O&O Defrag 21.1.1211

Pin
Send
Share
Send

O & O Defrag o se tasi o sili ona alualu i luma, faʻaonapo nei defragmenters i luga o le maketi. E mafai ona faʻaoga e le au faʻaaogaina le fesoasoani i mea tau tekonolosi fou ma polokalame. E na ona manaʻomia le faʻapipiʻi ma le faʻatulagaina - o le a faia le isi mea naʻo ia lava, faʻalauteleina le ola taʻamilosaga o lau masini malo. Fausia-i totonu o mea faigaluega ma faʻamanuiaina faʻamaninoina le avanoa i luga o le malo malosi, faasaolotoina i luga mo sili atu faila taua. Le polokalama lagolagoina uma masini i totonu ma fafo USB teuina.

Defragmentation Metotia

O & O Defrag ei ​​ai 5 autu auala i le defragment lau hard disk avanoa. E tofu i latou ma ona lava tulaga faʻapitoa I le algorithm mo le faʻaleleia atili o le faila fausaga. Ona o lo latou lautele, e mafai ona e filifilia le sili ona talafeagai, faʻavae i luga o meafaigaluega malosi a lau PC ma le taunuʻuga manaʻomia.

  • "Le gaoia". Ole faʻavavevaveina auala lea i le defragment se ova filifilia. E mafai ona faʻaogaina i komepiuta feololo ma se laititi o RAM. Tele mo 'auʻaunaga ma le tele o faʻamaumauga ma komepiuta o loʻo tusia ai le tele o faila (sili atu i le 3 miliona).
  • "Avanoa". O le mea taua o le tuʻufaʻatasia o faʻamaumauga ina ia iai se va i le va. O lenei metotia faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻavaeina se faʻaleoga i le lumanaʻi. E talafeagai mo 'auʻaunaga ma le laʻititi o faʻamaumauga ma komepiuta e le tele ni faila (e tusa o le 100 afe).
  • "Atoa / Igoa". O lenei metotia e sili atu sili atu le onosaʻi ile mea faigaluega ole PC ile faʻaaluina ole sili atu o le taimi, ae o loʻo faʻaalia le sili ona lelei. Fautuaina mo masani hard disk defragmentation. O lona autu galuega o le toe faʻatulagaina lea fausaga faila fausaga, lea e mafai ai ona e faʻavasegaina failaʻava faila i le faʻasologa o mataʻitusi. Le faʻaaogaina o ia suiga o le a oʻo atu ai i le vave faʻatulagaina ma sili atu galuega aoga o le malosi drive. O lenei metotia e sili ona fetaui lelei mo komepiuta ma le tele o tele o le leai se avanoa avanoa mo masani defragmentation.
  • "Ua maeʻa ona faʻaleleia". Faʻavasegaina o vavaeina elemene i lenei metotia tupu ina ua uma ona faavasegaina e le aso le faila mulimuli toe suia. Ole auala sili lea ona faʻaalu e alu ai i le toe faʻaogaina o se disk. Ae peitai, o le faʻateleina o oloa mai ia te ia o le sili lea. E fetaui lelei mo na mea e teu ai faila, o faila e seasea suia. O le aano o lana galuega o le lata mai fesuiaiga faila o le a tuu i le pito o le disk, ma i latou e leʻi suia mo se taimi umi o le a tuu i lona amataga. Faʻafetai i lenei metotia, atili defragmentation le a faʻaaluina tele taimi, talu ai le numera o fragmented faila o le a faaitiitia tele.
  • "Atoa / Avanoa". I totonu o lenei metotia, faila e faʻavasega i le aso na mulimuli ai faʻaaoga. O le mea lea, o faila e masani ona avanoa e tuu i le pito, ma isi - i se isi itu, i le amataga. E mafai ona faʻatino i soʻo se komipiuta ma soʻo se tulaga o mea faigaluega.

Defragmentation Aunoa

O & O Defrag o loʻo i ai i totonu o le galuega e otometi defragment se disk masini. O loʻo iai le laupepa mo lenei. "Faʻatulagaina" mo le setiina o ni galuega patino ile kalena. O lenei meafaigaluega e tele auiliiliga faʻatulagaina mo le faigofie o le otometi le faiga i 8 laupepa o le faʻamalama.

O le mea lea, e mafai ona e fuafuaina gaioiga o le polokalame i le tele o masina i luma atu ma galo e uiga i lona faʻaaogaina, ae o le a faia ana galuega tauave o le lelei o le faigata disk i tua. Ile taimi ole faʻatulagaina ole galuega, e mafai ai ona seti aso ma itula o galuega ole O&O Defrag. Mo le faʻafaigofie, e mafai ona e faʻatulagaina le polokalame ina ia galue mo le vaitaimi o le taimi ua e le faʻaaogaina ai se komipiuta.

