Faʻamaumauga faʻamaumauga i luga o le Yandex Disk

Pin
Send
Share
Send


Mo le fegalegaleaiga o se komepiuta i le lotoifale ma le Yandex.Disk cloud center, e i ai se vaitaimi "gatasi". O le talosaga faʻapipiʻi i luga o le komepiuta o loʻo malosi tuʻufaʻatasi se mea ma se mea. Sei o tatou vaʻai poʻo le a le ituaiga gaioiga ae o le a le mea e manaʻomia ai.

O le mataupu faavae o synchronization e pei ona taua i lalo: pe a faia gaioiga ma faila (faʻatonutonu, kopiina poʻo le tapeina), o suiga foʻi e tupu i le ao.

Afai o faila o loʻo suia i le Drive itulau, ona faʻaaoga loa lea e le tusi talosaga i luga o le komipiuta O suiga lava ia e tupu i luga o masini uma e fesoʻotaʻi i lenei teugatupe.

I le taimi e tasi faʻapipiʻiina faila ma ni igoa eseese mai i masini eseese, o le Yandex Disk o le a tuʻuina atu ia i latou se faʻasologa numera (file.exe, faila (2) .exe, ma isi).

Faamaoniga o le synchronization faagasologa i le faiga fata:


O foliga tutusa o loʻo aliali mai i faila ma faila i totonu ole Drive.

O le saoasaoa o faʻamatalaga ua synchronized i luga o le Yandex drive e mafai ona maua e ala i le faʻagaioiina o le faʻatautee luga o le faʻailoga o loʻo i totonu o le fata.

Atonu e foliga mai e uiga ese, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamaumauga fuaina 300 MB download i Disk i ni nai sekone. Leai se mea ese, naʻo le polokalame e faʻamatalaina ai vaega o le faila ua suia ma e ova le latou tuʻufaʻatasia, ae le o le atoa o faʻamaumauga (pepa) atoa.

Lenei e talafeagai tele peʻafai o faila o soʻo se galuega o loʻo teuina i luga o le Disk. O le faʻatonutonuina o pepa i totonu o le Drive folder e faʻasaoina le feʻaveaʻi ma le taimi.

I se faʻaopopoga, ina ia sefe le avanoa i le system drive, o loʻo tu ai le tuʻufaʻatasiga o le ao, e mafai ona e tape le synchronization mo nisi faila. O se faila e otometi ona tapeina mai le lisi, ae o loʻo avanoa pea i le upega tafailagi o Drive ma i totonu o le polokalama seti lisi.

Faila i totonu o le faila ma le faʻapitoa synchronization o loʻo downloadina i luga o luga o le itulau itulau pe ala i le lisi lisi.

Ioe, o le tusi talosaga o loʻo i ai le faʻaaogaina o atoatoa faʻamuta synchronization ma ao teuina.

Faaiuga: le faiga synchronization faatagaina oe e faia suiga i pepa vave i luga o masini uma fesoʻotai atu faʻaaoga le Yandex Disk talosaga i se tasi teugatupe. Lenei mea e faia e sefe ai tagata faʻaaoga taimi ma neura. Syncronization faʻamutaina le manaʻomia e download pea ma faʻapipiʻi faila mafai ona faʻaleleia i le Disk.

Pin
Send
Share
Send