CDBurnerXP 4.5.8.6795

Pin
Send
Share
Send


A galulue ma ata ma mu CD / DVD-ROMA, e taua le tausia o se mea lelei meafaigaluega o le a faʻatautaia atoatoa galuega uma. CDBurnerXP o se faigofie ae mamana polokalame e mafai ai ona e galue ma ata ma tusi faʻamatalaga i se mea puʻeata.

O le CDBurnerXP o se mea faigaluega ua lauiloa i le tele o tagata e faʻaaogaina. E moni lava, e tuʻuina mai uma le manaʻomia tele avanoa mo le susunuina tisiketi ma galulue ma faʻatusa, ae e tufatufaina matua leai se totogi.

Lesona: Faʻafefea ona mumu se faila i le CDBurnerXP

Matou te fautua atu ia e vaʻai: Isi polokalama mo le susunuina tisiketi

Mu se faʻamaumauga

A faigofie polokalama pupuni o le a maua ai galuega mafanafana ma le faamaumauina o se drive drive. O iinei e mafai ona tusia i luga o se tisiki ni faila manaʻomia e maua i lau komepiuta. O le fausiaina o ata ISO e faʻatinoina foi i le vaega lava e tasi.

DVD vitio faia

I ni nai kiliki, e mafai ona susunuina se DVD tifaga i le tisaina ina ia mafai ona mulimuli ane taʻalo i luga o soʻo se masini lagolagoina.

Le puʻeina leo

Le faʻaaogaina o le eseese CDBurnerXP meafaigaluega, e mafai ona e faʻatonutonu leo ​​puʻeina auiliiliga i le faʻatulagaina o tapulaʻa e pei o le faʻatulagaina taofi i le va o ala, le i ai o fatuga, ma isi.

Maliu le ata ISO i le drive drive

Faapea o loʻo ia te oe se ISO ata i lau komupiuta e te manaʻo e tamoe. Ioe, e mafai ona faʻalauiloa i le faʻaaogaina o se virtual drive, e mafai ona fausia, mo se faʻataʻitaʻiga, i le polokalama UltraISO. Ae afai e te manaʻomia le tusiina o le ata i le tisiki, o lona uiga o le CDBurnerXP o le sili lea fetaui.

Kopi faamatalaga

Afai o loʻo iai ni lua taʻavale, ona e maua lea o le filifiliga e kopiina tisiki I ai, e mafai ona e faia se kopi atoa e ala i le lafoina uma o faʻamatalaga mai le tasi drive (punavai) i le isi (e talia).

Tape ese le disc

Afai e te manaʻomia e tape faʻamatalaga faʻamauina i luga mai lau CD-RW poʻo DVD-RW, ona mo lea tulaga o loʻo tuʻuina atu se isi vaega o le polokalama. O iinei o le ae maua se filifiliga o auala e lua aveeseina: i se tasi tulaga, o le solofanua o le a tupu vave, ma i le isi o le aveeseina o le a faia sili lelei, faaitiitia le tulaga lamatia o faamatalaga toe faaleleia.

Lelei:

1. Faigofie ma tupu fua Ofisa i le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Uma le tatau seti o gaioiga mo le tusia faamatalaga i tisiki;

3. E tufatufaina uma

Le atoatoa

1. Le iloa.

Matou te fautua e vaʻai: Isi polokalama mo le fausiaina o se tisiki ata

Afai e te manaʻomia se faigofie, ae i le taimi lava e tasi aoga mea aoga mo pueina faamatalaga i luga o CD po DVD, ia mautinoa e te mafaufau lelei i le CDBurnerXP - o se tasi o le sili sili ona lelei ma atoatoa saoloto fofo mo susunuina tisiketi.

Sii mai CDBurnerXP mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Laititi cd tusitala Faʻafefea ona tusi se faila i le tisiki Faʻafefea ona fausia se ISO ata o Windows 7 Faʻafefea ona mumu / kopiina / tape se CDBurnerXP disc

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le CDBurnerXP o se polokalame e leai se totogi mo le puʻeina ma kopiina o CD, DVD, Blu-ray, HD-DVD. E mafai ona faʻaogaina e fausia ISO-ata ma a latou toe puʻeina i le taʻavale.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Canneverbe Limited
Tau: leai se totogi
Tele: 6 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.5.8.6795

Pin
Send
Share
Send