Aumai tulaga i le Mozilla Firefox browser

Pin
Send
Share
Send


O tagata gaosi oloa lauiloa uila suʻesuʻeina o loʻo taumafai e faʻaleleia atili le latou browser e faigofie mo le tagata faʻaaoga. O le mea lea, afai e te fefe e fesuiaʻi i le Mozilla Firefox browser ona o le tatau ona toe ulufale uma i ai tulaga, o lona uiga o loʻo fefefe e leai se aoga - pe a manaʻomia, o tulaga talafeagai uma e mafai ona faʻauluina i totonu Firefox mai soʻo se upega tafailagi o loʻo i luga o lau komepiuta.

Le aoga o le faʻaulufaleina o tulaga i Mozilla Firefox o se aoga aoga e mafai ai ona e vave ma faʻamafanafana feaveaʻi i se fou browser. O aso nei o le a tatou vaʻavaʻai ai i le auala e sili ona faigofie e faʻaulu mai ai tulaga, faʻailoga ma isi faʻamatalaga i totonu o le Mozilla Firefox mai le Fire poʻo se browser mai seisi gaosi oloa na faʻatuina i luga o le komepiuta.

Auina mai tulaga i Mozilla Firefox mai le Mozilla Firefox

Muamua lava, mafaufau i le faigofie o le auala e faʻaulu mai ai tulaga peʻa i ai lau Firefox i se tasi komipiuta ma e te manaʻo e faʻaliliu uma tulaga i se isi Firefox faʻapipiʻi i luga o se isi komepiuta.

Ina ia faia lea mea, o le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaoga lea o le synchronization function, lea e aofia ai le fausiaina o se teuga faʻapitoa e teuina uma au faʻamatalaga ma au mea totino. O le mea lea, e ala i le faʻapipiʻiina o Firefox i lau komepiuta uma ma masini feaveaʻi, uma downloadina faʻamaumauga ma faʻasalalauga seti o le a i ai i taimi uma, ma suiga uma o le a vave faia i synchronized browser.

To configuring synchronization, kiliki i le browser menu button i le pito i luga taumatau ma filifili le aitema i le pop-up konteks menu "Saini i le Sync".

E toe faʻataʻitaʻia oe ile itulau o le faʻatagaina. Afai o loʻo iai sau teuga tupe a le Firefox, pau lau mea e fai o le kiliki i luga o le ki Ulufale ma ulufale i le faʻatagaina faʻamaumauga. Afai e leai sau tala, e tatau ona e faia i le kiliki i luga o le faʻamau Fatu teugatupe.

O le fausiaina o se Firefox tala o loʻo faʻatinoina lata mai - e te manaʻomia le ulufale i lau imeli tuatusi, faʻailoa se faʻamatalaga ma taʻu le matua. Mea moni lava, o le teugatupe lenei na fausia ai faʻamaeʻaina.

A maeʻa le faʻatamilo o le sailiga, pau lava le mea ia e mautinoa o le browser o le a synchronize ma le Firefox faʻatulaga, na o le kiliki i luga o le '' menu '' laupepa o le Initaneti ma i le pito i lalo o le faamalama e matala, kiliki i le igoa o lau tuatusi imeli.

O le synchronization tulaga faamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e te manaʻomia ai e mautinoa e iai lau siaki siaki ua filifilia "Tulaga". Tuu isi manatu i lou finagalo.

Auina mai tulaga i le Mozilla Firefox mai leisi browser

Mafaufau i le tulaga pe a e manaʻo e faʻaliliuina tulaga i Mozilla Firefox mai leisi browser o lo o faʻaaogaina i luga o komupiuta. E pei ona e iloa, i lenei tulaga, e te le aʻoaʻo e faʻaaoga le synchronization function.

Kiliki i le browser menu button ma filifili le vaega Mekasini.

I le lava itu o le faʻamalama, o le a faʻaalia se isi faʻaopopo, lea e te manaʻomia ai ona kiliki i le faʻamau "Faaali le mekasini atoa".

I le pito i luga o le faʻamalama, faʻalautele le faʻaopopo isi mea e te manaʻomia e maka ai le aitema "Faʻaulufale mai faʻamatalaga mai seisi polokalame.".

Filifili le itulau e te manaʻo ai e faʻaulu mai ai tulaga.

Ia e mautinoa ua iai se manulele e latalata i le aitema Initaneti Initaneti. Tuʻu isi faʻamatalaga i lau faitalia ma faʻatumu le faʻatulafonoina o laʻasaga i le kiliki i luga o le faʻamau "Le isi".

O le faʻatulagaina faʻatulagaina o le a amataina, e faʻamoemoe i le tele o faʻamatalaga faʻaulufale mai, ae, o se tulafono, e umi se taimi. Mai lena taimi, na e aumaia uma tulaga ile Mozilla Firefox browser.

Afai o iai pea au fesili e faʻatatau i le faʻaulufaleina o tulaga, fesili ia i latou i tala.

Pin
Send
Share
Send