Faʻafetai i le O&O gaioiga mataituina galuega, Defrag o le a le amataina le faʻatulagaina faʻagasologa i se taimi le lelei mo oe, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e download se ata tifaga tele. O le a faalauiloa pe a uma ona faʻamatuʻuina atu komepiuta punaoa.

Tisaina zoning

Le siaki polokalame algorithm siaki vaega o le hard drive mo le saʻo faʻatulagaina o le faila faila. Faʻamaumauga uma e vaevaeina i sone: faila faila, o loʻo iai se taua tele i le faʻagaioiga o le disk, ua vavaeʻese mai isi, mo se faʻataʻitaʻiga, taʻaloga ma mea faʻapitoa multimedia. Lenei, o loʻo i ai ni sone o le tele mo le faʻafaigofieina o sili atu faʻalelei.

Defrag luga o seevae

O le polokalama maua ai le tomai e seti ai le otometi defragmentation faʻamomoli uma pe a maeʻa amataga uma o le faʻagaioiga o le faiga, ma tasi-taimi (na o le isi pe a uma le isi reboot). I lenei tulaga, o le tapulaʻa e mafai ona faʻaaogaina i tagata taʻitoʻatasi vaega o le malosi disk.

O & O Le DiskCleaner

Lenei o se lelei meafaigaluega mo optimising disk avanoa i lautele. Ole galuega ole Disk Cliner o le suʻe lea ma tape ese faila le tumau e le manaʻomia. O le faʻatinoina o ana galuega, ua saunia e le DiskCleaner au faʻamaumauga ma le saogalemu, ona o nisi o nei faila e ono aofia ai ni faʻamatalaga patino. E mafai faʻaalu uma ma faʻamama le tisiki avanoa.

A o galulue ma lenei mea faigaluega, e mafai ona e filifilia tutoatasi faila ituaiga mo auiliiliga ma fufulu.

O & O le DiskStat

O se mea faigaluega mo le auiliiliga o le komepiuta avanoa avanoa. Faʻafetai i le DiskStat, o le ae aʻoaʻo pe faʻafefea ma pe o le a le vasega o le faigata disk na e filifilia o loʻo pisi, ma e mafai foi ona e faʻaleleia le faʻafitauli o le leai o se avanoa avanoa. O le meafaigaluega ei ai avanoa tele mo le mauaina o mea e te le manaʻomia, lea e faʻaaluina taua avanoa i luga o le hard drive.

Virtual masini optimization

O & O Defrag o loʻo iai le galuega o le auiliiliina ma le faʻafouina e le gata i le faʻagaioiga sili, ae o le malo faʻapitoa masini. E mafai ona e tausia avanoa tisiki tafafao ma fesootaiga i le auala tutusa e pei o mea moni.

Lelei

  • Ofisa mataituina galuega;
  • Tele ni metotia eseese o le defragmenting o se malo malo;
  • Le mafai ona otometi atoatoa defragmentation;
  • Lagolago mo totonu ma fafo USB memory stick;
  • Mafai ona tutusa tutusa defragmentation o voluma uma.

Le atoatoa

  • O le faʻataʻitaʻiga o se vaega laititi, ae faʻatapulaʻa lava;
  • E leai se faʻaRusia-gagana faʻamatalaga ma se fesoasoani.

O&O Defrag o se tasi o sili sili ona lelei oloa defragmenter e oʻo mai i le taimi nei. E aofia ai le tele o onapo nei ma le mamana meafaigaluega mo le galulue ma faila faila o mea malosi ma USB-drive. Talafeagai defragmentation o le tele filifilia voluma o le a sefe tele le tele o taimi, ma le galuega kalena o le a otometi atoatoa lenei faiga. Faʻafetai i le mataituina o le vaega e le polokalame, o lenei defragmenter le mafai ona faʻalavelave i lau galuega, ma o le a faʻatinoina ana galuega i lou taimi avanoa. E oʻo i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e lagona uma galuega autu a le polokalame peʻa e vaʻai i le faʻaiuga o le disk optimization.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le O&O Defrag

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Puran puipui Auslogics disk defrag Smart defrag Defraggler

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O&O Defrag o se polokalame alualu i luma i lana vaega ona o le matua faʻaopopoina o gaioiga komipiuta ...
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: O & O Polokalama
Tau: $ 20
Tele: 29 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 21.1.1211

Pin
Send
Share
Send