Leo Faamaumauga ile Android

Pin
Send
Share
Send


O se tasi o le faʻaopopoga faʻaopopo foliga na faʻaalia i telefoni feaveaʻi o le galuega lea o se leo leo. I masini o aso nei, leo leo faʻamauina o loʻo i ai pea, ua i ai i foliga o eseʻese talosaga. E tele tagata gaosiaina faʻapipiʻi ia polokalama i le firmware, ae leai se tasi e faʻasaina ona faʻaaoga fofo vaega lona tolu.

Leo Tusitalafaamaumau (Splend Apps)

O se talosaga e aofia ai le tele-galuega faʻamau ma faʻaaogaina. O loʻo iai foliga puʻupuʻu ma tele foliga e puʻeina ai talanoaga.

Faʻamaumauga tele na faʻatapulaʻa e le avanoa i lau taʻavale. Ina ia sefeina le tupe, e mafai ona e suia le faʻatulagaina, faʻaititia le bitrate ma faʻatulagaina fua faatatau, ma mo faʻamaumauga taua filifili MP3 i 320 kbps ma le taimi o 44 kHz (ae ui i lea, o le le saʻo tulaga mo galuega i aso uma ua lava ma lou ulu). Faatasi ai ma lenei tusi talosaga, e mafai foi ona puʻeina talanoaga i luga o le telefoni, ae ui i lea, o le gaioiga e le galue i luga o masini uma. E mafai ona e faʻaogaina le meaʻai e faʻaogaina e faʻalogologo ai i le maeʻa ona puʻeina leo. E avanoa fua le aoga, ae o loʻo i ai se faʻasalalauga e mafai ona tape ma se tasi taimi totogi.

Tikiake Leo Tusitalafaamaumau (Splend Apps)

Manaia le leo puʻeina

O se alualu i luma leo puʻeina talosaga e aofia ai le tele o uiga lelei faʻalelei faʻasologa. I totonu o vaega taʻutaʻua o le faʻaalia o le puʻeina leo leo (aka faʻataʻitaʻiga lautele).

I se faʻaopopoga, o le polokalame e mafai ona faʻatulagaina e tiaʻi ai le leoa, faʻaleleia le leo ole leo (ma lona maʻaleʻale ile lautele, ae atonu e le galue i nisi masini). Matou te maitauina foi se faʻamatalaga talafeagai i faʻamaumauga o loʻo avanoa, e mafai ona faʻaseʻe atu i seisi talosaga (mo se faʻataʻitaʻiga, o se avefeau). I Smart Voice Recorder, pueina faʻatapulaʻaina i le 2 GB i le faila, lea, e ui i lea, ua lava mo le faʻaaoga masani mo le tele o aso o le faʻaauauina faʻamaumauga. O se vaʻaiga manino o se faʻasalalauga faʻasalalau, e mafai ona aveese naʻo le totogiina.

Sii mai Smart Voice Recorder

Leo puʻeina

O le aloaia leo leo faʻamaumauga talosaga fausia i totonu o le firmware o mea uma Sony Android masini. O loʻo faʻaalia foliga vaʻaia faʻafaigofie ma faigofie mo le tagata faʻaiʻu.

E le tele naua faʻaopoopoga foliga (i se faʻaopopoga, o se vaega taua o chips e maua na o masini Sony). Fa tulaga lelei faʻatulagaina: mai le maualalo mo leo memo i le maualuga mo faʻamaumauga musika saʻo. I se faʻaopopoga, e mafai ona e filifilia le faʻaaliga poo le mono channel mode. O se mea manaia o le faʻatagaina o le faigofie ona gaosia pe a uma le mea moni - o le puʻeina leo e mafai ona vavaeeseina poʻo faʻamama o leo ese e mafai ona ki. E leai ni faʻasalalauga, o lea e mafai ona matou taua lenei tusi apalai o se tasi o sili sili fofo.

Sii mai le Leo Tusitalafaamaumau

Faigofie Leo Tusitalafaamaumau

O le igoa o le polokalame e leai se mafaufau - o ona tomai e sili atu nai lo isi leo leo puʻeina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le pueina faʻagasologa, e mafai ona fufulu ese leo poʻo isi leo leo faʻaopopo.

