Faʻafefea ona tatala le djvu file

Pin
Send
Share
Send

Tatala se djvu faila i luga o komepiuta foliga mai e pei o se mea taufaafefe galuega. O le mea moni, o mea uma e matua faigofie - oe na o le manaʻomia ia iloa poʻo le fea polokalama o le a faʻatautaia lea galuega sili atu ma vave. O le polokalame Djvureader o se sili lelei fofo mo i latou e faʻatauaina le māmā, agavaʻa ma feʻaveaʻi. Deja vu Reader faʻatagaina oe e tatalaina le djvu faʻatulagaina, vaʻavaʻai lelei ma le mataʻitu se pepa i se tasi o le filifilia auala, ma e te le manaʻomia e faʻapipiʻi i luga o se komupiuta - na o le manaʻomia e unzip le download faʻamaumauga ma tamoe le faila faila.

Sii mai Djvureader

Faʻafefea ona tatala se djvu faila e faʻaaogaina Djvureader?

  1. Sii mai le polokalame ma unzip le faʻamaumauga i se nofoaga talafeagai mo oe i luga o lau hard disk pe mafai ona aveeseina.
  2. Tatala le faila ma faʻasolo le faila DjVuReader.exe.
  3. Filifili le lisi mea "faila" - "Tatala" ma faamaoti le auala i le faila i le djvu faatulagaga e te manaʻo e tatala.
  4. Fiafia e matamata i se matala djvu pepa.

E faʻapena foi ona faʻaaogaina le polokalame Djvureader, e aunoa ma le tapunia o le tusi o loʻo e vaʻaia, e mafai ona e tatalaina nisi tele faila djvu - e mafai ona e oso atu i latou taʻitasi i le kiliki i luga o laupepa i le pito i lalo o le lau.

Silasila foi: isi polokalame e vaʻai ai djvu Lea, na matou suesueina le auala e tatala le djvu faila i luga o le komupiuta, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o ni polokalama mo lenei faʻamoemoe, ae na o le lalagaina mai ma le tatalaina le faʻamaumauga i le Djvureader application.

Pin
Send
Share
Send