Vaʻai le tau i luga o le Android

Pin
Send
Share
Send


Tautua faʻaalia le tala o le tau ua aliali mai mo se taimi umi. Client talosaga mo i latou na i ai i masini tamoe Windows Mobile ma Symbian. I le oʻo mai o le Android, o agavaʻa o faʻapitoa na avea ma sili atu, faʻapea foi le tele o na ua faʻateleina.

Accuweather

Le polokalama aloaia o le lauiloa tau tautua. O loʻo iai ni auala e faʻaalia ai le taimi o le tau: o le taimi nei o le tau, itula ma aso uma.

I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaalia ai lamatiaga mo tagata afaina i le afaina ai ma tagata e faʻalagolago i le tau (le palapala ma le susu, faʻapea foi ma le tulaga o matagi malolosi). O se mea lelei faʻaopopo i le vaʻaiga o le faʻaalia o ata satelite poʻo le ata vitio mai le lautele o le webcam (e le maua i soʻo se mea). E moni, o loʻo i ai se widget e mafai ona faʻaalia i luga o le laulau. Ma le isi mea, o tala o le tau e faʻaalia foʻi i le tulaga pa. Ae paga lea, o se vaega o lea gaioiga e totogi, i se faʻaopopoga, o loʻo iai faʻasalalauga ile talosaga.

Sii mai AccuWeather

Gismeteo

O le talaʻaga o le Gismeteo na oʻo mai i le Android o se tasi o muamua, ma i le gasologa o tausaga o lona soifua ua tupu aʻe faʻatasi ma mea matagofie ma galuega aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa i se apalai mai Gismeteo o se tasi o muamua na faʻaaoga ata uila ata e faʻailoa ai le tau.

I se faʻaopopoga, o se faʻaaliga o le feʻaveaʻi o le La, itula ma aso uma tuʻufaʻatasiga, o loʻo avanoa ni komepiuta feololo lelei. E pei o isi tele talosaga faapena, e mafai ona e faʻaalia le faʻaaliga o le tau i le pupuni. Vavaeese, matou maitauina le mafai ona faʻaopopo se mea faʻapitoa i mea e te fiafia i ai - fesuiaʻiga i le va oi latou e mafai ona faʻatulagaina i totonu o le widget. O le minus, matou te taulaʻi atu i faʻasalalauga.

Sii maia Gismeteo

Yahoo tau

Ua maua foi se tagata tautua mo le Android e se tau o le tau mai Yahoo. O lenei talosaga o loʻo iai le tele o mea uiga ese - mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaalia o ata moni o le nofoaga o lona tau o loʻo e fiafia i ai (le avanoa i soʻo se mea).

O ata o loʻo lafoina mai e tagata faʻaaoga moni, ina ia mafai foʻi ona e auai. O le vaega taua lona lua o le Yahoo app o avanoa i tau faʻafanua e faʻaalia ai le tele o tapulaa, e aofia ai le matagi saoasaoa ma itu. Ioe, o loʻo i ai widgets mo le laupepa o le fale, le filifilia o nofoaga e fiafia i ai ma le faʻaaliga o oso aʻe ma le taimi goto o le la, faʻapea foi ma vaitau masina. O le manaia o le tusi o le apalai e taua foi. E tufatufaina leai se totogi, ae o loʻo avanoa faʻasalalauga.

Sii mai Yahoo Tau

Yandex.Weather

E moni, o Yandex e iai foi lana tuʻaiga mo le siakiina o le tau. O lana talosaga o se tasi o laʻitiiti i le laina atoa o tautua tele IT, ae o le a ia sili atu i le faʻaaloalo sili fofo i tulaga o le seti o avanoa faʻaavanoaina. Yandex.Meteum tekinolosi e matua sao - e mafai ona e setiina le tau faʻamatalaina tapulaʻa i luga i se tuatusi faʻapitoa (mamanuina mo aai tetele).

