Fausiaina se pupuni i luga o le Samsung smartphone

Pin
Send
Share
Send

O le ata faʻatonutonu ai faʻafaigofie e pueina ma sefe a o se ata atoa atoa mea o loʻo tupu i luga ole laupepa telefoni. Mo e ona Samsung masini eseese tausaga tuʻufaʻatasiga, o loʻo i ai filifiliga mo le faʻaaogaina o lenei vaega.

Fausia se ata ile Samsung telefoni

Le isi, tatou o le a vaʻavaʻai i le tele o auala e ave ai se screenshot i luga o Samsung smartphones.

Metotia 1: Ata mata Pro

E mafai ona pueina se faʻamalama e faʻaaogaina ai polokalame eseese mai le lisi i luga o le Play Maketi. Mafaufau i le sitepu-i-laasaga gaioiga i luga o le faʻataʻitaʻiga o le talosaga Screenshot Pro.

Sii maia le Ata Mata Pro

  1. Alu i totonu o le tusi talosaga, o lana lisi o le a tatalaina i ou luma.
  2. Ina ia amata le mea, alu i le tab "Fanaina" ma faʻamatalaina tapulaʻa o le a talafeagai mo oe pe'ā galulue ma faʻamalama ata.
  3. A uma ona faʻatu le tusi talosaga, kiliki i luga "Amata fana". Le isi, a faʻaaliga faʻamau matala matala o le a aliali mai i luga o le lau, filifili "Amata".
  4. O se tamai faatafafa ma le lua ki i totonu o le a aliali mai ile faʻaali o le telefoni. A e kiliki i luga ole ki i le ituaiga o aperture blades, e puʻeina le ie. Maua i luga ole faʻamau ile ituaiga foliga ole taofi le tapunia le tusi talosaga.
  5. E uiga i le faʻasaoina o le ata puʻupuʻu, o le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le faʻaaliga o le a logoina.
  6. O ata uma faʻasaoina e mafai ona maua i le telefoni telefoni i le faila "Faʻafanua".

Screenshot Pro e maua o se faʻataʻitaʻiga lomiga, e galue e aunoa ma le faʻalavelaveina ma e i ai se faigofie, faigofie Ofisa.

Metotia 2: Faʻaaogaina tuʻufaʻatasia telefoni telefoni

Lenei o le a lisiina ono mafai tuʻufaʻatasiga faʻamau i Samsung telefoni.

  • "Fale" + "tua"
  • O tagata e ona le Samsung telefoni i luga o le Android 2+, e fausia ai se lau, e tatau ona taofi mo ni nai sekone "Fale" ma tago ki "Toe foi".

    Afai e mauaina le faʻamalama, o le a aliali mai se faʻailoga i le faʻaaliga faʻailoilo e faʻailoa mai ai le manuia faʻagaioia. Ina ia tatalaina se pupula, kiliki i lenei aikona.

  • "Fale" + "loka / Mana"
  • Mo Samsung Galaxy, tatala mai tua o le 2015, e tasi lava le tuʻufaʻatasiga "Fale"+Loka / Malosiaga.

    Fusia faʻatasi i latou ma a maeʻa ni nai sekone o le a e faʻalogo i le leo o le mea pueata tapuni. I le taimi lea, se screenshot o le a gaosia ma mai luga, i le tulaga pa, o le ae vaʻai i se faʻavailaina o aikona.

    Afai e leʻi aoga lea paga o faʻamau, ona i ai lea o seisi filifiliga.

  • "Loka / Mana" + "Volume Lalo"
  • O se metotia lautele mo le tele o masini Android, e ono talafeagai mo faʻataʻitaʻiga e leai se faʻamau "Fale". Taofi lenei faʻamau tuufaatasiga mo ni nai sekone ma i lenei taimi o le pueina lau o le a kiliki.

    E mafai ona e alu i le faʻamalama i le auala tutusa e pei ona faamatalaina i metotia i luga.

Lenei, o le faʻamau tuʻufaʻatasiga i masini Samsung oʻo i le iʻuga.

Metotia 3: pama lima

O nei filifiliga pupuni e avanoa i luga o Samsung Note ma S series smartphones. Ina ia faʻatagaina lenei galuega, alu i le lisi "Tulaga" i le laupepa "Avanoa faʻapitoa". Eseese ituaiga o OS Android atonu e eseese igoa, o lea pe a fai o le laina lea e le o iai, ona tatau lea ona e sailia "Gaioi" pe o se isi mea Faapitoa pulega.

Le isi i laina Pama Mata Fuia faʻasolo le faʻasolo i le itu taumatau.

O lenei, ina ia mafai ona pueina se ata o le pupuni, salu lou alofilima pito mai le tasi pito o le faʻaali i le isi - o le ata o le a vave teuina i le manatuaina o lau telefoni.

I luga o lenei, o filifiliga mo le puʻeina o le manaʻomia o faʻamatalaga i luga o le mata. E tatau lava ona filifili le sili ona talafeagai ma sili ona fetaui lelei mo lou oi ai nei Samsung telefoni.

Pin
Send
Share
Send