SP-Kata 2.0

Pin
Send
Share
Send

SP-Card - o se polokalama e mafai ai ona e faia faigofie ni fatufatu ni kata. E mafai ona lafoina i uo e fai ma tala alofa ile latou komepiuta. O le polokalama na atiae e se tasi tagata ma e leai se tele tele o ana galuega, ae o le ono mafai ona faia se animated virtual postcard e seasea lava. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le SP-Card.

Lautele lanu

27 eseese lanu o avanoa mo le tusia. Oe le mafai ona suia le felanuaʻi oe lava, ae ui i lea, i le paleni, o lanu taitasi e atofaina tolu lanu e ese i saturation.

Fetuunai palasi ma laina lautele

O le tusiina ma se tasi mafiafia e le faigofie tele, o lea e i ai le filifiliga mai se manifinifi manifinifi i le mafiafia, e naʻo le ono filifiliga eseese. I se faʻaopopoga, ina ia faʻafaigofie laina, e mafai ona e faʻaogaina lenei galuega, o ia lava e faʻapipiʻi ai le amataga ma le faʻaiuga.

Faʻaolaina ma le tatalaina o se poloketi

O faʻanatinati o loʻo faia i le foliga o se faila EXE e faʻaaogaina; e le mafai e le tagata faʻaaoga ona filifilia se isi faʻatulagaga, mo se faʻataʻitaʻiga JPEG poʻo PNG. Naʻo le filifili o le nofoaga e sefe ai le galuega, ona tatala lea pe lafo le faila i sau uo.

O le faila e tatalaina i se auala e faʻaalia ai le ata i luga o le laupepa, ma ua tusia e pei lava i le taimi moni. O le mea lea, e taua le mafaufauina o le tulaga o le ata i luga o le tapoleni i le taimi o le foafoaga, talu ai o le nofoaga i luga o le laulau papalagi o le a faʻaalia ai e faʻalagolago lea i lenei.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • Fausia se pepa feaveaʻi.

Le atoatoa

  • Ua lafoaia le poloketi, e le sau sau lata mai;
  • Toʻaitiiti foliga;
  • Atonu e le lelei le galue i faʻafouga fou a Windows.

SP-Card o se polokalame atiaʻe e se tagata se toatasi mo faʻatau tuʻusaʻo. E faigofie na e faʻaaogaina aua e naʻo nai faʻailoga. Na o latou lava e fausia ai le faigofie faʻatau pepa kata, leai toe.

Sii mai SP-Card mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Matai o le Falemeli Faleoloa moni Tagata talimalo Lautele usb installer

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
SP-Card o se polokalame faigofie e mafai ai ona e vave faia se faigofie animated card. O loʻo faʻasaoina i totonu o se faila faʻatinoina, lea e mafai ona e lafoina i sau uo e faʻafeiloaʻi lelei ia te ia.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Sharov Evgeny
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.0

Pin
Send
Share
Send