O le vavalo lava ia e auiliili - e le gata le vevela poʻo le timu faʻaalia foi, ae o le faʻatonuga ma le malosi o le matagi, faʻamalosi ma le susu. Oe mafai ona vaʻavaʻai i vaʻaiga, taulaʻi foʻi i le fausia-i totonu o le faʻafanua. Atinaʻe foʻi faʻaeteete i le saogalemu tagata faʻaaoga - i le tulaga o se suiga tele i le tau poʻo se afa lapataiga, le talosaga o le a logoina oe i lenei. O foliga le manaia - faʻasalalauga ma faʻafitauli i le faʻagaioiga o le tautua mo tagata faʻaaogaina mai Ukraine.

Sii mai Yandex.Weather

Tau o tau

O le faʻateleina o tala o le tau mai le au Saina E eseʻese lava i lona fauga agavaʻa auala: o tali tutusa uma, le polokalame mai Shoreline Inc. - tasi o le sili ona matagofie ma i le taimi lava e tasi faʻamatalaga.

O le vevela, timuga tulaga, matagi saoasaoa ma itu faʻaalia o loʻo faʻaalia i se faiga malamalama. E pei o isi talosaga faʻapena, e mafai ona seti nofoaga fiafia i ai. I le feteʻenaʻi manatu, matou te manatu o le a iai se tala fou. I le lalo ifo o le le fiafia faasalalauga, faapea foi ma le uiga ese o le faigaluega: tele nofoaga mo ia foliga mai e le oi ai.

Sii mai i Tau Tau

Tau

O leisi faʻataʻitaʻiga o se aga a Saina e tau i tau tau. I lenei tulaga, o le mamanu e le soʻona catchy, latalata i le minimalism. Talu ai o lenei talosaga ma le Tau Vaʻaiga faʻamatalaina faʻamatala i luga faʻaaogaina le tutusa server, o le lelei ma le aofaʻi o le faʻaalia o faʻamatalaga tau e tutusa mo i latou.

I le isi itu, o Tau ua laʻititi lava ma e televave lona saoasaoa - masalo ona o le le lava o tala fou. O le le lelei o lenei tusi talosaga e faʻapitoa foi: o nisi taimi e i ai maʻi faʻasalalauga feʻau, ma tele nofoaga i le tau o le server database ua misi foi.

Sii mai le Tau

Le tau

Sui o talosaga i le vasega "faigofie ae suamalie". O le seti o faʻaalia o faʻamatalaga tau e tulaga masani - vevela, susu, ao ufi, savili faʻatonuga ma le malosi, atoa ai ma vaʻaiga taʻi vaiaso.

O isi faʻaopoopoga o loʻo iai talaʻaga pito i tua ma le otometi suia ata, tele widget e filifili mai ai, nofoaga ma fetuunaiga o le faʻamoemoega mo ia. Le faʻamaumauga, e le masani ai foi i le tele o taulaga o le CIS, ae e sili atu nai lo faʻasalalauga.

Sii mai le Tau

Sinoptika

Talosaga mai le Ukraine atinae. E i ai le minimalistic mamanu, ae lava lava mauoa vaʻaiga (taʻitasi faʻamaumauga tisaini faʻapitoa ese). E le pei o le tele o polokalame o loʻo taʻua i luga, o le vaʻaiga ole vaʻaiga i totonu ole Forecasters, e 14 aso.

O le vala o le talosaga o laiga faʻavaomalo faʻamatalaga: i le taimi o tuʻufaʻatasia, Sinoptika faʻapipiʻi i le masini tala o le tau mo se vaitaimi tuʻuina atu o le taimi (2, 4 pe 6 itula), faʻataga ai oe e faʻaititia feʻaveaʻiga ma sefe le mana o le pate. E mafai ona iloa le nofoaga e faʻaogaina geolocation, pe seti lima. Masalo, naʻo faʻasalalauga e mafai ona manatu i ai o le leiloa saʻo.

Sii mai ia Sinoptika

Ioe, lisi o avanoa avanoa tau, e sili tele. Tele taimi, masini gaosi faapipiiina ni polokalama i firmware, le aveeseina o le manaʻomia le tagata mo se isi vaega fofo. Ae ui i lea, o le i ai o filifiliga e le mafai ae fiafia.

Pin
Send
Share
Send