Android Firewall Talosaga

Pin
Send
Share
Send


Polokalama Android ma le tele o talosaga mo latou o loʻo faʻaautu i le faʻaaogaina o le Initaneti. I le tasi itu, o lenei e maua ai avanoa tele, i le isi - vaivaiga, amata mai le feosofi feosofi ma faaiu i siama siama. Ina ia puipuia mai le mea lona lua, e tatau ona e filifilia se antivirus, ma firewall talosaga o le a fesoasoani e fofo le muamua faafitauli.

Fale puipui e aunoa ma se Root

O se alualu i luma firewall e le manaʻomia e le gata root-aia tatau, ae faʻapitoa faʻatagaina pei o le ulufale atu i le faila faila poʻo aia tatau e faia ai valaauga. Atinaʻe ua ausia lea tulaga i le faʻaaogaina o se VPN sootaga.

O lau faʻataʻitaʻiga o muamua le gaosia e le apalai o le apalai, ma afai e iai le masalosalo gaioiga poʻo faʻaalu tupe faʻaalu, o le a logoina oe e uiga i lenei. I se faʻaopopoga, e mafai ona e puipuia tagata taʻitasi poʻo ni tagata tuatusi IP tuʻufaʻatasi mai le ulufale atu i le Initaneti (faʻafetai i le filifiliga mulimuli, o le talosaga e mafai ona suia se poloka faʻasalalau), vavaeʻese mo Wi-Fi fesoʻotaʻiga ma mo feaveaʻi Initaneti. Ua lagolagoina foi le faʻatulagaina o faʻavaomalo faʻavaomalo. O le talosaga e matua leai se totogi, aunoa ma faʻasalalauga ma i totonu o le Lusia. Leai se manino sese (vagana ai le ono mafai ona le saogalemu VPN sootaga) na maua.

Sii mai Firewall aunoa Root

AFWall +

O se tasi o sili ona alualu i luma firewalls mo Android. O le talosaga faʻatagaina oe e faʻalaʻau lelei le fausia-i Linux aoga iptables, fetuunai filifili pe faʻavaomalo polokaina o avanoa i luga o le Initaneti mo lau tagata faʻaaoga mataupu.

O foliga o le polokalama o loʻo faʻamamaina le lanu o polokalama faʻatulagaina i le lisi (e aloese ai mai faʻafitauli, vaega vaega e le tatau ona faʻasaina le ulufale atu i le Initaneti), faʻaulu mai tulaga mai isi masini, tausia se auiliiliga faʻamaumauga log. I se faʻaopopoga, o lenei firewall e mafai ona puipuia mai le le manaʻomia le ulufale poʻo le tapenaga: o le muamua e faia e faʻaaoga ai se password poʻo le pin code, ma le lona lua e ala i le faʻaopopoina o se talosaga i le masini pule. E moni, e i ai le filifiliga o se poloka sootaga. O le faʻaletonu o nisi vaega o loʻo avanoa naʻo tagata e i ai a latou aia tatau faʻapea, ma i latou e faʻatau atoa le faʻaogaina.

Sii mai AFWall +

Netguard ga

Leisi firewall e le manaʻomia Root e galue lelei. O loʻo faʻavae foi i luga o fesoʻotaʻiga fegalegaleaiga e ala i se VPN sootaga. O loʻo faʻaalia ai ma faʻamatalaina vaʻaiga vaʻaia ma ni fesoʻotaʻiga faʻapitoa.

Mai avanoa avanoa, e aoga le faʻalogo i le lagolago mo faiga e tele-tagata, faʻalautele le polokaina o talosaga tagata taʻitasi po o tuatusi ma galulue faʻatasi ma IPv4 ma IPv6. Manatua foi le iai o se fesoʻotaʻiga talosaga faʻamauina ma le taumafaina o auala. O se mea mataina o le Initaneti televave kalafi o loʻo faʻaalia i le tulaga pa. Ae paga lea, o lenei ma le tele o isi mea e maua na o le totogi faʻataua. E le gata i lea, o le fua faʻaavanoa o NetGuard ei ai faʻasalalauga.

