Altarsoft Photo Editor 1.5

Pin
Send
Share
Send

Ole taimi nei, e tele faʻatonutonu le aufaʻatonu mai tagata atiaʻe eseese, ma o tausaga uma e tele ma sili atu, e ui ile tele o tauvaga. E taʻitasi e ofoina mai se seti faʻapitoa o galuega faʻatino, ua faʻapipiʻi i se mea masani i se polokalama faʻapena, e le gata i lea e i ai tulaga eseʻese. I le mataupu lenei, o le a tatou vaʻai totoʻa i le Altarsoft Photo Editor.

Aitema pulega

O se tasi o foliga o Altarsoft Photo Editor o le fesuiaiga saoloto ma le faʻagaioiga o vaʻaiga faʻamalama, lanu lanu ma le faaputuga. Lenei uiga faʻataga ai le tagata faʻaoga e faʻaalia soʻo se mea e pei ona ia manaʻomia. A o lea e i ai foi ni faʻaletonu - o nisi taimi e ono mou ese ai na faʻamalama e pei ona taua i luga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa ona fausia se tusitusiga fou, e ono avea ma mea leaga ia pe i luga o se faiga faapitoa pe i le polokalama lava ia.

O le mea faigaluega ma galuega i lo latou nofoaga masani. Ata o elemene na tumau pea le tulaga, o lea mo i latou na masani ona faʻaaogaina na polokalama, o le pulea e le o se mea faigata.

Valivali paleti

O lenei faʻamalama e fai sina laʻititi, aua e tatau ona e filifilia se lanu muamua, ma ona faʻatoʻa o se paolo. O le a sili atu e sili talafeagai le tuu o lanu uma i se mama poʻo se faatafafa tafatafa. E tatau ona maitauina o le pulumu ma tuaʻaiga faʻatulagaina o loʻo faia eseʻese, mo lenei e te manaʻomia le faailogaina o le mea e mafai ona faʻaleleia faʻatasi ma se togi.

Vaega o pulega

E le masalomia, o le mafai ona galulue ma faʻaputuga o se lapoʻa tele, aua e faʻafaigofie tele nisi galuega i galuega tetele. E tofu lava le vaega ma lona igoa uiga ese ma tuʻusaʻo i le faʻamalama o loʻo faʻamatalaina lelei. Faʻamolemole ia matau o le vaega luga luga o ova luga o le pito i lalo, o lea faʻaaoga a latou gaioiga, pe a tatau ai.

Meafaigaluega pulega

Luga o mea taua meafaigaluega e mafai ona aoga a o galulue ma se poloketi - zooming, liua, toe suiina, kopiina, pasting ma sefe. E oʻo atu i le maualuga o le pop-up menu ma faʻaopoopoga foliga.

I le itu tauagavale o mea masani meafaigaluega mo le fausiaina tusitusiga, foliga, faapea foi ma se pulumu, eyedropper ma solo. Ou te fia vaʻai i se filifiliga filifiliga ma faʻatumu i lenei lisi, ma toeititi o tagata uma o le a lava avanoa avanoa.

Faʻatonutonuina o ata

I se ese lisi lisi mea taua uma e galulue ai ma ata o loʻo faʻamamaina. Lenei e mafai ona faʻafetaui le pupula, faʻatusatusa, lanu faasaʻo. E le gata i lea, zooming, kopiina, toe suia o le ata ma tapoleni o avanoa.

Mata pue

O loʻo iai le mea faigaluega a le Altarsoft Photo Editor, e puʻeina ai ata. Na latou o loa i le fale faigaluega, ae o latou latou uiga e mataga tele e tuʻufaʻatasia uma tusitusiga ma ua iloa uma pixel. E sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le tulaga masani galuega mo le faia o faʻamalama o Windows, ma faʻapipiʻi loa i totonu o le poloketi.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • Suia fua ma le gaoioi o pupuni;
  • E le sili atu le tele i le 10 MB.

Le atoatoa

  • Le saʻo galuega a nisi faʻamalama;
  • Le lelei mata puʻeina faʻatinoina;
  • Le lagolagoina e le au atiaʻe.

I le aotelega, ou te fia matauina e faʻapea, mo le polokalama e leai se totogi, Altarsoft Photo Editor ei ai se aulelei tele seti o galuega ma mea faigaluega, ae latou te le o faʻatinoina i le auala sili, ae ui i lea, o laʻititi laiti ma freeness mafai ona avea ma mea taua pe a filifilia se tusitala ata.

Talia Altarsoft Photo Editor mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Ata! Faʻatonu Fotobook faatonu Zoner potu potu Toe faaleleia ata Hetman

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Altarsoft Photo Editor o se faigofie ata faʻatonutonu ma masani gaioiga. O le au atiae e ofoina atu se oloa fua, e tele ana totogi tauva, ae le o mea uma e faʻatino lelei.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Altarsoft
Tau: leai se totogi
Tele: 1.3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.5

Pin
Send
Share
Send