Iloiloina se ata i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


I la matou pele o le Photoshop, e tele avanoa mo le suia o ata. O lenei scaling, ma le rotation, ma feʻeseʻeseaʻi, ma deformation, ma le tele o isi galuega.

O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le faʻalautele o se ata i Photoshop e ala i scaling.

I le mea e te manaʻo e suia le le tele ae o le faʻaiuga o le ata, matou fautua atu ia e suesue i lenei mea:

Lesona: Suia le iugafono o le ata ile Photoshop

Muamua, tatou talanoa e uiga i filifiliga mo le valaʻauina o se gaioiga "Fuataina", faatasi ai ma le fesoasoani a lea o le a matou faia gaioiga i luga o le ata.

O le filifiliga muamua e taʻu se gaioiga o le polokalame polokalama. Alu i le menu "Faʻatonutonuina" ma faʻapepepepe i "Suiga". O iina, i le drop-down konteks menu, matou te mauaina le gaioiga matou te manaʻomia.

A maeʻa faʻagaioia le gaioiga, o se faʻavaʻa ma faʻailoga i tulimanu ma ogatotonu o itu e tatau ona aliali mai i luga o le ata.

O le toso i luga o nei maka, e mafai ai ona e suia le ata.

O le vaega lona lua e valaʻau le galuega "Fuataina" o le faʻaaogaina o ki vevela FMTL + T. O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻatagaina e le gata i le fuataga, ae ia mafai foʻi ona faʻataua le ata Matua tautala, o se galuega valaauina e le o "Fuataina", ma "Suiga Loloto".

Ua matou fuafuaina auala o le valaʻauina o le gaioiga, ia ua matou faʻataʻitaʻi.

A uma ona valaʻau le gaioiga, e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le faʻailoga ma toso i le itu saʻo. I le tatou mataupu, luga.

A e vaʻai atu, ua tele le apu, ae ua mimilo, o lona uiga, ua suia le vaega o la matou mea (le fua faatatau o le lautele ma le maualuga).

Afai e tatau ona taofiofi le vaevaega, ona taofi lea o le ki aʻo faaloaloa Sifi.

O le galuega faʻatagaina foi oe e mafai ona seti le tau taua o le manaʻomia lapoa i pasene. O le tulaga i luga o le pito i luga.

Ina ia faatumauina le vaelua, tau lava ina faʻaaoga mea tutusa i le fanua, pe faʻaola le faʻamau ma le filifili.

Pei ona outou vaʻai, afai ua faʻamau le faʻamau, ona tusia foʻi lea o le taua i le isi malae matou te ulufale ai i le muamua.

O le faʻaloaloa o mea faitino o le tomai lena, a aunoa ma lea e le mafai ona avea oe ma paʻepaʻe Photoshop master, o lea ia koleni ma manuia!

Pin
Send
Share
Send