Sii mai NetGuard

Mobiwol: Fale puipui e aunoa ma aʻa

O se pa puipui e ese mai i ana tauva i se sili atu-faʻaoga-fesoʻotaʻiga faʻatulagaina ma foliga. Ole vaega autu ole polokalama ose sese VPN fesoʻotaʻiga: tusa ai ma mautinoa o tagata atiaeina, o le mea lea o le faʻatapulaʻaina o le faʻatapulaʻaina o le galulue ma feʻaveaʻiga e aunoa ma le aʻafia o aia tatau aa.

Faʻafetai i lenei faʻaaliga, Mobivol saunia atoa le pulea o le soʻotaga o talosaga uma faʻapipiʻi i luga o le masini: e mafai ona faʻatapulaʻaina uma Wi-Fi fesoʻotaʻiga ma le faʻaaogaina o feʻaveaʻi faʻamatalaga feaveaʻi, faia se lisi paʻepaʻe, faʻaalia se auiliiliga mea log ma le aofai o megabytes Initaneti faʻaaluina e talosaga. I totonu o faʻaopopo faʻaopoopoga, matou te maitauina le filifilia o polokalame polokalame ile lisi, le faʻaaliga o polokalama o loʻo tamoe i tua, faʻapea foi ma le vaʻavaʻai i luga o le taulaga e ala i se tasi poʻo se isi polokalama fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻiga. Uma gaioiga e maua fua, ae o loʻo i ai faʻasalalauga ma e leai se gagana Rusia.

Sii Mobiwol: Firewall aunoa aa

NoRoot Faʻamatalaga Firewall

O le isi sui o firewalls e mafai ona galue e aunoa ma aia tatau. E pei lava o isi sui o lenei ituaiga talosaga, e galue faʻafetai i le VPN. E mafai e le tusi talosaga ona auiliili auala 'aʻai e ala i polokalame ma tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili.

E mafai foi ona faʻaalia talaʻaga faʻaaogaina luga o le itula, aso, poʻo le vaiaso. Ioe, aoga mai luga o talosaga, o loʻo iai foʻi. I totonu o mea faʻapitoa naʻo le NoRoot Data Firewall, matou te maitauina tulaga faʻapitoa fesoʻotaʻiga: faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻa avanoa i luga o Initaneti talosaga, faʻatulagaina o aia tatau i luga ole laiga, faʻamamaina domains ma IP tuatusi, setiina lau oe DNS, faapea foi ma le faigofie faigofie afifi. E avanoa fua le galuega, e leai se faʻasalalauga, ae mafai e se tagata ona popole i le manaʻoga o le VPN.

Sii mai NoRoot Data Firewall

Kronos afi puipui

Ole vaifofo o le seti, faʻataga, faʻagalo. Masalo o lenei tusi talosaga e mafai ona taʻua o le faigofie firewall o mea uma o loʻo taʻua i luga - minimalism uma i le mamanu ma i le faʻatulagaina.

O se tamaloa seti o filifiliga e aofia ai se masani firewall, aofia ai ma le le aofia ai o ni tagata taʻitoʻatasi mai le lisi o poloka poloka, vaʻaia faʻamaumauga i luga o le Initaneti faʻaaogaina i polokalame, faʻavasegaina tulaga, ma se ogalaau mea na tupu. Ioe, o le faʻaaogaina o le talosaga o loʻo tuʻuina atu e ala i se VPN sootaga. Uma galuega avanoa e maua fua ma aunoa ma faasalalauga.

Sii maia o Kronos Firewall

Ina ia aotelega - mo tagata faʻaaogaina le popole i le malupuipuia o latou faʻamatalaga, e mafai ona puipuia atili a latou masini faʻaaogaina se firewall. O le filifiliga o tusi talosaga mo lenei faʻamoemoe e matua tele - faʻaopopo i firewall ua tuʻuina atu, o loʻo iai foi nisi antivirus i lenei galuega (mo se faʻataʻitaʻiga, le feaveaʻi lomiga mai ESET poʻo Kaspersky Labs).

Pin
Send
Share
Send