Polokalama mo le fuafuaina o galuega

Pin
Send
Share
Send

Toeititi lava soʻo se faʻatusa galuega mafai ona vaʻaia i foliga o se kalafi. Ina ia fesoasoani i tagata faʻaaoga na o latou feagai ma ni faʻafitauli faigata i le fausiaina ia i latou, ua tele naua a latou poloketi na fausia. Le isi, sili ona taatele ma aoga o le a iloiloina.

3D grapher

3D Grapher o se tasi o polokalame mo le fuafuaina o galuega. Ae paga lea, i totonu o ona agavaʻa leai se fausiaina o se lua-dimensional faʻafanua, ua na o le faʻailoaina mo na o le vaʻaia o le faʻataʻitaʻiga galuega faʻatino i foliga o ata tolu-tolu.

I se aotelega, o lenei polokalame e maua ai se maualuga maualuga-lelei faʻaiuga, ma faʻaavanoaina foʻi le mafai ona mataitu suiga i galuega i le taimi.

Sii mai le 3D Grapher

AceIT Grapher

O le isi polokalame i lenei vaega e le mafai ona faʻalogoina o le AceIT Grapher. E pei ona i ai i le 3D Grapher, o loʻo faʻaavanoaina mo le fausiaina o ata e tolu itu, ae i se isi itu, e le aunoa ma le avanoa e faʻaalia ai foliga vaaia o galuega i luga o le vaalele.

E manaia tele le i ai o se mea faigaluega mo otometi faʻataʻitaʻiga galuega, e 'aloʻese mai faʻatonuga umi i luga o pepa.

Sii mai le AceIT Grapher

Alualu i luma grapher

Afai o loʻo e saili mo e matua-maualuga-lelei siata polokalama mo galuega, ona tatau ona e mafaufau lelei i le Advanced Grapher. O lenei meafaigaluega, i se tulaga lautele, ua i ai le tutusa seti o agavaʻa i le AceIT Grapher, ae o loʻo iai ni eseesega. Taua o le maua o le faʻaliliuga i Lusia.

E aoga le mataala i mea e aoga tele mo le fuafuaina o faʻasologa ma vailaʻau faʻafetauai, ma faʻaalia ai foi i latou i luga o le siata.

Sii mai le Lautele Grapher

Fuafua

O se sui lea o le ituaiga e fesiligia e fai sina faigata tele. Faatasi ai ma lenei polokalame, e mafai ona e faia uma gaioiga tutusa ma gaioiga e pei ona i ai o mea ua lua muamua, ae peitai, e ono manaʻomia ni sauniuniga.

O le itu sili ona leaga o lenei mea faigaluega o loʻo ma le mautinoa le matua maualuga o tau mo le atoa faʻaaliga, ma e le avea o se filifiliga sili ona lelei, aua e iai isi fofo i faʻafitauli e aliaʻe pe a taupulepuleina matematika galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, Advanced Grapher.

Sii mai le Dplot polokalama

Efofex fx tusiina

Efofex FX Draw o se tasi foʻi galuega aoga faʻatulagaina o polokalame. Matagofie ata vaʻaia, faʻapipiʻi ma le lautele o ituaiga o foliga e le maualalo ifo i le tauva autu, faʻataga lenei oloa e ave lona tulaga saʻo i lona vaega.

O se mea manaia mai le tauvaga o le mafai ona fausia ni ata o fuainumera ma probabilistic galuega.

Siiia le Efofex FX Draw

Falco Ata Tufuga

Tasi meafaigaluega mo le kalavaina o galuega o le Falco Graph Builder. I le tulaga o lona agavaʻa, e faʻatauvaʻa i le tele o polokalame e tutusa, pe a na ona o loʻo maua ai le agavaʻa e fausia na o le lua-itu-ata o faʻasologa o matematika galuega.

E ui i lea, pe a fai e te le manaʻomia e faia ni volumetric siata, ona avea lea o lenei sui ma mafai ona avea o se filifiliga sili ona lelei, a itiiti ona o le atoa fua.

Sii maia le Falco Graph Builder

Fbk fagafao

O le polokalame na faia e le au fai pisinisi Rusia mai le FBKStudio Software, o le FBK Grapher o se sui agavaa foi mo le vaega filifilia o polokalame. O le mauaina o mea talafeagai uma mo le maimoaina o le matematika faʻamatalaga, o lenei polokalama, i lona aotelega, e le maualalo i le faʻatatauina faʻavaomalo.

Pau le mea e mafai ona e tuʻuaʻia FBK Grapher e le o le sili ona manaia ma malamalama i ai le tusia ai o le tolu-dimensional ata.

Sii mai le FBK Grapher

Tagata fai galuega

Lenei, pei ona i ai i le 3D Grapher, ua mafai ona fausiaina naʻo le tele o kalafi, ae o faʻaiuga o lenei polokalame e matua maʻoti ma e le o mauoa i faʻamatalaga, aua e leai ni faʻailoga ia i latou.

Tuʻuina atu i lenei mea moni, e mafai ona tatou fai mai o Functor ua naʻo le aoga pe a fai e te manaʻomia le mauaina o se vaʻaiga mafaufauga o le foliga mai o se galuega faʻatino.

Sii mai le Failauga

Geogebra

O le fausiaina o faʻataʻitaʻiga o le matematika e le o le galuega autu a le polokalame, aua ua mamanuina e faʻatino galuega faʻa-matematika i se tulaga lautele. I latou - o le fausiaina o foliga eseese geometric ma fegalegaleai ma i latou. E ui lava i lenei mea, faʻatasi ai ma le fausiaina o faʻataʻitaʻiga ata, o lenei polokalama kopi, i se tulaga lautele, leai se leaga nai lo faʻapitoa polokalama.

Ole isi mea e fiafia iai le GeoGebra, e maua fua ma e lagolagoina pea e tagata atiaʻe.

Sii maia le GeoGebra Polokalama

Gnuplot

O lenei polokalame e tele lava e le pei ona faʻatauva i ai lenei vaega. O le eseesega autu i le va o lenei polokalame ma faʻatusatusaga o gaioiga uma ma gaioiga o loʻo faia i le faʻaaogaina o le laina faʻatonu.

Afai e te filifili pea e te mafaufau i le Gnuplot, ona e tatau lea ona e iloa e faigata tele ona malamalama i le faʻavae o galuega ma ua fautuaina i tagata e masani i le faʻatonutonu e le itiiti ifo i se tulaga masani.

Sii maia Gnuplot

O polokalame faʻaalia luga o le a fesoasoani ia te oe e feagai ai ma le fausiaina o se faʻasologa o se faʻapitoa matematika galuega o le toetoe lava faigata. Toeitiiti o latou uma e galue i luga ole tutusa mataupu faavae, ae o nisi e tu matilatila ma le lautele o lautele foliga, faia i latou ia filifiliga sili ona lelei mo filifiliga.

Pin
Send
Share
Send