuina o le poloketi, o loʻo aofia ai le tele o faʻaopopoga modules e faʻatagaina ai oe e faʻatautaia le lolomiina, mataitu gaioiga i luga o le upega tafailagi, ma faia galuega e faia i lalo o nisi tulaga, e aofia ai le tele o mea. O se vaega autu o le polokalame o le fufusi lelei faʻatasi ma le nofoaga puʻupuʻu, lea e faʻatagaina ai tagata uma o fesoʻotaʻiga i luga o fesoʻotaʻiga e maua le avanoa i faʻamatalaga o loʻo iai.

Sii mai le BarTender

TFORMer Fuafuaina

Ole isi polokalame malosi lea mo le fatuina ma le lolomiina o pepa faʻapipiʻi. E le maua ai le tamaoaiga mauoa pei BarTender, ae o mea faigaluega talafeagai o loʻo iai i totonu. Lenei le talafeagai faʻatonutonu, faʻavasega faletusi, barcode afi, faʻamaumauga ma se isi aoga mo le vave lolomiina o poloketi.

Sii maia le TFORMer Designer

Designpro

DesignPro e sili atu faʻafaigofie polokalama. O le aofaʻi o meafaigaluega faigaluega e faʻaititia i le mea e manaʻomia, ae e ui lava i lea, o loʻo lagolagoina galuega ma templates ma faʻamaumauga, e mafai ona faʻatinoina barcodes ma numera faʻasologa. O le eseesega tele i le va o le polokalame ma tagata na auai i le iloiloga e le faʻatapulaʻaina fua e faʻaaogaina ai le atoa aoga.

Faʻaola DesignPro

CD Pusa Faaigoa Pro

O lenei polokalama o loʻo tuʻituʻi mai i la matou lisi. E mamanuina e atiaʻe CD faavaa. O se tasi o mea faʻafiafia o le mafai lea ona faitau metadata mai se leo CD ma otometi faʻaopopo nei faʻamatalaga i le poloketi. O le mea moni, o le polokalama o loʻo aofia ai se faʻatonutonu ma se seti lelei o mea faigaluega, e aofia ai ma le agavaʻa e faʻatino ai barcodes, faʻapea foʻi ma le faʻaaoga masani mo le lolomiina o oloa uma.

Sii mai le CD Box Labeler Pro

I le faʻaiuga, e mafai ona tatou faʻapea o polokalame uma mai le lisi e maua ai le vaega autu - le fausiaina ma le lolomiina o faʻamatalaga ma faʻapipiʻi igoa, ae eseʻesega i foliga ma tau. Afai e te manaʻomia se faʻamalosi faʻamalosi e galue i se pisinisi tele poʻo se faleoloa, ona e faʻalogo lea ia BarTender. Afai e le tele lapoa, ona e mafai ona faʻataʻitaʻia le faʻaaogaina o le TFORMer Designer poʻo le leai foi o se totogi i le DesignPro.

Pin
Send
Share
Send