Faʻafefea ona tipiina se ata i ni lugalaina vaega

Pin
Send
Share
Send


Mo ata tipi, latou e masani ona faʻaaogaina e faʻatonutonu ata pei o Adobe Photoshop, GIMP poʻo CorelDRAW. O loʻo i ai foʻi ni faʻapitoa polokalama fofo mo nei faʻamoemoe. Ae a pe a fai o le ata e tatau ona tipi i le vave e mafai ai, ma le manaʻomia o le meafaigaluega le lima, ma e leai se taimi e download ai. I lenei tulaga, o se tasi o 'upega tafaʻilagi avanoa i luga o fesoʻotaʻiga o le a fesoasoani ia te oe. Faʻafefea ona tipiina se ata i ni vaega i luga o le initaneti o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Oti le ata i vaega i luga ole lugalaina

E ui i le mea moni e faapea o le faiga o le vaevaeina o se ata i se numera o fasi vaega e le o se mea faigata tele, e i ai ni nai tautua luga ole laiga e mafai ai lenei mea e fai. Aʻo i latou ua avanoa nei, e vave ona fai le latou galuega ma e faigofie ona faʻaaoga. Le isi, matou te iloiloina le sili ona lelei o nei fofo.

Metotia 1: IMGonline

O se malosi Rusia-gagana auaunaga mo le tipiina o ata, faʻatagaina oe e vaeluaina soʻo se ata i vaega. Ole aofaʻiga o fasi mea na maua ona ole mea faigaluega e mafai ona oʻo atu ile 900 iunite. Ata ma faʻaopopoga e pei o JPEG, PNG, BMP, GIF ma TIFF e lagolagoina.

I se faʻaopopoga, IMGonline e mafai ona vavaeina ata tuusaʻo mo le lolomiga ile Instagram, e fesoʻotaʻi ai le vavaeʻeseina i se vaega patino o le ata.

IMGonline Initaneti Tautua

  1. Ina ia amata le mea faigaluega, mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga ma i le pito i lalo o le itulau saili le fomu mo le lafoina ata.

    Fetaomi faamau "Filifili faila" ma le aumaia o le ata i luga o le tulaga mai se komepiuta.
  2. Fetuunai le ata tipiina tulaga ma faʻatulaga le manaʻomia le faʻatulagaina, faʻapea foi ma le lelei o le ata i fafo atu.

    Ona kiliki lea Ua lelei.
  3. O le iʻuga, e mafai ona e siiina uma i lalo ata i le tasi faila poʻo ata taʻitasi vavaeʻese.

O le mea lea, faʻaaoga IMGonline i ni nai kiliki, e mafai ona e tipiina le ata i ni vaega. I le taimi lava e tasi, o le gasologa lava ia e manaʻomia le laʻititi lava taimi - mai le 0,5 i le 30 sekone.

Metotia 2: ImageSpliter

I le tulaga o galuega, o lenei meafaigaluega e tutusa ma le muamua, ae o le galuega i totonu e foliga sili mai o ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaina le talafeagai slicing tapulaa, oe vave vaʻai pe faʻafefea ona vaeluaina le faʻataʻitaʻiga o lona iʻuga. I se faʻaopopoga, o le faʻaaogaina o le ImageSpliter e fetaui lelei pe a fai e te manaʻomia le tipiina o se ico-faila i ni vaega.

Tautua i luga ole ImageSpliter Online Service

  1. Ina ia lafoina ata i le tautua, faʻaaoga le pepa Faʻaopoopoina le faila faila i luga o le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi.

    Kiliki i totonu o le malae "Kiliki ii e filifili lau ata", filifili le ata manaʻomia i le Explorer faamalama ma kiliki i le ki "Tuʻu i luga le ata".
  2. I le itulau e matala, alu i le lau "Vaeluaina Ata" menu luga pito i luga.

    Faamaoti le manaʻomia numera o laina ma koluma mo sipisaina le ata, filifili le faʻatulagaina o le ata mulimuli ma kiliki "Vaeluaina Ata".

E te le tau faia se isi mea. Ina ua mavae ni nai sekone, o lau sailiga o le a otometi lava ona amata download le faʻamaumauga ma faanumera fasi o le uluai ata.