E i ai le avanoa i le tagata e tele le faʻatulagaina: faʻaopopo atu i le faʻatulagaina, lelei ma faʻataʻitaʻiga taimi, e mafai ona e faʻatagaina le ala i luga pe a le leo e le iloa e le masini leo, filifili se leo mai fafo, seti a oe lava muʻupuʻu mo le igoa o le maeʻa faʻamaumauga, ma sili atu. Matou te maitauina foi le i ai o le widget e mafai ona faʻaogaina e faʻavave vave ai le apalai. O le tulaga le manuia o le i ai o faʻasalalauga ma faʻatapulaʻa faʻatapulaʻa i le lomiga saoloto.

Tikia Faigofie Tusitalafaamaumau leo

Tusitalafaamaumau leo ​​(AC SmartStudio)

Fai mai le au atiae, o le talosaga e talafeagai mo tagata faimusika e fiafia e puʻeina a latou toe suʻesuʻega - o lenei faʻamaumauga tusia i stereo, o loʻo lagolagoina foʻi le faʻauiga o le 48 kHz. Ioe, isi tagata faʻaaoga uma o le a manaʻomia lenei gaioiga, faʻapea foi ma le tele o isi avanoa faʻaalia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e le apalai le faʻaaogaina o le masini faʻatonutonu o le mea puʻeata mo le puʻeina (na o ia lava, pe a fai o loʻo iai ile masini). O se filifiliga tulaga ese o le faʻaauau pea o faʻamaumauga o loʻo i ai (avanoa naʻo le WAV format). Talaaga puʻeina ma le faʻatonutonu e ala i se widget poʻo faʻasilasilaga i le tulaga pa o loʻo lagolagoina foi. E i ai foi le fausia-in player mo faʻamaumauga - i le ala, tuusaʻo mai le talosaga, e mafai ona faʻatagaina playback i se vaega vaega lona tolu tagata taalo. Ae paga lea, o nisi o filifiliga e le o avanoa i le faʻasaʻoga fua, lea e iai foʻi faʻasalalauga.

Sii mai le Leo Tusitalafaamaumau (AC SmartStudio)

Tusitalafaamaumau leo ​​(Green Apple Studio)

O se mea manaia ma se nostalgic design mo Android Gingerbread. E ui lava i foliga tuai, o lenei faʻamaumauga e matua faigofie e faʻaaoga, e aoga ma le poto ma e aunoa ma ni faʻaletonu.

Na ia tusiina le polokalame i le MP3 ma le OGG, o le mea mulimuli e seasea lava mo lenei vasega o talosaga. O le vaega o totoe o mea e masani ai - faʻaalia le taimi pueina, microphone maua, le mafai ona taofi le puʻeina gaioiga, le filifiliga o sampling (na o le MP3), faʻapea foi ma le lafoina o le mauaina leo i isi talosaga. E leai ni filifiliga totogi, ae o loʻo iai faʻasalalauga.

Sii mai le Leo Tusitalafaamaumau (Green Apple Studio)

Leo Tusitalafaamaumau (Meafaigaluega afi)

Leo leo, faʻaalia ai se manaia auala e faʻatinoina ai le leo puʻeina. O le mea muamua e puʻeina lou mata o le moni-taimi leo spectrogram, galue tusa lava pe faʻatautaia faʻamaumauga.

O le vaega lona lua o faʻailoga o mea i totonu ua uma ona faʻaaoga faila leo: mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea taua i se faʻamaumauga tautalaga poʻo se vaega o se tuʻutuʻuga a se tagata faimusika e manaʻomia ona toe faia. O lona tolu o laupepa o le kopiina lea o faʻamaumauga tuusaʻo i le Google Drive e aunoa ma nisi faʻaopoopo. A leai, o le mafai o lenei talosaga e faʻatusa ile tauva: o le filifiliga o le puʻeina faʻatulagaina ma lelei, se lisi talafeagai, se timer mo avanoa taimi ma le aofaʻi, ma se faʻapipiʻiina i totonu o mea taʻalo. O faʻaletonu e masani ai foi: o nisi vaega e maua na o le totogi totogi, ma i totonu o le leai se mea o loʻo iai faʻasalalauga.

Sii mai Leo Tusitalafaamaumau (Masini Meafaigaluega)

Ioe, o le tele o tagata faʻaaogaina ua lava foliga foliga fausia-i faʻamaumauga leo. Ae ui i lea, o le tele o tali e pei ona taʻua i luga e sili atu i polokalame faʻaopoopo ma firmware.

Pin
Send
Share
Send