Faʻafefea ona tusi oe lava VKontakte

Pin
Send
Share
Send

Tagata taʻitasi taumafai e faʻaaogaina uma foliga o fesoʻotaʻiga lautele. I le faaopoopo atu i le tusia o feau a le tagata lava ia i ana uo ma isi tagata faʻaaoga, VKontakte faʻailoa se aoga aoga o le fausiaina o se talanoaga ma ia lava. E ui o nisi tagata faʻaaogaina ua uma ona faʻaaogaina atoatoa le aoga o lenei faʻamanuiaga foliga, o isi e le masalosalo o le mafai lava lea.

O se talanoaga ma oe lava e mafai ona avea o se faigofie ma sili ona talafeagai notepad lea e mafai ai ona e lafoina reposts o lou fiafia pueina mai eseese faasalalauga, sefe mai ata, vitio ma musika, pe vave ona tusia tusitusiga tusitusiga. Faʻaaliga e uiga i le feʻau ma le feau maua mai o le a naʻo oe e maua, ma e te le faʻalavelave i se tasi o au uo.

Matou te lafoina se feʻau ia matou lava VKontakte

Pau le mea e manaʻomia ona mafaufau iai aʻo le i lafoina, e tatau ona e ulufale i le vk.com.

  1. I le itu tauagavale VKontakte tatou maua le ki Uo ma kiliki tasi i ai. Ae tatou te lei tatalaina se lisi o tagata e i au uo. Oe tatau ona filifilia se tasi oi latou (e le afaina poʻo fea) ma alu i lona itulau autu i le kiliki i luga o lona igoa poʻo le ata ata.
  2. I luga o le itulau autu a le uo, i lalo ifo o le ata, matou te mauaina le poloka ma uo ma kiliki i le upu Uo.
    Pe a uma lena, matou te oʻo i le uo lisi o lenei tagata faʻaaoga.
  3. E masani lava i le lisi e matala, o oe o le muamua uo e faʻaalia. Afai e tupu se faʻateʻaga faʻalavelave, ia faʻaaoga le au uo saili i lou ulufale i lou igoa iina. I tafatafa o lau avatar, kiliki i le ki "Tusi se feau" faʻatasi.
  4. Ina ua uma kiliki i luga o le faamau, se faamalama mo le fatuina o se savali ia oe lava o le a tatalaina (talanoaga) - tutusa lava pe a lafoina se feau i soʻo se tagata faʻaaoga. Tusi soʻo se feʻau e te finagalo ai ma kiliki i le ki "Lafo".
  5. A maeʻa le feʻau, o le a iai leisi fou ma lou lava igoa ile lisi ole talanoaga. Ina ia toe repost se faʻamatalaga mai se vaega iina, e tatau ona e tusia lou igoa i le uo uo, talu ai le amataga o le a le faʻaalia i le tagata e filifilia tagata-lisi lisi.

A e le o iai se fasi pepa i se lima, ma o se telefoni poʻo le komepiuta lata ane ia i tatou tele taimi i aso nei, talanoaga ma oe o se faigofie ma faigofie, ae i le taimi lava lea aoga aoga api mo vave pueina ma sefe mea malie.

Pin
Send
Share
Send