Metotia 3: Luga Ata faʻataʻapeʻape

Afai e te manaʻomia ona vave faʻaalu slicing e faia se HTML ata faʻafanua, o lenei 'auʻaunaga i luga ole laiga e lelei. I le Online Image Splitter, e le gata e mafai ona e tipiina se ata i se vaega faapitoa o ni fasi vaega, ae faʻaopopoina foʻi se faʻasologa ma ni fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi ma le aʻafia o se lanu e suia pe a e faʻapipiʻi luga.

Ole mea faigaluega e lagolagoina ata ile JPG, PNG ma le GIF.

Luga Auaunaga luga ole laiga

  1. I togiga "Punavai Ata" mai le fesoʻotaʻiga i luga, filifili le faila e sii mai le komepiuta e faʻaaoga ai le ki "Filifili faila".

    Ona kiliki lea "Amata".
  2. I luga o le itulau ma le faʻatinoina o tapulaʻa, filifili le numera o laina ma koluma i le mataʻu i lalo lisi "Laina" ma le "Fale" tusa. Ole maualuga ole faʻatauaina mo filifiliga taʻitasi e valu.

    I le vaega "Avanoa Maualuga" tatala le siakiina o siaki "Faʻamuta sootaga" ma le "Mouse-over aafiaga"afai e te le manaʻomia ona fausia se ata faʻafanua.

    Filifili le faʻatulagaina ma le lelei o le ata mulimuli ma kiliki "Faagasologa".

  3. A maeʻa se gaioiga puʻupuʻu ona mafai lea ona e vaʻai i le iʻuga na maua i le fanua "Muai Vaaiga".

    Ina ia download ata uma, kiliki i le ki "Sii mai".

O le faʻaiuga o le tautua, o se faʻamaumauga ma se lisi o ata faʻaigoa ma laina talafeagai ma koluma i le aotelega o le a downloadina i lau komepiuta. O iina e te maua ai le faila o lo o fai ma sui o le HTML faʻamatala o le ata faʻafanua.

Faiga 4: O Le Rasterbator

Ia, mo le tipiina o ata mo mulimuli ane tuʻufaʻatasia i latou i se faʻasalalau, e mafai ona e faʻaogaina le auaunaga i luga ole laiga The Rasterbator. O le mea faigaluega e galue i se sitepu-ma-sitepu tulaga ma faʻataga oe e tipiina le ata, i le amanaia ai o le moni le laupepa mulimuli ma le faʻaaoga pepa laupepa.

Le tautua a le Rasterbator Online

  1. Ina ia amata, filifili le ata manaʻomia i le faʻaaogaina o le pepa "Filifili punavai ata".
  2. A maeʻa ona e filifili i le tele o le pepa lautele ma le faʻafanua o laupepa mo ia. E mafai foi ona vaeluaina se ata i lalo ole A4.

    O le tautua faʻatagaina oe e mafai ona vaʻai vaʻai faʻatatau i le fua o le pepa lautele e faʻatatau ile faʻatusa o se tagata ma le maualuga o 1.8 mita.

    I le setiina o mea e manaʻomia, fetaomi "Faʻaauau".

  3. Faʻaaoga soʻo se avanoa mai le lisi i le ata pe tuʻu 'ese e pei ona i ai i le filifiliina "Leai ni aʻafiaga".

    Ona kiliki ai lea i le ki "Faʻaauau".
  4. Fetuunai le lanu lanu o le aafiaga, pe a e apalaiina se tasi, ma toe kiliki "Faʻaauau".
  5. I se laupepa fou, na o le kiliki "Atoa itulau itulau X!"le mea "X" - le aofai o fasi fasi faʻaaogaina i le pepa lautele.

A maeʻa nei sitepu, o le PDF faila o le a otometi download i lau komepiuta, lea i vaega uma o le uluai ata nofoia tasi itulau. O le mea lea, i se taimi o i luma e mafai ona lolomiina nei ata ma tuʻu faʻatasia i se tasi laupepa tele.

Vaʻai foi: Vaelua se ata i vaega tutusa i le Photoshop

E pei ona e vaʻaia, o le tipiina o se ata i ni vaega e faʻaaogaina ai na o le browser ma fesoʻotaʻiga faʻaoga e sili atu nai lo le mafai. Tagata uma mafai ona filifilia se lugalaina meafaigaluega e tusa ma o latou manaʻoga.

Pin
Send
Share
Send